Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Canım güzel ama biraz günlük kalır bence. Daha havalı şeyler baksan fotoğraf çekimi için mesela fistolu takımlar çok güzel uyumlu olur bence yine sen bilirsin balım

Bence hastane çıkışı için bebitof gayet uygun ya, kaç kere giyecek ki dimi alt üstü, bunlar yenidoğan olacağı için küçük olur diye düşünüyorum baya
Aynen kuzu ben de bir tane tinylamb ya da kitikate alacağım 10'lu gerisini böyle

Allahımm ya yerim hamiş olduğumuz belli olsun tabi artık 3.trimesterdayız

sen hic almadın ki kuzum ilk aylar sonradan aldın ama iyi oldu alman lazımdı artık az da olsun

bende ilk 3 ay hicbisey yiyemedim ondan sonra aldım kg toplam kac alcaz onu merak ediyorum

Güzel güzel ilerleyim inşallah, verilir hepsi hiç sorun değil

Çok hoş yatak çok beğendim

Yaa maşallah yerumm onuu gamzeli mi neee
Allahım bak ne güzel pozlar veriyor bebisleriniz yaa. Benim oglum son kontrolde ellerini ayaklarini yüzüne kapatmisti tripcan oglusum benim
Oy saglikli olsunlar hep yaa..
Kızlar bim e blackout perdeler gelmiş ihtiyacı olan alsın bebeğin gündüz uykusunda faydalı olur süet kahverengi hoş duruyor henüz takmadım kararması nasıl bilmiyorum
Ay bende alcam blackout perdelerden ama odasının aksesuar renkleriyle genel havasiyla uyumlu olsun diye simdiden karar veremiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…