Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Canım dr bana plasentanın insülini geçirmediğini söyledi bilmiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış dün gece 11 ölçümüm 121 sabah açlık ölçümün 120 ilk defa 10 ünite yaptım açlığı sanırım bebişim büyüyor ve levemiri arttırır belki. Pazartesi bakacağız duruma göre birde dr dediki bana sen insilün kullanıyorsun diye değerlerinin sabit kalacağını düşünme. Bebek her gün büyüdüğü için daha fazla insilüne ihtiyacın olacak demişti. Zaten ben elimden geleni yapıyorum ama çare yok bu duruma. Şaşırıp kaldığım noktadayım yani dua ediyorum Allahım bebeğimi koru diye elimden bu geliyor

Günaydın canım
maşallah cok iyi gidiyorsun senin biraz alman lazımdı az almıştın şimdi rahatladım kız süpersin göbüşde cıktımı baya?

Gülmeyeceksen ben oğlumun doğduğu gün köy evimize zeytin ağacı dikip altına gömmeyi planlıyorum
Ben duymuştum bunu canım. Tebrik ederim seni çok güzel düşünmüşsün bence oğlun büyüdüğü zaman gösterirsin ona plesanta önce seni sonra bu ağacı büyüttü diye çok güzel bian olacaktır eminim

Mesajı okurken bile duygulandım tam da bu hislerle büyüsün isterim
Oğlumdan doğaya ilk armağan

Günaydın canım
maşallah cok iyi gidiyorsun senin biraz alman lazımdı az almıştın şimdi rahatladım kız süpersin göbüşde cıktımı baya?

Çıktı canım, artık tamamen anlaşılıyor, iş yerinde herkes diyor hamile misin diye artık
Oh oh maşallah süpersiniz sizin bebeğin doğum tarihine göre çok iyi bu kilolar

ben çarşamba doktorda tartıldım
toplam 9kg almışım difembahyaa

Sen benden bayağı ileridesin ama bence ben rekor kilo aldım, ilk trimester 1 kilo almıştım geriye kalan 6 buçuk kiloyu ikinci tirimester aldım aniden kilo aldım gibi sizleri geçeceğim gibi duruyor sonradan gelip

Gut mornik kızlar
S Seherykc çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin bir an önce, burnum tıkandığında sinirden uyuyamıyorum, hastalık dahada zordur
suuuduru68 +7 ile devam ediyorum 28+3
babylovee sirinm zeytin ağacının bir özelliği varmı kızlar? Sebebi ne? Ona göre kocama sera buldurup gömdüreyim
annabelica kontrolün nasıl geçti adminnn iyice boşladın bizi
N nurAy11 baş dönmen göz kararman vardı iyimisin şimdi?

Kanka bu kilo işi birden 5 kg aldım gibi oldu ya mantığım ermiyor, hayatım boyunca bu sayıları görmemiştim tuhafıma gitti 7 kg bebekten olmuş olamaz dimi çünkü vücudum hiç kilo almadı bacaklarım falan hala ince

Bire bir aynı şeyleri yaşadım. 1 hafta sürdü. Yeni yeni toparladım ve ben de herkese çok dikkatli olması gerektiğini söyleyip duruyorum Başına gelmeyen bilemez valla. Her sene okula gidip hasta olsam bile böyle olmazdım. Bu sene hem okula gitmedim hem de kırıldım resmen. Bağışıklık çok düşük demek ki. Hasta olduğum süreçte benim de nabzım 120lerdeydi ama geçti şimdi kuzum.

Kız bedenen bende öyleyim, aslında bakınca sadece karnım var gibi duruyor ama nasıl o kiloyu aldım ben de şaşırıyorum e benim minnoş kızım da minyon olduğuna göre bu kilo ne şaşırdım ya

Canımmm zeytin ağacı uzun ömrü, bilgeliği, barışı simgeler ve binlerce yıl yaşayabilen çok dayanıklı bir ağaçtır ben o yüzden onu seçtim
Eskiden Anadolu'da plasentanın gömülmesiyle bebeğin hayatının kökleneceğine ve korunacağına inanılırmış. Bende çocuğumun köklerini doğaya emanet etmek istedim

Bende +8 ile 31. haftama girdim hedefim 12 ile tamamlamak inş
Kanka senin çok iyi 31.ben +10 falan alırım herhalde
bu günde bilgilendik kanka bulamazsam zeytinağacı sana kargolarım el atıver bir zahmet

Kanka senin çok iyi 31.ben +10 falan alırım herhalde

bu günde bilgilendik kanka bulamazsam zeytinağacı sana kargolarım el atıver bir zahmet
Kız ben sana zeytin fidanı yolliyim istediğin zaman söyle
Çok ilginç bir şekilde kilo hızlanıyor denir ya ben son 2 ayda 2 kilo aldım

Bende +8 ile 31. haftama girdim hedefim 12 ile tamamlamak inş

Ben de uzun zamandır tartılmamıştım, dedim yazayım hemen tartılmışken, tartılmasaydım daha iyi gibiydi

Ya hatırladım buraya bir keresinde kilo muhabbeti açılmıştı, bende yazmıştım, sonra sorunlar olmuştu, ayy inşallah sabah sabah kilomu yazdım diye küçük kıyametler kopmaz

Kız ben sana zeytin fidanı yolliyim istediğin zaman söyle
Çok ilginç bir şekilde kilo hızlanıyor denir ya ben son 2 ayda 2 kilo aldım
Kanka senin son 2 ayda aldığını ben bir haftada aldım gibi oldu niyet etmiş vajinal doğuma

Şimdi açtın ağzını birazdan olacak

O hızlı kilo artışından sonra +9 ile sabitledim gibi duruyor şimdilik bu arada dün ki ağrım için sağlık ocağında idrar tahlili verdim ne olır ne olmaz belki onla alakalıdır diye güncellerim sonuca göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…