Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Tecrübeli analar hastane çıkışı kaç kilonuz gitmişti

Canım benim 13. Gün aldığım kiloyu vermiştim, 9 kiloyla doğuma gittim ama biliyorsun erken doğdu, yoksa asıl kiloyu daha alacaktım, bu 9 kilo 13. Günün sonunda tamamen gitmişti, benim çok hareketli bir sürecim oldu ama hastane vs işleri olunca hemen vermiştim, emziremedim ama diyorlar ki emzirince anne çok acıkıyormuş
inşallah bunda nasip olur bol bol emziririm, daha yavaş kilo verebilirim

Göbüş içinde kalmıştı evet, sonradan spor yaptım 7. Ayda başladım sanırım ameliyat dolayısıyla, göbüşte kısa sürede gitmişti, herkes şaşırıyordu ama düzenli spor ve beslenmeyle destekledim

Tecrübeli analar hastane çıkışı kaç kilonuz gitmişti
Uff şimdi ne beden alacağımda çok kararsızım aşko ya sen ne aldın tahmini mesela, hm kalıpları birazda büyük oluyor, sanki m alsam küçük L alsam çok büyük olacak gibi üstüm bol olsun o bişey değilde, altım düşer mi acaba sürekli diyorum karar versem alacam şimdi birkaç tane 1700 tlye 350 tl indirim var hm’de

Bebisleriniz için anı ya da not tutuyor musunuz? Albüm yapmayı düşünüyordum ama bakalım bu halde ve bu saatten sonra neleri yapabileceğim hatta kızım adına mail hesabı açtım, Google drive da tutuyorum notlarımı. İsim Soyisimle mail hesabı alayım dedim de alınmıştı çoktan. Siz yaptınız mı? Yapmadıysanız fikir olsun
Foto çekimi olacaktı pazar, haftaya doğuma hazırlık kursu vardı
İptal ediyorum hepsini

Kuzu bizim aramızda kilo farkı var ben hep L aldım bir tane de xl aldım ne olur ne olmaz diye. Sen M al bence ya salaş çünkü belli

Canım ben günlük tutuyorum ilk öğrendiğimiz günden beri

Fotoğraf çekimi de benim profesyonel kameram var zaten normalde kendim çekiyorum hep şimdi de fotoğrafçıda elbise vs şeklinde istemedim deniz kenarında koşmalı falan jean tarzı doğal bir şey istiyorum. Yakın arkadaşlarıma pasladım o işi evde de birgün eşim çekim yapacak birkaç poz da evde beğendim. Şöyle bir şeyler istiyorum

Eklentiler

• 1000152995.webp
    35 KB · Görüntüleme: 36
  • 1000152994.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 34
  • 1000152993.webp
    26 KB · Görüntüleme: 30
  • 1000152992.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 29
  • 1000152991.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 26
  • 1000152990.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 25
  • 1000152989.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 21
  • 1000152988.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 23
  • 1000152987.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 37
Boşlar mıyım kuzum aşkolsun. Önemli bir gelişme yok diye demedim normal kontrolfıtığım yokmuş göbeğimdeki acı da geçti zaten. Pazartesi detaylı için gün aldım yaptırmaya karar verdim. Belki yüzünü de görürüz bu kez. Fotoğraf atarım o zaman yakalayabilirsek

Kanka beybiton iyimi

Ay çok güzel, istanbulda deniz kenarında kazakla koştuğumu düşündüm şu an
Ben çok pasif kaldım ya hamilelikten önce onuda yaparım bunuda yaparım demiştim ama niye böyle oldum

Güzel makinesi olan ve çeken biri olsa seninki gibi öylesi daha hos. Ben de ekstra elbiseli falan stüdyo cekimi düşünmedim. dış çekim olacakti parkta. Jean ya da siyah elbise düşünmüştüm ben de dediğin gibi

Haklısın cidden ama ben zorunlu sezeryan olacağım bu tarihten erken olur, en son ne zaman gitmiştin canım sen doktora
Kendi doktoruma 3 hafta önce gittim canım 2 gün önce de devlette bi doktora gittim tahlil yaptırmak için hem de şeker yüklemesini yaptırdım sen ne zaman gittin

Ay Mersin'de olsanız ben hepinizi çekerdim arkadaşlarımın çoğunun düğün, hamile, bebek çekimlerini ben yaptım haha

Git tabi canım ihmal etme inşallah önemli bir şey yoktur. Benim bir yakınımın da gebelikte hep nabzı yüksekti senin gibi kardiyolojiye gitmişti bir sıkıntı çıkmadı ama başka sebeplerden ötürü zorunlu sezaryen oldu tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…