Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Hadi gece yine uyku tulumu olduğu için bir tık rahat olurum ama gündüzleri için bilemedim aşko deneye deneye görecez artık
Gündüz sorun olmuyor kuzum kamerayla takip ediyosun ya da salonda yanında oluyor ama geceleri sıkıntı hem daha serin hem de bizde uyuyoruz sonuçta

2 yaşa kadar yastık önerilmiyor orta sertlikte yatak seçip onda yatırıyosun ya da juno gibi şeylerin içinde yatırıp yatağa junoyla koyabilirsin ilk zamanlar. Ama kesinlikle yastık no omurilik için çok zararlı. Anneanne babaanneler asla ikna olmuyor buna ama yapacak bir şey yok

Konudan bağımsız takvimindeki yazı gözüme takıldı kanka kardeşini napıcan çocun
Ayy bismillah gece gece korktum asjdj geçen muayene sırası beklerken bir kadın geldi doğum sancısıda var belli doğumhaneye çıkarmaya çalışıyorlar yok illa dr a bir şey diyeceğim diretiyor neyse açtı kapıyı doktora diyor ki ben bebeğin plesantasınıda istiyorum bunu demeye gelmiş dr da şaşırdı veririz dedi yok diyor dilekçe yazcam illa sizde imzalar mısınız

Kuzu bunlar kundak tulum diye geçiyor. Kolları içine koyup çıtçıtları kapatıyorsun yarım kundak oluyor ve kolları hareket etmeyince daha rahat uyuyorlar
Anladım kuzumm mantıklıymış ama ilays ın tulumlarına baktım ben kundak tulum olarak. Ama dediğim gibi daha hiç bir şey almadığım için her an her şeyi de alabilirim belli olmaz

Tövbe estağfurullah ama genel olarak atılıyor dimi özel ritüel yokkadın filipinli olabilir mi?

Tövbe estağfurullah ama genel olarak atılıyor dimi özel ritüel yokkadın filipinli olabilir mi?
Bende muayeneye girince sordum hocam biz bedavadan doğurmuşuz haberimiz yok plesantayı ne yapacak dedim. Tıbbi atık diye geçiyor biz onları atıyoruz normalde dedi ama bazıları istiyormuş gömüyorlarmış onu sonradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…