- 16 Eylül 2024
- 8.101
- 7.576
- 118
- Konu Sahibi annabelica
-
- #39.241
Ouyy seveyimm. Çok güzel sepideeeKızlar kızımın takımı muslin ya fotoğraf çekileceği, hm bir tane müslin pijama gelmiş, hoşuma gitti, acaba özensiz dururmu o gün bende bunu giysemyoksa daha havalı şeyler mi olsun birde beyaz mı olsun illa.
Ay ne güzel şimdiden almış pozisyon iyi bir şey bence ya kilosuna bişey dedimiTelaamm teyzoşları biz kontrolden geldiko kadar çok özlemişim ki balımıı anlatamam
Doğum pozisyonunu almış baş aşağı duruyordu suyum vs normalmiş.
29+2 38 cm boy 1.350 kg tontikim güzel pozlar verdi bize hocada sağolsun kalın foto gibi bastırdı
Ablan yeni bir ben yaratmış resmenKızlar kilo konusunda kimse ablami geçemez çünkü Ablam rekor kırmıştı +45 kilo alaraksonra daha kırkı çıkmadan spora başladı sonra karın germe ameliyatı derken şimdi tığ gibi
Amin canımmmmm. Bizim gibi nerde,hangi aksiliğini yaşayan, yaşamayan gebiş varsa Allahım yardımcımız olsunDogru canım plasenta tüm şekeri çekiyor sonra vucut sekersiz kalınca yeniden şeker salgiliyor sonra hem bizim yedigimiz hem vucudun urettigi seker derken bizim seker yükseliyor.
Ve dogru öyleymiş, haftalar ilerledikce insülin dozu artmaya devam edecekmis. Benim dr düşük doz basladi mesela ama her hafta 2 2 arttiriyor öğün başına. Ben yaziyorum yine ölçüm yapıp. Ona göre kararını veriyor o da. Allahım evlatlarımızı korusun sag salim büyüsünler kilolarini alsinlar zamani gelince 38 haftalarda dogsunlar
Ben levemirde yeni bu hafta 6 doza gecmis oldum 6 vuruyorum.
Novorapid var bide bende onu da 3 kez vuruyorum günde 2 kez 6 doz , 1 kez 4 doz vuruyorum.
Sağlıkla yönetelim kuzu hamileligimizi inşallah
Demedi canım iyi dedi bakmadan önce 1300 falan olmuştur dedi 1350 çıktı uyumlu sanıyorum haftasıyla.Ay ne güzel şimdiden almış pozisyon iyi bir şey bence ya kilosuna bişey dedimi
Sezeryan tabiki ve yeğenim 3 kilo doğmuştuAblan yeni bir ben yaratmış resmennormal mi yaptı sonra doğumu nasıl oldu
Bende bu markadan beğendim canımBu arada bende hastane çıkışı aldım Trendyoldan çok güzel bir kumaşı var size de atayım fikir olsun hem de fiyatı uygundu ben beyaz istediğim için o renk aldım ama kumaşı çok güzel, Bir de zaten bir iki kere giyecekleri için çok fazla para vermek istemedim.
Bebitof Yıldızlı Ayı 10'lu Hastane Çıkışı 10010036 - Fiyatı, Yorumları
Bebitof Yıldızlı Ayı 10'lu Hastane Çıkışı 10010036 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Oy bin maşallah sana kuzucukTelaamm teyzoşları biz kontrolden geldiko kadar çok özlemişim ki balımıı anlatamam
29+2 38 cm boy 1.350 kg tontikim güzel pozlar verdi bize hocada sağolsun kalın foto gibi bastırdı
İyi ama sonrasında toparlamis nasılsaSezeryan tabiki ve yeğenim 3 kilo doğmuştugebelik şekeri de vardı onda, ayyyy içinden bir insna daha çıkmıştı yaaa
Heee o zaman dönsün geri yazık nasıl duruyorlar öyle acaba tersten terstenDemedi canım iyi dedi bakmadan önce 1300 falan olmuştur dedi 1350 çıktı uyumlu sanıyorum haftasıyla.
Dönmüş olması benim içim çok şart değil sezeryan olcam ama ayaklar aşağıdayken rahatsız ediyordu biraz kafa daha iyi
Ay benimki de 35 aldı sonra 2. Çocuk öldü veremedi en son tüp mideKızlar kilo konusunda kimse ablami geçemez çünkü Ablam rekor kırmıştı +45 kilo alaraksonra daha kırkı çıkmadan spora başladı sonra karın germe ameliyatı derken şimdi tığ gibi
Ay bu markanın kumaş kalitesini merak ediyordumBu arada bende hastane çıkışı aldım Trendyoldan çok güzel bir kumaşı var size de atayım fikir olsun hem de fiyatı uygundu ben beyaz istediğim için o renk aldım ama kumaşı çok güzel, Bir de zaten bir iki kere giyecekleri için çok fazla para vermek istemedim.
Bebitof Yıldızlı Ayı 10'lu Hastane Çıkışı 10010036 - Fiyatı, Yorumları
Bebitof Yıldızlı Ayı 10'lu Hastane Çıkışı 10010036 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Allakım ağzını burnunu yerim ben onun maşallahTelaamm teyzoşları biz kontrolden geldiko kadar çok özlemişim ki balımıı anlatamam
Sepidecimmm bence daha özenli bişey olsun foto çekimi için, bu biraz daha günlük kalırKızlar kızımın takımı muslin ya fotoğraf çekileceği, hm bir tane müslin pijama gelmiş, hoşuma gitti, acaba özensiz dururmu o gün bende bunu giysemyoksa daha havalı şeyler mi olsun birde beyaz mı olsun illa.
Sen nasıl oldun canım durumlar nasil ?Bebisleriniz için anı ya da not tutuyor musunuz? Albüm yapmayı düşünüyordum ama bakalım bu halde ve bu saatten sonra neleri yapabileceğimhatta kızım adına mail hesabı açtım, Google drive da tutuyorum notlarımı. İsim Soyisimle mail hesabı alayım dedim de alınmıştı çoktan. Siz yaptınız mı? Yapmadıysanız fikir olsun
Foto çekimi olacaktı pazar, haftaya doğuma hazırlık kursu vardı
İptal ediyorum hepsini
Pamuklu yazıyo kumaş tipi ama 100 de kaç bakalım da alalım ona yumuşak olsunAy bu markanın kumaş kalitesini merak ediyordum
Güle güle giysin miniko
oyy nasıl güzel almışsın sende kg bacım maşallah maşallah şifa olsun kızceneGut mornik kızlar
S Seherykc çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin bir an önce, burnum tıkandığında sinirden uyuyamıyorum, hastalık dahada zordur
suuuduru68 +7 ile devam ediyorum 28+3
babylovee sirinm zeytin ağacının bir özelliği varmı kızlar? Sebebi ne? Ona göre kocama sera buldurup gömdüreyim
annabelica kontrolün nasıl geçti adminnn iyice boşladın bizi
@nurAy11 baş dönmen göz kararman vardı iyimisin şimdi?
Aşkım ev sıcak oluyor, birde yorumlarda yaz kış giyilebilir yazmışlarSepidecimmm bence daha özenli bişey olsun foto çekimi için, bu biraz daha günlük kalırhastanede foto çekimi dışında, yada lohusayken evde giymek için de ince mi kalır tam emin olamadım, çok güzel takım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?