- 15 Ağustos 2024
- 1.846
- 3.270
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #38.941
Hava serinse 24 saate kadar kalıyor kuzu ama sıcaksa 4-6 saat sonra bakteri üretimi başlıyorBende gündüz için kutu kullanmam ama gece için durubox kutulardan alacam, gecelik bakteri üretmez herhalde
Aa süper aynen kısa mesafeli, süreli yerler için bunu da hazırlayabilir kiiBir de dipnot ben de senin gibi düşünerek hem pureseed ıslak havluyu aldım hem de şöyle bir kutu aldım bakteri üretmemesi adına 1 gün kullanılabilir evdeyken ıslatıp pamuğu da koyabilirsin
Babyjem Islak Mendil Kutusu Gri / Beyaz - Fiyatı, Yorumları
Babyjem Islak Mendil Kutusu Gri / Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bide instada pamukların arasına mustelanın yağımı bir şey damlatıyorlar kanka o görüntü hoşuma gitmiyor ama lazım mı acaba damlatmak?Hava serinse 24 saate kadar kalıyor kuzu ama sıcaksa 4-6 saat sonra bakteri üretimi başlıyor
Evet ondan sebep de olabilir tabiAma sen dün çok yoruldun tempolu geçti bak demek ki o etkiliyor aşko
Yok kuzum bebek cildi çok gözenekli ve hassas, yağ eklemek gereksiz ağırlaştırıyor ve tabi daha hızlı bakteri üretimi oluyor.Bide instada pamukların arasına mustelanın yağımı bir şey damlatıyorlar kanka o görüntü hoşuma gitmiyor ama lazım mı acaba damlatmak?
Canım ben bu durumu 24 ten beri yaşıyorum. Şimdiye kadar 3 kere nst ye girdim boş çıktı. Gene burada yazdığımda kimse yaşamamıştı, daha çok erkendi, o yüzden kasım annelerini çok yakından takip ettim onlarda oldukça ben rahatladımKuzu chatgpt yalancı kasılma diyor
Peki benim sanki 10 çocuk büyütmüş gibi ilk çocuğu olacak kızı darlamam sorularlaYok kuzum bebek cildi çok gözenekli ve hassas, yağ eklemek gereksiz ağırlaştırıyor ve tabi daha hızlı bakteri üretimi oluyor.
Kaynatılmış soğutulmuş su + pamuk en güzeli
Çok teşekkür ederiz arkadaşım, içimiz rahatlıyor en azından deneyimleyen oluncaCanım ben bu durumu 24 ten beri yaşıyorum. Şimdiye kadar 3 kere nst ye girdim boş çıktı. Gene burada yazdığımda kimse yaşamamıştı, daha çok erkendi, o yüzden kasım annelerini çok yakından takip ettim onlarda oldukça ben rahatladım3-4 hafta önden gittim bazı konularda sanırım önümüzdeki hafta grupta çok fazla sertleşme yaşıyorum neler oluyor diye panik başlayacak
Son bir haftadır öyle arttı ki sertleşme geldiğinde adım atamıyorum neredeyse. Ve bu hafta göbek deliğimin oralara gelen ağrılarım olmaya başladı, o da büyüdüğü için oluyor biliyorum ama huzursuz ediyor gene de. Hepsi çok normal ama benimki gerçekten aşırı aşırı fazla sertleşiyor, kendimi hep sakinleştiriyorum bak günlerdir var, doğum belirtisi değil bu yalancı sancı diye.
Kasılma için bana denen şu oldu tüm karın sertleşecek, tüm göbek bölgesi. Belli bi yer, bölge değil.Canım normalde bende sertleşme oluyordu ama dün akşam bir anlık böyle hafif ağrı oldu göbeğim düşüyor gibi böyle elimle destekledim ayaktaydım
Ayyy korkma kuzu yaa bi babymoon yapın kocanlaaUff şu vize diyince sinirlerim bozuluyorhamile değilken ha bire başvuruyorduk 2-3 ay veriyorlardı, geçen ay size söylemeyi unuttum randevumuz vardi gittik, bir hafta sonra pasaportlar geldi, almanya 1 senelik vermiş bilin bakalım ne eksik, ben artık uçağa binmekten korkuyorum bu aylardan sonra artık bebek doğduktan sonra tepe tepe kullanıcam o vizeyi
Ay ne demek kuzum, birbirimizin bazen bilgilerinden bazen tecrübelerinden faydalanıyoruzPeki benim sanki 10 çocuk büyütmüş gibi ilk çocuğu olacak kızı darlamam sorularlahakkını helal et kanka
Evet benim kompleydi dünKasılma için bana denen şu oldu tüm karın sertleşecek, tüm göbek bölgesi. Belli bi yer, bölge değil.
Bu arada bende de yorulduğumda ve fazla ayakta kalıp yürüdüğümde daha fazla oluyor kuzumEvet benim kompleydi dün
Ben sizlerden de geri haftadayım, 2 kez nst ye girdim sancı, kasılma sanıp değilmiş.Çok teşekkür ederiz arkadaşım, içimiz rahatlıyor en azından deneyimleyen olunca
Tabiki takip etmekte, vücudunu dinlemekte fayda var kuzumEvet benim kompleydi dün
aşkım şimdi orda bişey olur çok yürürüm korkuyorumAyyy korkma kuzu yaa bi babymoon yapın kocanlaabu ay gitmek için çok ideal bu arada schengen ülkeleri artık eğer önceki giriş çıkışlarda sorun yaşamadıysan kademeli arttırıyor süreyi yani ilk 1 ay 3 ay 6 ay 1 sene gibi. O yüzden fazla vermişlerdir süreyi
İlk gebeliği yaşayanlar ayırt edemiyoruz maalesef ya sadece sakin kalmaya çalışıp ritmik mi, artarak mı devam ediyor diye bakıyorum. Çünkü gerçek sancı hem artarak devam ediyormuş hem de ritmikmiş ama yalancı sancı bir süre sonra geçiyor. Bir de yalancı sancı duş ve sola yatmayla da rahatlarmış ama gerçek sancı geçmezmişBen sizlerden de geri haftadayım, 2 kez nst ye girdim sancı, kasılma sanıp değilmiş.
Kuzu biz bir yere gidince oturacak tipler değiliz o yüzden bekle bizi nisanaşkım şimdi orda bişey olur çok yürürüm korkuyorumbirde artık 20 dk maks yürüyorum, ispanyada nasıl 15k adım atmışım Allah güç vermiş
Rica ederim canım, ben biraz önden gidiyorum her konuda, gebe okulu, bebek odası hazırlığı, sertleşme, aşı vsÇok teşekkür ederiz arkadaşım, içimiz rahatlıyor en azından deneyimleyen olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?