- 15 Ağustos 2024
- 1.735
- 3.047
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #39.141
Gülmeyeceksen ben oğlumun doğduğu gün köy evimize zeytin ağacı dikip altına gömmeyi planlıyorumTövbe estağfurullahama genel olarak atılıyor dimi özel ritüel yok kadın filipinli olabilir mi?
Bunu bende istedim aslında ama bana kış günü bunu basaramayiz falan dediler hep yaGülmeyeceksen ben oğlumun doğduğu gün köy evimize zeytin ağacı dikip altına gömmeyi planlıyorum
Günaydın teyzeleroğlumun kotuna bakar mısınız 1 karış ya 1 şaka gibi ve bu 4-6 ay
Amiiin arkadaşım, sağlıkla inşallahBunu bende istedim aslında ama bana kış günü bunu basaramayiz falan dediler hep ya
oğluma ilk aldığım eşyası bir kot pantolon ve o pantolon aylardır oturdugumuz yerde duruyor her gün her akşam gözümüzün önünde duruyor
Allahım bebislerimize giydirip gezdirmeyi, o tombis bacaklarını kotun içinde bunaltmayı nasip etsin
Malum ben Ankara'dayım kuzum. Hava soğuk olur kış günü hicbirimiz buna vakit bulamayız ben zaten gidemem yüksek ihtimalle falan filan derken pek destekleyen olmadı bu konuda beniAmiiin arkadaşım, sağlıkla inşallah
Neden başaramayız dediler kuzu
Ay pardon sanki herkes burada gibi geldi bir anMalum ben Ankara'dayım kuzum. Hava soğuk olur kış günü hicbirimiz buna vakit bulamayız ben zaten gidemem yüksek ihtimalle falan filan derken pek destekleyen olmadı bu konuda beni
Bu sene bizim buralar epey erkenden sogudu zaten gerçekten Aralık ayında daha da soguk olacak gibi duruyor. Bende kendim üstlenip yapacağıma pek güvenemiyorum o yüzden ısrarcı olmadım zaten napayimAy pardon sanki herkes burada gibi geldi bir anevet orada don riski var. Ben araştırdım burada öyle bir risk olmadığı için zeytin, narenciye vs. dikilebilirmiş
Bende de birkaç gündür var bu durum. Karnımda göbek deliğimin yan tarafı sertleşip top gibi oluyor belli bölgesi ve orası kasılıyorCanım ben bu durumu 24 ten beri yaşıyorum. Şimdiye kadar 3 kere nst ye girdim boş çıktı. Gene burada yazdığımda kimse yaşamamıştı, daha çok erkendi, o yüzden kasım annelerini çok yakından takip ettim onlarda oldukça ben rahatladım3-4 hafta önden gittim bazı konularda sanırım önümüzdeki hafta grupta çok fazla sertleşme yaşıyorum neler oluyor diye panik başlayacak
Son bir haftadır öyle arttı ki sertleşme geldiğinde adım atamıyorum neredeyse. Ve bu hafta göbek deliğimin oralara gelen ağrılarım olmaya başladı, o da büyüdüğü için oluyor biliyorum ama huzursuz ediyor gene de. Hepsi çok normal ama benimki gerçekten aşırı aşırı fazla sertleşiyor, kendimi hep sakinleştiriyorum bak günlerdir var, doğum belirtisi değil bu yalancı sancı diye.
Sıcak daha çok hasta ediyor diyorlar ama ben üşüyorum mesela şu an odam 23 derece ama içimde kısa kollu üstümde hırka varKızlar gpt 23-24 derecede tek uzun kollu body veya tulum yeterli diyor ya, içine kısa kollu zıbına gerek yok diyor, öylemi anneler?
Günaydın canımGünaydın kızlar
Güne uzun zaman sonra tartıya çıkarak başlayım dedim, toplam 7,5 kilo almışımsuuuduru68 , sen genelde not alıyordun, hazır tartılmışken hemen haber edeyim 27. haftadayım, gümbür gümbür kilo alıyorum
Günaydın canımben de 8.5 kiloyla devam ediyorum. Bakalım kaç kiloyla kapatacağız
Geçmiş olsun canım. Ne kadar dikkat etsek de çevreden illaki bulaşabiliyor maalesefAyy kızlar kendinize dikkat edin kalabalığa girmeyin aşırı salgın var bende yakalandım maalesef hemde covidbugün doktor serum taktırdı ama bana mısın demedi. O kadar çok başım ağrıdı ki ateşlendim eklem ağrıları burun tıkanıklığı ve içebildiğimiz tek ilaç parol mahvoldum ya o yüzden kendinizi koruyun kimseyi öpmeyin. Bu arada ben de 30 haftalık oldum bebeğim baş aşağı dönmüş 1650 gram olmuş yüzünü göstermedi yine. Ama nabzım yüksek çıkıyor o yüzden kardiyolojiye yönlendirdi doktor oraya gideceğim doğumda sıkıntı olmasın diye genelde 130'larda hep. Az kaldı sabır sabır sabır
Evet grubu en son biz kapatıp çıkacağızAyyy kız bizim seninle günümüz aynı ya
Evet grubu en son biz kapatıp çıkacağız
Olcak hayatım hepinize gelecek bu güncelleme, bir hafta 10 gün veriyorum maxBende de birkaç gündür var bu durum. Karnımda göbek deliğimin yan tarafı sertleşip top gibi oluyor belli bölgesi ve orası kasılıyor
Teşekkür ederim canım, covidde etkili ama genelde var gebeliğin başından beri 100 ün üstünde ve bu aralar 130 du covidle 140 i buldu, sağlık ocagndwki doktorum çok iyi bütün değerlerime baktı kansizlikla alakalı olabilir dedi ama kan degerlerin çok iyi dedi yani doğumda sıkıntı olmasın diye kardiyolojiye gidiceğimGeçmiş olsun canım. Ne kadar dikkat etsek de çevreden illaki bulaşabiliyor maaleseftabii virüs yüküne daha az maruz kalmak lazım. İnşallah atlatırsın en kısa sürede. Bu hastalığın ilacı yok zaten önemli olan bol bol dinlenmen ve su içmen nabız yüksekliğinin sebebi covid olmasın ? Benim hastayken hep çarpıntım olur çünkü
Kız bacım risk yok diyede koltuk itilip kakılmaz2-3 hafta daha risk yok merak etme diyor doktor. Ablam bugün diyor ki yegenim akrep olacak diye Korkmuyor değilim. Dua et de terazi olmasın dedim. Akrebe razıyım (terazi doneminde olmamızın yaninda ex imin de burcu ayirca) hayaller yay. Bakalım gerçekler ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?