Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Sağol canımmm peki aldığım yatağa göre önerin var mı? Attım buraya anne yanı beşik. İçimdeki süngerler çok inceymiş

Sağol canımmm peki aldığım yatağa göre önerin var mı? Attım buraya anne yanı beşik. İçimdeki süngerler çok inceymiş
ben pukka home dan aldım bambu yaysız olanlardan ama ölçülerine bir bak sana uyar mı beşik benimkine göre küçük çünkü. Ebebekte de çok alternatif vardı dokunup seçmekte mantıklı olabilir

Birde şimdi kızlar kısa kollu olan çıt çıtlı, uzun kollu olanda çıt çıt, 2 çıt çıt üst üste bebeği sıkar mı? Rahatsız edermi
Kuzu ben yarım kollu ve uzun kollu çıt çıtlı aldım. İki çıtçıtlı üst üste giydirmem heralde. Sıcaklığa göre birini giydirir üzerine de işte takımı ya da tutumunu giydiririm diye düşünürüm. Gerekirse bir de yelek.

Evet kanka düşününce banada bir daral gelmişti

Kızlar bende bunları aldım cicekli böcekli hoşuma gitti

Birde şimdi kızlar kısa kollu olan çıt çıtlı, uzun kollu olanda çıt çıt, 2 çıt çıt üst üste bebeği sıkar mı? Rahatsız edermi
Anlamadım
Bacak arasına denk gelen çıtçıtlardan mı bahsediyorsun kuzum,iç zıbında öyle çıtçıt oluyor üstüne tulum mesela giydirsen onlar bacak arasına denk gelmiyor yani benim gördüğüm modeller hep öyle öyle olunca da üst üste çıt çıt olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…