- 23 Haziran 2025
- 235
- 351
- 18
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #39.101
Yaaaa yiyen topluluklar varrrrTövbe estağfurullahama genel olarak atılıyor dimi özel ritüel yok kadın filipinli olabilir mi?
İyi değilizBenimde senin gebelik günlüğündeki “proteyin” sözcüğüne gözüm takıldı hatta gözüm seyirdi bu nasıl bir yazım yanlışıdır sjsjsjsjsepide
Cemil olabilir mi cemil?Tövbe estağfurullahama genel olarak atılıyor dimi özel ritüel yok kadın filipinli olabilir mi?
Kızz yok kozmetikte falan kullanılıyor en çokYaaaa yiyen topluluklar varrrrşaka gibi
Ayy hiç farketmemişim benBenimde senin gebelik günlüğündeki “proteyin” sözcüğüne gözüm takıldı hatta gözüm seyirdi bu nasıl bir yazım yanlışıdır sjsjsjsjsepide
Ben bunları aynı sanıyordumYok manuel dediğinde el hareketi ile sağım yapıyosun örneğin şu tip
Wee Baby Manuel Vakumsuz Göğüs Pompası Kolay Montaj ve Temizlik Özelliği ile Pratik Kullanım
Sağol canımmm peki aldığım yatağa göre önerin var mı? Attım buraya anne yanı beşik. İçimdeki süngerler çok inceymiş2 yaşa kadar yastık önerilmiyor orta sertlikte yatak seçip onda yatırıyosun ya da juno gibi şeylerin içinde yatırıp yatağa junoyla koyabilirsin ilk zamanlar. Ama kesinlikle yastık no omurilik için çok zararlı. Anneanne babaanneler asla ikna olmuyor buna ama yapacak bir şey yok
Yok canım ilk attığımda işte elinle hiç bir şey yapmıyorsun emzirirken diğerini vakumluyorsun o akıyor kendi kendineBen bunları aynı sanıyordumçok teşekkür ederim yarın ayık kafayla detaylı araştırayım
Yaa hayır yiyenler varmışş. Ben de gebe okulunda duydum ilk, kızlardan biri söyledi instada çıkmış öyle topluluklar varmış. Bak gpt de böyle söylüyorKızz yok kozmetikte falan kullanılıyor en çok
ben pukka home dan aldım bambu yaysız olanlardan ama ölçülerine bir bak sana uyar mı beşik benimkine göre küçük çünkü. Ebebekte de çok alternatif vardı dokunup seçmekte mantıklı olabilirSağol canımmm peki aldığım yatağa göre önerin var mı? Attım buraya anne yanı beşik. İçimdeki süngerler çok inceymiş
Ayyyy iğrençler ya korkunçYaa hayır yiyenler varmışş. Ben de gebe okulunda duydum ilk, kızlardan biri söyledi instada çıkmış öyle topluluklar varmış. Bak gpt de böyle söylüyor
Ben yatsam iyi olacakYaa hayır yiyenler varmışş. Ben de gebe okulunda duydum ilk, kızlardan biri söyledi instada çıkmış öyle topluluklar varmış. Bak gpt de böyle söylüyor
Kafayı yemiş milletAyyyy iğrençler ya korkunç
Kuzu ben yarım kollu ve uzun kollu çıt çıtlı aldım. İki çıtçıtlı üst üste giydirmem heralde. Sıcaklığa göre birini giydirir üzerine de işte takımı ya da tutumunu giydiririm diye düşünürüm. Gerekirse bir de yelek.Birde şimdi kızlar kısa kollu olan çıt çıtlı, uzun kollu olanda çıt çıt, 2 çıt çıt üst üste bebeği sıkar mı? Rahatsız edermi
Evet kanka düşününce banada bir daral gelmiştiKuzu ben yarım kollu ve uzun kollu çıt çıtlı aldım. İki çıtçıtlı üst üste giydirmem heralde. Sıcaklığa göre birini giydirir üzerine de işte takımı ya da tutumunu giydiririm diye düşünürüm. Gerekirse bir de yelek.
Zıbınsız bebek olmaz bence gbt kaç çocuk büyütmüş pehKızlar gpt 23-24 derecede tek uzun kollu body veya tulum yeterli diyor ya, içine kısa kollu zıbına gerek yok diyor, öylemi anneler?
AnlamadımBirde şimdi kızlar kısa kollu olan çıt çıtlı, uzun kollu olanda çıt çıt, 2 çıt çıt üst üste bebeği sıkar mı? Rahatsız edermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?