- 23 Haziran 2025
- 236
- 353
- 18
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #39.001
Yarın 31 olacağız canımSen kaç haftalıksın canım
Kuzum owli marka alacağım toglu olanıArkadaşlar ya bir iki kere uyku tulumu konuşuldu ama benim kafamdaki sorunun tam cevabı yoktu sanki, ya da ben kaçırdım. Yenidoğan toglu uyku tulumu bulan oldu mu ? Benim yatak odam şu an 18 C, kışın kombiyi köklesem bile gece 22-23 C olacağına inanmıyorum evin. Yenidoğan tulumlar gördüklerim hep togsuz, ince penye gibi olanlar. Toglu denk gelen olduysa paylaşır mısınız
Maşallah canım az kalmışYarın 31 olacağız canım
Galiba ben de sadece orada gördüm. O da max 1,5 tog sanırım. Başka yoksa ben de ondan alayım uzun süre kullanılabiliyor gibiKuzum owli marka alacağım toglu olanı
Kuzum hazır istediğim gibi bulamadığım için odayı mobilyacı yapıyor şu an 25'i teslim edilecek inşallahMaşallah canım az kalmış
Oda yaptın mı sen canım hazır mı ?
Ben yatağını aldım odasındaki yani şuan kullanmayacak ama örtüsüne karar veremedim hala bide korumalık var mı önerin ?
Daha uygun fiyatlı lilabio da var ben bir tane owli bir tane bunu alırım sanırım olası kazalara karşıGaliba ben de sadece orada gördüm. O da max 1,5 tog sanırım. Başka yoksa ben de ondan alayım uzun süre kullanılabiliyor gibi
Bu 1 yaştan başlıyor canım, owli dışında yenidoğan yok galiba. Gördüklerim hep min 6 aydan başlıyorDaha uygun fiyatlı lilabio da var ben bir tane owli bir tane bunu alırım sanırım olası kazalara karşı
Lilabio Kız Erkek Çocuk 1.5-2 Tog Desenli Uyku Tulumu - Fiyatı, Yorumları
Lilabio Kız Erkek Çocuk 1.5-2 Tog Desenli Uyku Tulumu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Canım çok geçmiş olsun yaşıyanlar için siz iyiseniz sorun yokİnşallah tekrarı olmaz aşkımkocamı aradım sonra size yazdım canım ailem
evet yaa bayılıyorum buraya neşem oldunuAhahhasen yemesen de sana zorla yedirirler kanka, biri sikayet eder kesin hocam sepide sizin hakkinizda konuşuyor diye
gercekten renkli komik bazen gerilim dolu güzel bir hamişlik geciriyoruz. Canımsın
Belki burda o kadar salgın yok hava ılık ondan mı bilmiyorum canım kafan yeterince karışık farkındayım iç sesini dinleBakın beni çıldırtmak mı istiyorsunuz yaaaher gecen gün beni aşıdan korkutuyorsunuz bebisler bakin hunimi takicam az kaldı
Niye yaptirmamis esine ya bu adam beni sinir etmesin
Canım ben bunları favlamışımArkadaşlar ya bir iki kere uyku tulumu konuşuldu ama benim kafamdaki sorunun tam cevabı yoktu sanki, ya da ben kaçırdım. Yenidoğan toglu uyku tulumu bulan oldu mu ? Benim yatak odam şu an 18 C, kışın kombiyi köklesem bile gece 22-23 C olacağına inanmıyorum evin. Yenidoğan tulumlar gördüklerim hep togsuz, ince penye gibi olanlar. Toglu denk gelen olduysa paylaşır mısınız
Canım bizimde dolap marangoz yapıyor şuan. Yatağı aldık. Şifonyer kaldı sadece. Yatağını nasıl yaptırıyorsun canım ? Benimki uzayan beşik beyaz renkte. Korumalık olarak örgü olanlar hoşuma gidiyorKuzum hazır istediğim gibi bulamadığım için odayı mobilyacı yapıyor şu an 25'i teslim edilecek inşallah
Anne yani yatağı huggy moon alacağım
Nevresim de odasındaki yatağa bu ikisine karar verdim sadece mavi detaylar yeşil olacak.
Anne yani beşikte ise şunları aldım
Tuğba Kuğu Bebek Boy Lastikli Çarşaf Seti - Iconic Serisi - Kahverengi Kulaklı Ayıcık - Fiyatı, Yorumları
Tuğba Kuğu Bebek Boy Lastikli Çarşaf Seti - Iconic Serisi - Kahverengi Kulaklı Ayıcık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Anne Sesi Multi Müslin Anne Yanı Beşik Çarşafı Lastikli %100 Organik Pamuk (60X95 CM'E KADAR) - Fiyatı, Yorumları
Anne Sesi Multi Müslin Anne Yanı Beşik Çarşafı Lastikli %100 Organik Pamuk (60X95 CM'E KADAR) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Tarkito Organic Koala Müslin Örtü 75x95 cm - Fiyatı, Yorumları
Tarkito Organic Koala Müslin Örtü 75x95 cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl TBA COLLECTION Anne Yanı Müslin Nevresim Takımı | Woodland - Fiyatı, Yorumları
TBA COLLECTION Anne Yanı Müslin Nevresim Takımı | Woodland yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Korumalık hala seçemedim örgü mü düz mu diye.
Şöyle bi sayfa çıktı ama karşıma yenidoğan vardı sankiBu 1 yaştan başlıyor canım, owli dışında yenidoğan yok galiba. Gördüklerim hep min 6 aydan başlıyor
Teşekkür ederim canım, şirinimin dediği gibi bir owli bir de bu ikinci sitedeki gibi olabilirCanım ben bunları favlamışım
Elele EleleLife Bebek Kundak Uyku Tulumu 1 Tog İndigo Pato - Fiyatı, Yorumları
Elele EleleLife Bebek Kundak Uyku Tulumu 1 Tog İndigo Pato yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Zuppers Organik Pamuk Kelebek Kundak Uyku Tulumu - Leaf - 1 Tog - Fiyatı, Yorumları
Zuppers Organik Pamuk Kelebek Kundak Uyku Tulumu - Leaf - 1 Tog yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl ergopouch Australia Organik Pamuklu Pijama Tulum (1.0 TOG) - Fiyatı, Yorumları
ergopouch Australia Organik Pamuklu Pijama Tulum (1.0 TOG) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kundaklı uyku tulumu varmış bunda da güzel görünüyor, takip ediyorum hemen teşekkür ederimŞöyle bi sayfa çıktı ama karşıma yenidoğan vardı sanki
Renk model tamamen bu şekilde yapılıyor kuzum montessori, yere sıfır ve sonradan kapısı çıkabilirCanım bizimde dolap marangoz yapıyor şuan. Yatağı aldık. Şifonyer kaldı sadece. Yatağını nasıl yaptırıyorsun canım ? Benimki uzayan beşik beyaz renkte. Korumalık olarak örgü olanlar hoşuma gidiyor
AyıcıkKızlar fikir verir misinizoğlumun odasındaki montessori yatağa nevresim alacağım. Odamız bej, yeşil tonlu olacak. Bir bunu beğendim. Bir tane de isimli alacağım sizce hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?