Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Kuzu bunlar kundak tulum diye geçiyor. Kolları içine koyup çıtçıtları kapatıyorsun yarım kundak oluyor ve kolları hareket etmeyince daha rahat uyuyorlar
Canım ben şunu aldım bak bu tarz olarak, kullanıcı yorumları da çok güzel, bir bak istersen. Ben başka renk aldım ama o kalmamış.

Kızlar gpt 23-24 derecede tek uzun kollu body veya tulum yeterli diyor ya, içine kısa kollu zıbına gerek yok diyor, öylemi anneler?

2-3 hafta daha risk yok merak etme diyor doktor. Ablam bugün diyor ki yegenim akrep olacak diye Korkmuyor değilim. Dua et de terazi olmasın dedim. Akrebe razıyım (terazi doneminde olmamızın yaninda ex imin de burcu ayirca) hayaller yay. Bakalım gerçekler ne olacak

Kızlar gpt 23-24 derecede tek uzun kollu body veya tulum yeterli diyor ya, içine kısa kollu zıbına gerek yok diyor, öylemi anneler?
Hem böyle diyorlar hem de sizden bir kat daha fazla giydirin diyorlar. Valla ben 23 derece de pijama üstüne yorgansız yatamam üşürüm valla. Ne yapacağımızı şaşırdık

Bence değil yani benimkini öyle yatırdığımda gecenin ilerleyen saatlerinde üşüyor oluyordu ve birazda büyüktü ona rağmen. 8-9 aylık civarıydı. Yenidoğanlar daha çok üşür diye düşünüyorum

Hem böyle diyorlar hem de sizden bir kat daha fazla giydirin diyorlar. Valla ben 23 derece de pijama üstüne yorgansız yatamam üşürüm valla. Ne yapacağımızı şaşırdık
Gündüzleri böyle giydirin demiş aşko baktınız üşüyor üstüne bir tek yelek demiş

Kızlar bunu aldım ben. Şimdi size sormak istediğim şeyler var. İçine yastık koycak mıyım ?? Yeni doğan kafasının altına ne koycam yastık yüksek mi gelir ?? Bilgim yok bu konuda yardımcı olabilir misiniz

Ben de tesadüfen pompalara bakıyordum, indirimde olmasına sevindim hala karar veremedim ne alacağıma
Pompa almadım ben vakumlu olanlardan aldım ihtiyaç olursa pompa alırım ilkinde hiç ihtiyacım olmamıştı emzirirken diğerine vakumluyu kullanıyordum yetiyordu inşallah yine öyle olur sütümüz bol olsun amin

Birde şimdi kızlar kısa kollu olan çıt çıtlı, uzun kollu olanda çıt çıt, 2 çıt çıt üst üste bebeği sıkar mı? Rahatsız edermi

Hadi gece yine uyku tulumu olduğu için bir tık rahat olurum ama gündüzleri için bilemedim aşko deneye deneye görecez artık

Birde şimdi kızlar kısa kollu olan çıt çıtlı, uzun kollu olanda çıt çıt, 2 çıt çıt üst üste bebeği sıkar mı? Rahatsız edermi
Azcık büyük olanları giydirceksin öyle durumda. Ya da kısa kollu çıtçıtlı üstüne takım üstüne uyku tulumu ya da uzun kollu çıtçıtlı üstüne fermuarlı tulum üstüne uyku tulumu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…