Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Ama 6.haftada kalp daha yeni atmaya başlar zaten nasıl gümbür gümbür duyacakki çok ilginç bence haftaları karıştırdı drnuz sen rahat ol canım gümbür gümbür muhtemelen bir sonraki kontrolümüzde duyarız Allahın izniyle

Yok canım şu an için eksik bir şey yok. Yani istemedi bir şey. Ben de şu anda zaten Elenatal 1 kullanıyordum zaten tamam devam edelim dedi. 12.haftada 2ye geçeriz dedi ama elimdeki kutu bitince sorup 2ye geçerim ben de diye düşünüyorum. Şu an 9.hafta içindeyim. 13.haftada tekrar çağırdı ama eşim biz 2hafta sonra gelsek olur mu deyince tamam o zaman da gelin dedi

Kendimi yorduğumda iğne batması gibi şeyler oluyor ama devamı olmuyor senin kasılma faaln devamlılık gösteriyorsa bir dr a gözük isterssn canım

Gebeliğin ilerleyen zamanlarında kasılmalar oluyor ama şu an çok erken. Emin misiniz kasılma olduğuna? Bir acile görünün isterseniz, içiniz rahat eder.

Anladim canim bende homozigot cikti doktorlar da gerek yok dediler igne falan kullanmaya. Bilmiyorum insallah dogru karar vermişlerdir
Doktoruna güven canım
benm cok kayıplarım oldugu icin mecbur veriyolar igneyi mesela oglumda sadece ecopirin kullandm igne kullanmadm oglumdan sonra 2 dusugum daha oluca tedbir amacli veriyolar cunku dusuklerimin sebebi bulunmadi 2 bucuk yıl genetik sonuclarini bile bekledik biz hicbirsey cikmadi

Ya bende bugun ayni senin o halin gibi oldum resmen. Midemin bulanmasi geçti. Bir garip hissediyor insan. Tamam kusmuyordum ama bulantı oluyordu ister istemez tedirginlik oluyor. Gecince bende rahatlarim heralde ama simdi stres gecmiyor haliyle
babylovee canım listeye ekleyemiyorum bi sıkıntı var ama düzelir sanıyorum en kısa zamanda ekleyeceğim
Tamam canim hic sorun degil

Anladim canim. Ben bilerek dr birsey önersin diye hic birsey kullanmiyorum dedim. O da elenatal 2 kullan dedi.
Sen benden ilerdesin hadi bakalim sonraki muayenede neler olacak. Bebisler iyi degil mi hersey yolunda. Muayene uzun surdu mü

sata gore 6+5
ultasona gore 6+1 canim
nilufer dorukta doç.Adnan orhana gidiyorum oda universitedeydi ozele gecti malesef
Peki siz hiç ışıl hanıma muayene oldunuz mu ilerleyen süreçlerde nasıl yani hissiyatım çok iyi bir doktoe olduğu ama işte iletişimi beni biraz düşündürüyor

Amin kuzum amin bu kontrol de gidip konuşacam inşallah bu testi bende pek emin değilim
Canim aslinda bende yaptirmayi düşünüyorum. Ama bilmiyorum da bir yandan. Doktor yaptir derse yaptircam galiba. Kararsizim biraz. Ben onceki gebeligimde yaptirmistim. 7 8 günde falan cikmisti sonuc.

Haklisin canim. Doktoruma güvenmem lazım inşallah emin ellerde olduguma da inanıyorum. Saglikla gelecek yavrum ona cok inanıyorum.. bir sıkıntı cikmadan saglikla gecsin hamileliklerimiz..
Doktor gerek yok diyor ısrarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…