Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Atom karınca canlandı bian gözümde kuzum valla hiç öyle enerjim var diye kendini öyle şeylere bulaştırma. Benimde gebeliğimde Allah’a şükür bi risk yok ama ben sakınıyorum kendimi sende öyle yap lütfen

Aşkım kötü yaa 2. İnsilüni yazdı eğer açlığım yüksek çıkarsa onu yapıyorum. Senin nasıl gidiyor. İnşallah senin iyidir durumlar. Morale ihtiyacım var
Canım benimde inişli çıkışlı biraz
Bir doz daha artirdi doktor bu hafta. Ben hala diyet seklinde besleniyorum bide insülin vurunca kilo almiyorum, bu hafta bebiste kilo olarak sınırda çıktı. Biraz ona Canım sıkıldı.
Kac cikiyor açlık tokluk gun icinde ?
Benim sabahlari açlık yüksek cikiyor diye geceki ignemin dozu da artti. Gun icinde bi tek oglen az düşük diger dozlarim yüksek.
Yavas yavas da arttirmaya devam edicez dedi ama bakalim nolcak.
Bende diyeti acmak istiyorum ufak ufak açıyorum da. Bebisim beslensin diye.
Sen diyet besleniyor musun peki

Arkadaşlar selam mayısta doğum yaptım bende oğlumun küçülen kıyafetlerini dolaba koydum dilerseniz yardımcı olabilirim

Kuzum owli marka alacağım toglu olanı
Trendyoldaki olumsuz yorumları inceledim şimdi de detaylı bakınca hoşuma gitmedi ya yorumlar, boynunu sıkıyor, yenidoğan için çok uzun, sonrasında da dar geliyor falan demişler. Senin araştırmalarına da güveniyoruz ama hepimiz Detaylı bakmış mıydın canım sen bu tulumlara ?

Bu tulumdan kullanan oldu mu acaba önceki bebişlerinde ?
Başka markalarda da kullanıp da memnun kaldığınız bir tulum oldu mu acaba ?

Kuzum bu markada 2 farklı çeşit var uyku gurusu ve tulumu diye yarın detaylı yazayım

Kuzum ben yenidoğan dönemi için kollu uyku tulumlarına bakıyorum bu tarz olanları yaza alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…