Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Gülmeyeceksen ben oğlumun doğduğu gün köy evimize zeytin ağacı dikip altına gömmeyi planlıyorum
Bunu bende istedim aslında ama bana kış günü bunu basaramayiz falan dediler hep ya
Günaydın teyzeler oğlumun kotuna bakar mısınız 1 karış ya 1 şaka gibi ve bu 4-6 ay
oğluma ilk aldığım eşyası bir kot pantolon ve o pantolon aylardır oturdugumuz yerde duruyor her gün her akşam gözümüzün önünde duruyor
Allahım bebislerimize giydirip gezdirmeyi, o tombis bacaklarını kotun içinde bunaltmayı nasip etsin

Amiiin arkadaşım, sağlıkla inşallah
Neden başaramayız dediler kuzu

Amiiin arkadaşım, sağlıkla inşallah
Neden başaramayız dediler kuzu
Malum ben Ankara'dayım kuzum. Hava soğuk olur kış günü hicbirimiz buna vakit bulamayız ben zaten gidemem yüksek ihtimalle falan filan derken pek destekleyen olmadı bu konuda beni

Malum ben Ankara'dayım kuzum. Hava soğuk olur kış günü hicbirimiz buna vakit bulamayız ben zaten gidemem yüksek ihtimalle falan filan derken pek destekleyen olmadı bu konuda beni
Ay pardon sanki herkes burada gibi geldi bir an evet orada don riski var. Ben araştırdım burada öyle bir risk olmadığı için zeytin, narenciye vs. dikilebilirmiş

Ay pardon sanki herkes burada gibi geldi bir an evet orada don riski var. Ben araştırdım burada öyle bir risk olmadığı için zeytin, narenciye vs. dikilebilirmiş
Bu sene bizim buralar epey erkenden sogudu zaten gerçekten Aralık ayında daha da soguk olacak gibi duruyor. Bende kendim üstlenip yapacağıma pek güvenemiyorum o yüzden ısrarcı olmadım zaten napayim
Sizin oralarda hava yumuşak olur, mis gibi dikersiniz agacınızı oglusunuz için

Bende de birkaç gündür var bu durum. Karnımda göbek deliğimin yan tarafı sertleşip top gibi oluyor belli bölgesi ve orası kasılıyor

sepide canım dün battaniye geldi, almıştım ya, çok bakamadım akşam yemeğini dışarıda yedik, bugün bakıp atayım sana ama kalınlığını beğendim ben, tekrar inceleyip atayım

Kızlar gpt 23-24 derecede tek uzun kollu body veya tulum yeterli diyor ya, içine kısa kollu zıbına gerek yok diyor, öylemi anneler?
Sıcak daha çok hasta ediyor diyorlar ama ben üşüyorum mesela şu an odam 23 derece ama içimde kısa kollu üstümde hırka var nasıl oluyor anlamıyorum ben üşürken bebiş üşümez mi ? Acaba bizi küçükken kat kat giydiririlerdi diye sıcağa mı alıştık

piraye0059 canım, benim de çok akıntım var yarın doktoruma gitmeyi planlıyorum, o kadar çoğaldı ki yüksek ihtimal enfeksiyon geçiriyorum yine ve bıktım cidden, elimden geleni yapıyorum ama sürekli enfeksiyon geçiriyorum defalarca kez antibiyotik kullandım artık kullanmayacağım çünkü bence işe yaramıyor, bağışıklık kazandı vücut ona diye düşünüyorum

Günaydın canım ben de 8.5 kiloyla devam ediyorum. Bakalım kaç kiloyla kapatacağız

Geçmiş olsun canım. Ne kadar dikkat etsek de çevreden illaki bulaşabiliyor maalesef tabii virüs yüküne daha az maruz kalmak lazım. İnşallah atlatırsın en kısa sürede. Bu hastalığın ilacı yok zaten önemli olan bol bol dinlenmen ve su içmen nabız yüksekliğinin sebebi covid olmasın ? Benim hastayken hep çarpıntım olur çünkü

Teşekkür ederim canım, covidde etkili ama genelde var gebeliğin başından beri 100 ün üstünde ve bu aralar 130 du covidle 140 i buldu, sağlık ocagndwki doktorum çok iyi bütün değerlerime baktı kansizlikla alakalı olabilir dedi ama kan degerlerin çok iyi dedi yani doğumda sıkıntı olmasın diye kardiyolojiye gidiceğim

Kız bacım risk yok diyede koltuk itilip kakılmaz hayırlısı ile sağlıkla gelsinlerde valla burcu hiç önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…