- 17 Nisan 2019
- 3.358
- 3.849
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #39.081
Gündüz sorun olmuyor kuzum kamerayla takip ediyosun ya da salonda yanında oluyor ama geceleri sıkıntı hem daha serin hem de bizde uyuyoruz sonuçtaHadi gece yine uyku tulumu olduğu için bir tık rahat olurum ama gündüzleri için bilemedim aşkodeneye deneye görecez artık
Ay tenk yu aşko, mantıklı böyle üst katmanı bir tık bol tutacam o zamanAzcık büyük olanları giydirceksin öyle durumda. Ya da kısa kollu çıtçıtlı üstüne takım üstüne uyku tulumu ya da uzun kollu çıtçıtlı üstüne fermuarlı tulum üstüne uyku tulumu gibi
2 yaşa kadar yastık önerilmiyor orta sertlikte yatak seçip onda yatırıyosun ya da juno gibi şeylerin içinde yatırıp yatağa junoyla koyabilirsin ilk zamanlar. Ama kesinlikle yastık no omurilik için çok zararlı. Anneanne babaanneler asla ikna olmuyor buna ama yapacak bir şey yokKızlar bunu aldım ben. Şimdi size sormak istediğim şeyler var. İçine yastık koycak mıyım ?? Yeni doğan kafasının altına ne koycam yastık yüksek mi gelir ?? Bilgim yok bu konuda yardımcı olabilir misiniz
Petek + klimaGündüz sorun olmuyor kuzum kamerayla takip ediyosun ya da salonda yanında oluyor ama geceleri sıkıntı hem daha serin hem de bizde uyuyoruz sonuçta
İşte ondan hm ürünlerinin bazılarını büyük al bezde var o bez çişle şişip duracak bla bla blaAy tenk yu aşko, mantıklı böyle üst katmanı bir tık bol tutacam o zaman
Küçük aldıklarım aklıma geldikçe ankastrem tuttuİşte ondan hm ürünlerinin bazılarını büyük al bezde var o bez çişle şişip duracak bla bla bla
AhahaKüçük aldıklarım aklıma geldikçe ankastrem tuttu
Ya asla gerçeği yansıtmıyor
Birde “ince” diyor
Gidişat öyle görünüyor kankaAhaha2. Bebede olaya 6-9 dan girmen yok mu
Hahahaa amin canımPompa almadım ben vakumlu olanlardan aldım ihtiyaç olursa pompa alırım ilkinde hiç ihtiyacım olmamıştı emzirirken diğerine vakumluyu kullanıyordum yetiyordu inşallah yine öyle olur sütümüz bol olsun amin
Konudan bağımsız takvimindeki yazı gözüme takıldı kankaYa asla gerçeği yansıtmıyor
Not: üşüyen biri değilimdir
Yok canım şunlar bak süt toplayıcı diye de geçiyorlarHahahaa amin canımvakumlu dediğin manuel olanlar mı ?
Ayy bismillah gece gece korktum asjdj geçen muayene sırası beklerken bir kadın geldi doğum sancısıda var belli doğumhaneye çıkarmaya çalışıyorlar yok illa dr a bir şey diyeceğim diretiyor neyse açtı kapıyı doktora diyor ki ben bebeğin plesantasınıda istiyorum bunu demeye gelmişKonudan bağımsız takvimindeki yazı gözüme takıldı kankakardeşini napıcan çocun
Anladım kuzumm mantıklıymış ama ilays ın tulumlarına baktım ben kundak tulum olarak. Ama dediğim gibi daha hiç bir şey almadığım için her an her şeyi de alabilirim belli olmazKuzu bunlar kundak tulum diye geçiyor. Kolları içine koyup çıtçıtları kapatıyorsun yarım kundak oluyor ve kolları hareket etmeyince daha rahat uyuyorlar
Bu manuel dedikleri değil mi canım, ayy kafam mı karıştı benim gece geceYok canım şunlar bak süt toplayıcı diye de geçiyorlar
Lansinoh Silikon Göğüs Pompası
Tövbe estağfurullahAyy bismillah gece gece korktum asjdj geçen muayene sırası beklerken bir kadın geldi doğum sancısıda var belli doğumhaneye çıkarmaya çalışıyorlar yok illa dr a bir şey diyeceğim diretiyor neyse açtı kapıyı doktora diyor ki ben bebeğin plesantasınıda istiyorum bunu demeye gelmişdr da şaşırdı veririz dedi yok diyor dilekçe yazcam illa sizde imzalar mısınız
Benimde senin gebelik günlüğündeki “proteyin” sözcüğüne gözüm takıldı hatta gözüm seyirdi bu nasıl bir yazım yanlışıdır sjsjsjsjHahahaa amin canımvakumlu dediğin manuel olanlar mı ?
Yok manuel dediğinde el hareketi ile sağım yapıyosun örneğin şu tipBu manuel dedikleri değil mi canım, ayy kafam mı karıştı benim gece gece
Bende muayeneye girince sordum hocam biz bedavadan doğurmuşuz haberimiz yok plesantayı ne yapacak dedim. Tıbbi atık diye geçiyor biz onları atıyoruz normalde dedi ama bazıları istiyormuş gömüyorlarmış onu sonradanTövbe estağfurullahama genel olarak atılıyor dimi özel ritüel yok kadın filipinli olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?