- 23 Ekim 2024
- 5.791
- 9.342
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #39.041
Kanka diğer hastaneleri arayın isterseniz bilgimiz yok ama ataşehirde yok dediAYY YOK ARTIK o kadar para alıyolar açsınlar bi gebe okulu ayıp be ayıpppp
Aşkım kötü yaaCanım seker durumlari nasil gidiyor bu arada
Atom karınca canlandı bian gözümdeSorma valla enerjim vardı, korkum da yoktu Bi Amuda kalkmadığım kaldıPazartesi çok yordum kendimi,3-4 farklı yere gittim ardından temizlik yaptım gün sonunda yorgun düştüm zaten. Sonraki gün markette alışveriş yaparken baktım ağır taşıyamıyorum. İyice baskı oldu sanırım. Doktor da zayıfsın bebek de büyüyor normal dedi. 50 kiloyum 55, 5 oldum. Bünyeye fazla geldi demek ki. Bu saatten sonra dikkat ederim artık. Risk yok diye rahattim
Teşekkürler canımben hala da Prima yenidoğan ıslak mendili kullanıyorum dışarıda, memnunum. Ama bebek temizleme pamuğunu steril suyla islatip uygun kaplarda yanında taşıyanlar da vardı canım.
Canım benimde inişli çıkışlı birazAşkım kötü yaa2. İnsilüni yazdı eğer açlığım yüksek çıkarsa onu yapıyorum. Senin nasıl gidiyor. İnşallah senin iyidir durumlar. Morale ihtiyacım var
bu marka ıslak mendil icin cok kuru demisler açıp deneme fırsatın olmus muydu ?Kuzum pureseed ıslak havlu%99 saf su zaten. Bu arada bu fiyata alma takip et indirimi
Canım bizimki önermediğini söyledi. Hafif eğimli bir yatağın en iyisi olduğunu söyledi. Ama evet bu konuda da büyük fikir ayrılıkları var ne yazık kiKuzum juno yatağı sormuş muydun gebe okulunda? Bu konuda da biraz fikir ayrılıkları var dasirinm
Bu ikilikler cidden sıkıntı artık yaCanım bizimki önermediğini söyledi. Hafif eğimli bir yatağın en iyisi olduğunu söyledi. Ama evet bu konuda da büyük fikir ayrılıkları var ne yazık ki
Trendyoldaki olumsuz yorumları inceledim şimdi de detaylı bakınca hoşuma gitmedi ya yorumlar, boynunu sıkıyor, yenidoğan için çok uzun, sonrasında da dar geliyor falan demişler. Senin araştırmalarına da güveniyoruz ama hepimizKuzum owli marka alacağım toglu olanı
Kuzu şehir hastanesine falan gitmek istemiyorsan civardaki başka özellere sor mesela medicallerin hepsinde var diye biliyorumKızlar benim hastanemde gebelik okulu yokmuş aradılar
Yok canım denemedimbu marka ıslak mendil icin cok kuru demisler açıp deneme fırsatın olmus muydu ?
Kuzum bu markada 2 farklı çeşit var uyku gurusu ve tulumu diye yarın detaylı yazayımTrendyoldaki olumsuz yorumları inceledim şimdi de detaylı bakınca hoşuma gitmedi ya yorumlar, boynunu sıkıyor, yenidoğan için çok uzun, sonrasında da dar geliyor falan demişler. Senin araştırmalarına da güveniyoruz ama hepimizDetaylı bakmış mıydın canım sen bu tulumlara ?
Bu tulumdan kullanan oldu mu acaba önceki bebişlerinde ?
Başka markalarda da kullanıp da memnun kaldığınız bir tulum oldu mu acaba ?
Bana yakın yerde medicana ile memorial var aşkım çok iyi hatırlattın yarın oraları arayımKuzu şehir hastanesine falan gitmek istemiyorsan civardaki başka özellere sor mesela medicallerin hepsinde var diye biliyorum
Tamam canım teşekkür ederim şimdidenKuzum bu markada 2 farklı çeşit var uyku gurusu ve tulumu diye yarın detaylı yazayım
Kuzum ben yenidoğan dönemi için kollu uyku tulumlarına bakıyorum bu tarz olanları yaza alırımKızlar ben de yenidoğan uyku tulumu olarak şunu beğendim. Oğluma bej rengini kızıma pembesini mi alsam diyorum ama tam karar veremedim daha
İrya Bebe Marin Kundak Tulum B. M. Collection 0/3 Ay - Fiyatı, Yorumları
İrya Bebe Marin Kundak Tulum B. M. Collection 0/3 Ay yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende uzun kollu olsun istiyorumKuzum ben yenidoğan dönemi için kollu uyku tulumlarına bakıyorum bu tarz olanları yaza alırım
Kuzu bunlar kundak tulum diye geçiyor. Kolları içine koyup çıtçıtları kapatıyorsun yarım kundak oluyor ve kolları hareket etmeyince daha rahat uyuyorlarKuzum ben yenidoğan dönemi için kollu uyku tulumlarına bakıyorum bu tarz olanları yaza alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?