- 18 Kasım 2024
- 675
- 508
- 18
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #39.161
Canım dr bana plasentanın insülini geçirmediğini söyledi bilmiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlışCanım iste benim yaşadığım durumda bu bence. Bende insülin vuruyorum ve diyet yapıyorum, bebegim kilo aşırı almıyor. Ben napayım. Bak seninde durum ayni ve hic kilo almakis bebis 1 ayda.
Canim senin adina sevindim ama kilonu korumussun aradaki o ileri hafta olayini kapatmışsın.
Ay tabi hakediyoruz. Bende bugün kacamak yaptim valla napim. Hep diyet hep diyet.. bebegim icin yapiyorum o benim icin harika bri duygu ama sadece bebegimde kilo almadi bu hafta o zmn diyeti yapmak gelmiyo icimden iste..
Canım iste gebelik sekeri bu. Gece iyi sabah yüksek cikmasi ondan. Benimde öyle. Gece yatmadan ölçüyorum iyi çıkıyor sabah ölçüyorum aç karnina daha yüksek çıkıyor. Allahtan insülin gibi bir nimet var elimizde su an gercekten. Insan geriliyor kullanmak istemiyor ama yok yok bundan baska çözüm de yok.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Güne uzun zaman sonra tartıya çıkarak başlayım dedim, toplam 7,5 kilo almışımsuuuduru68 , sen genelde not alıyordun, hazır tartılmışken hemen haber edeyim 27. haftadayım, gümbür gümbür kilo alıyorum
Ben duymuştum bunu canım. Tebrik ederim seni çok güzel düşünmüşsün benceGülmeyeceksen ben oğlumun doğduğu gün köy evimize zeytin ağacı dikip altına gömmeyi planlıyorum
Oh oh maşallah süpersiniz sizin bebeğin doğum tarihine göre çok iyi bu kilolarGünaydın canımben de 8.5 kiloyla devam ediyorum. Bakalım kaç kiloyla kapatacağız
Mesajı okurken bile duygulandımBen duymuştum bunu canım. Tebrik ederim seni çok güzel düşünmüşsün benceoğlun büyüdüğü zaman gösterirsin ona plesanta önce seni sonra bu ağacı büyüttü diye çok güzel bian olacaktır eminim
Günaydın canım
maşallah cok iyi gidiyorsun senin biraz alman lazımdı az almıştın şimdi rahatladım kız süpersin göbüşde cıktımı baya?
Oh oh maşallah süpersiniz sizin bebeğin doğum tarihine göre çok iyi bu kilolar
ben çarşamba doktorda tartıldım
toplam 9kg almışımdifembahyaa
OmmmmmMesajı okurken bile duygulandımtam da bu hislerle büyüsün isterim
Oğlumdan doğaya ilk armağan
Kanka bu kilo işi birden 5 kg aldım gibi oldu yaÇıktı canım, artık tamamen anlaşılıyor, iş yerinde herkes diyor hamile misin diye artık
Sen benden bayağı ileridesin ama bence ben rekor kilo aldım, ilk trimester 1 kilo almıştım geriye kalan 6 buçuk kiloyu ikinci tirimester aldım aniden kilo aldım gibisizleri geçeceğim gibi duruyor sonradan gelip
Bire bir aynı şeyleri yaşadım. 1 hafta sürdü. Yeni yeni toparladım ve ben de herkese çok dikkatli olması gerektiğini söyleyip duruyorumAyy kızlar kendinize dikkat edin kalabalığa girmeyin aşırı salgın var bende yakalandım maalesef hemde covidbugün doktor serum taktırdı ama bana mısın demedi. O kadar çok başım ağrıdı ki ateşlendim eklem ağrıları burun tıkanıklığı ve içebildiğimiz tek ilaç parol mahvoldum ya o yüzden kendinizi koruyun kimseyi öpmeyin. Bu arada ben de 30 haftalık oldum bebeğim baş aşağı dönmüş 1650 gram olmuş yüzünü göstermedi yine. Ama nabzım yüksek çıkıyor o yüzden kardiyolojiye yönlendirdi doktor oraya gideceğim doğumda sıkıntı olmasın diye genelde 130'larda hep. Az kaldı sabır sabır sabır
Kanka bu kilo işi birden 5 kg aldım gibi oldu yamantığım ermiyor, hayatım boyunca bu sayıları görmemiştim tuhafıma gitti 7 kg bebekten olmuş olamaz dimi çünkü vücudum hiç kilo almadı bacaklarım falan hala ince
Canımmm zeytin ağacı uzun ömrü, bilgeliği, barışı simgeler ve binlerce yıl yaşayabilen çok dayanıklı bir ağaçtır ben o yüzden onu seçtimGut mornik kızlar
S Seherykc çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin bir an önce, burnum tıkandığında sinirden uyuyamıyorum, hastalık dahada zordur
suuuduru68 +7 ile devam ediyorum 28+3
babylovee sirinm zeytin ağacının bir özelliği varmı kızlar? Sebebi ne? Ona göre kocama sera buldurup gömdüreyim
annabelica kontrolün nasıl geçti adminnn iyice boşladın bizi
N nurAy11 baş dönmen göz kararman vardı iyimisin şimdi?
Kanka senin çok iyiBende +8 ile 31. haftama girdimhedefim 12 ile tamamlamak inş
bu günde bilgilendikCanımmm zeytin ağacı uzun ömrü, bilgeliği, barışı simgeler ve binlerce yıl yaşayabilen çok dayanıklı bir ağaçtır ben o yüzden onu seçtim
Eskiden Anadolu'da plasentanın gömülmesiyle bebeğin hayatının kökleneceğine ve korunacağına inanılırmış. Bende çocuğumun köklerini doğaya emanet etmek istedim
Kız ben sana zeytin fidanı yolliyim istediğin zaman söyleKanka senin çok iyi31.ben +10 falan alırım herhalde
bu günde bilgilendikkanka bulamazsam zeytinağacı sana kargolarım el atıver bir zahmet
Bende +8 ile 31. haftama girdimhedefim 12 ile tamamlamak inş
Kanka senin son 2 ayda aldığını ben bir haftada aldım gibi olduKız ben sana zeytin fidanı yolliyim istediğin zaman söyle
Çok ilginç bir şekilde kilo hızlanıyor denir ya ben son 2 ayda 2 kilo aldım
Şimdi açtın ağzını birazdan olacakBen de uzun zamandır tartılmamıştım, dedim yazayım hemen tartılmışken, tartılmasaydım daha iyi gibiydi
Ya hatırladım buraya bir keresinde kilo muhabbeti açılmıştı, bende yazmıştım, sonra sorunlar olmuştu, ayy inşallah sabah sabah kilomu yazdım diye küçük kıyametler kopmaz
Şimdi açtın ağzını birazdan olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?