- 15 Ağustos 2024
- 1.758
- 3.060
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #39.061
Canım ben şunu aldım bak bu tarz olarak, kullanıcı yorumları da çok güzel, bir bak istersen. Ben başka renk aldım ama o kalmamış.Kuzu bunlar kundak tulum diye geçiyor. Kolları içine koyup çıtçıtları kapatıyorsun yarım kundak oluyor ve kolları hareket etmeyince daha rahat uyuyorlar
Kanka bunlar toglu değil dimi sade kundakCanım ben şunu aldım bak bu tarz olarak, kullanıcı yorumları da çok güzel, bir bak istersen. Ben başka renk aldım ama o kalmamış.
ilays beauty Yenidoğan Kundak (kundağın amacı dar olmasıdır) - Fiyatı, Yorumları
ilays beauty Yenidoğan Kundak (kundağın amacı dar olmasıdır) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kuzu bu da takibinde ama ince mi olur diye düşündümCanım ben şunu aldım bak bu tarz olarak, kullanıcı yorumları da çok güzel, bir bak istersen. Ben başka renk aldım ama o kalmamış.
ilays beauty Yenidoğan Kundak (kundağın amacı dar olmasıdır) - Fiyatı, Yorumları
ilays beauty Yenidoğan Kundak (kundağın amacı dar olmasıdır) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben de tesadüfen pompalara bakıyordum, indirimde olmasına sevindimKızlar emzirme haftası diye lansinohta mochi de falan çok güzel indirimler var ebebek ty gibi uygulamalara bir bakın mutlaka
2-3 hafta daha risk yok merak etme diyor doktor. Ablam bugün diyor ki yegenim akrep olacak diye Korkmuyor değilim. Dua et de terazi olmasın dedim. Akrebe razıyım (terazi doneminde olmamızın yaninda ex imin de burcu ayircaAtom karınca canlandı bian gözümdekuzum valla hiç öyle enerjim var diye kendini öyle şeylere bulaştırma. Benimde gebeliğimde Allah’a şükür bi risk yok ama ben sakınıyorum kendimi sende öyle yap lütfen
Tek kıyafet alışverişim olan Kısa kollu ve askılı aldığım zibinlar işe yarasın lutfenKızlar gpt 23-24 derecede tek uzun kollu body veya tulum yeterli diyor ya, içine kısa kollu zıbına gerek yok diyor, öylemi anneler?
Ay kanka bende onlardan bol bol aldımTek kıyafet alışverişim olan Kısa kollu ve askılı aldığım zibinlar işe yarasın lutfen
Hem böyle diyorlar hem de sizden bir kat daha fazla giydirin diyorlar. Valla ben 23 derece de pijama üstüne yorgansız yatamam üşürüm valla. Ne yapacağımızı şaşırdıkKızlar gpt 23-24 derecede tek uzun kollu body veya tulum yeterli diyor ya, içine kısa kollu zıbına gerek yok diyor, öylemi anneler?
Bence değil yani benimkini öyle yatırdığımda gecenin ilerleyen saatlerinde üşüyor oluyordu ve birazda büyüktü ona rağmen. 8-9 aylık civarıydı. Yenidoğanlar daha çok üşür diye düşünüyorumKızlar gpt 23-24 derecede tek uzun kollu body veya tulum yeterli diyor ya, içine kısa kollu zıbına gerek yok diyor, öylemi anneler?
Gündüzleri böyle giydirin demiş aşkoHem böyle diyorlar hem de sizden bir kat daha fazla giydirin diyorlar. Valla ben 23 derece de pijama üstüne yorgansız yatamam üşürüm valla. Ne yapacağımızı şaşırdık
Ben bile üşürüm yaBence değil yani benimkini öyle yatırdığımda gecenin ilerleyen saatlerinde üşüyor oluyordu ve birazda büyüktü ona rağmen. 8-9 aylık civarıydı. Yenidoğanlar daha çok üşür diye düşünüyorum
Pompa almadım ben vakumlu olanlardan aldım ihtiyaç olursa pompa alırım ilkinde hiç ihtiyacım olmamıştı emzirirken diğerine vakumluyu kullanıyordum yetiyordu inşallah yine öyle olur sütümüz bol olsun aminBen de tesadüfen pompalara bakıyordum, indirimde olmasına sevindimhala karar veremedim ne alacağıma
Evet vicdan yapıp ağlamıştım bir kezBen bile üşürüm ya
Hadi gece yine uyku tulumu olduğu için bir tık rahat olurum ama gündüzleri için bilemedim aşkoEvet vicdan yapıp ağlamıştım bir kezsonra uyku tulumluyken üstünü örtmeye başladım ama dediğim gibi büyüktü yani yüzüne örtü gelse çekebilcek bir zamandı. Yenidoğanlar öyle değil nasıl yapcaz bakalım
Azcık büyük olanları giydirceksin öyle durumda. Ya da kısa kollu çıtçıtlı üstüne takım üstüne uyku tulumu ya da uzun kollu çıtçıtlı üstüne fermuarlı tulum üstüne uyku tulumu gibiBirde şimdi kızlar kısa kollu olan çıt çıtlı, uzun kollu olanda çıt çıt, 2 çıt çıt üst üste bebeği sıkar mı? Rahatsız edermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?