- 15 Ağustos 2024
- 1.758
- 3.068
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #40.401
Aaa süpermiş o zaman kuzu. Sen alabildiğin kadar al o zaman. Doğum sonrasına ne kadar izin bırakabilirsen o kadar iyiKamuda çalışan arkadaşlarım rapor işini müdürümle görüştüm 32+0'da çalışabilir aldıktan sonra 5+5 şeklinde 37'ye kadar istirahat raporu alabilirmişiz. Sen kendini düşün, rapor alabiliyorsun ben onaylarım dedi
Zaten normalde de 37'ye kadar direnirim diyordum ama zaten raporlarım duruyor ocakta da yenilenecek aklıma geldiAaa süpermiş o zaman kuzu. Sen alabildiğin kadar al o zaman. Doğum sonrasına ne kadar izin bırakabilirsen o kadar iyi
GünaydıınnnMoralim daha da yerine geldi. Eskisi gibi bebeğin baskısını da hissetmiyorum. Burda dinleniyorum, vakit bolsürekli burdan ses veriyorum ben de
Hava kapalı ama her yer yemyeşil. İçimi açıyor kuş ve at sesleri
Kimlerin bu hafta randevusu var? Hadi liste yapalım
Günaydın canım manzaran çok güzel insanın içini açıyorYeni hafta başlasın o zamanHerkese güzel haberler alacağı huzurlu geçen harika bir hafta dilerim. Hastane odamdan sevgiler
Ayaklar mı aşağıda canım senin öyle olunca tekmeler aşağıda hissediliyorNormal diye biliyorum canım. Çevremden hep o şekilde duydum. Ben yaşamıyorum ama benim bebiş ters duruyor diye sanırım. Bi de ben daha aşağıda hissediyorum nedense
İştahı açılanları duyunca acaba sağlıklı olan o mu diye bi sorguluyordum ben de teşekkür ederim canımCanım ben de öyleyim, hem daha az yiyorum hem de nefesim çok kesiliyor
Canım ben de burda yeniyim çok çevrem de yok. Önerilere göre alırım ben de dedim de daha hiçbir şey almadım. Marka falan benim de tavsiyeye ihtiyacım var yani maalesefGünaydıınnnalmanyadaki bu sakinliği çok seviyorum insanı dinlendiriyor
Benim doktorum normalde 3 hafta sonra çağırdı ama ben çarşambaya randevu aldım çünkü covidken doğru düzgün bir muayene olmadım kontrol randevusuna gidip oğlumu güzelce görmek istedim
Canım bu arada sana da sorayım almanyada önerilen bebek markaları bebek ürünleri neler? Kabaca birkaç marka söyleyebilir misin? Ya da sen neler aldın
Yattığım surece göremiyorum ama olsun buna da şükür. Ctg ye aşağı indim yarım saat sonra gel dediler, doluymuş. Demek ki durumum çok vahim değil yeniden odama yolladilarina göreGünaydın canım manzaran çok güzel insanın içini açıyorÇarşamba günü randevum var bakalım inşallah güzel geçer
Benim de öyle canım, hem iştahım yok hem de iki lokma yemekten alıyorum hemen nefesim kesiliyo
Teşekkür ederim kızlar iştahım daha çok açılıyor bebek en fazla kiloyu bu dönemde alıyor vs vs diyen anneler beni korkutmuş birazCanım ben sagima da soluma da sirtustu de nereye donersem nefesim dar.
İştah kapanma durumu da günü gününe degisiyor.
Canım o raporlar doğum izninin sonrasına eklenmiyor diye biliyorum. 32 de çalışabilir alındıktan sonra fiili çalışma isteniyor diye biliyorum.Kamuda çalışan arkadaşlarım rapor işini müdürümle görüştüm 32+0'da çalışabilir aldıktan sonra 5+5 şeklinde 37'ye kadar istirahat raporu alabilirmişiz. Sen kendini düşün, rapor alabiliyorsun ben onaylarım dedi
36 ya kadar çalışıp sonra heyet alsak nasıl olur acaba heyet verirler mi son ay canım var mı bilginKamuda çalışan arkadaşlarım rapor işini müdürümle görüştüm 32+0'da çalışabilir aldıktan sonra 5+5 şeklinde 37'ye kadar istirahat raporu alabilirmişiz. Sen kendini düşün, rapor alabiliyorsun ben onaylarım dedi
Yeni gittim demiştin kuzum unutmuşum haklısınCanım ben de burda yeniyim çok çevrem de yok. Önerilere göre alırım ben de dedim de daha hiçbir şey almadım. Marka falan benim de tavsiyeye ihtiyacım var yani maalesefeski olanlara sormak gerek.
Yeni doğum yapan Bi arkadaşım var ona soruyorum deterjan pisik için krem nemlendirici şampuan falan. Ama haftaya ebem gelecek ziyaretime, ondan da tavsiye ve liste isteyecegim
Artık muayeneler 2 haftada bir olmalı ya, zaman daraldikca şikayetler de artıyor ve hissiyatlar degisiyor. Git de gir bakalım son durumu neymiş
Canım 37+0dan sonra hiç bir rapor kabul olunmuyor diye biliyorum. Mecburi izne ayrılmak zorundasın yani36 ya kadar çalışıp sonra heyet alsak nasıl olur acaba heyet verirler mi son ay canım var mı bilginben 4 ayı sonrasına saklamak istiyorum ya niye 1 yıl olmadı kii bir de doğum sonrası izni için kuruma bildirmek yetiyor mu dilekçe vs gerekir mi acaba
Canım biz tek bebekle zorlanıyoruz artık senin iki bebiş çok normal bunları yasaman bencede hazırlığını şimdiden başla çünkü haftalar ilerledikçe daha bı zorlanacaksınKızlar ben de birkaç gündür fenalardayım maalesef. İştahım o kadar kapandı ki hiç birşey yemek istemiyorum. Bebeklerim büyüdü heralde göğsümün hemen altında sertliğini hissediyorum. Zaten doktorum tam da orada kızımın kafasının olduğunu söylemişti. Sürekli hıçkırık tutuyor bebeklerimi bir de. İştahım yok, halim yok, nefes almakta artık güçlük çekiyorum. Cumartesi yardımcı abla geldi, evi dip köşe temizledi. Artık bebeklerin odasını hazır etmeliyim galiba. Yoksa her geçen gün performansım düşüyor. Salı günü de benim randevum var. Bizim kontroller 2haftaya düştü zaten. İnşallah güzel haberler alırız
inşallah çabucak iyileşip çıkarsın rabbim şifa versin inşallahYattığım surece göremiyorum ama olsun buna da şükür. Ctg ye aşağı indim yarım saat sonra gel dediler, doluymuş. Demek ki durumum çok vahim değil yeniden odama yolladilarina göre
Ayy evet chatgpt ye sordum şimdi alınabilir ama izni de başlatacağı için sonrasına eklenmez dedi en fazla 36. Haftaya kadar çalışabiliyormuşuz sonrasında doğum izni başlıyor böyle bir ekonomide bir de küçücük bir bebekten erken ayrılmak zorunda olmak çok zorlayacak imkanı olan bebeğiyle uzun yıllar vakit geçirsin en sağlıklısıCanım 37+0dan sonra hiç bir rapor kabul olunmuyor diye biliyorum. Mecburi izne ayrılmak zorundasın yani
Ay aksine arkadaşım bu haftalarda bebeğin kilo ve boy artış hızı azalıyormuş az önce uygulamada okudumTeşekkür ederim kızlar iştahım daha çok açılıyor bebek en fazla kiloyu bu dönemde alıyor vs vs diyen anneler beni korkutmuş birazben nefes darlığından bazen su içemiyorum porsiyonlarım da çok küçüldü inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?