Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Ay ne güzel şimdiden almış pozisyon iyi bir şey bence ya kilosuna bişey dedimi

Kızlar kilo konusunda kimse ablami geçemez çünkü Ablam rekor kırmıştı +45 kilo alarak sonra daha kırkı çıkmadan spora başladı sonra karın germe ameliyatı derken şimdi tığ gibi
Ablan yeni bir ben yaratmış resmen normal mi yaptı sonra doğumu nasıl oldu

Amin canımmmmm. Bizim gibi nerde,hangi aksiliğini yaşayan, yaşamayan gebiş varsa Allahım yardımcımız olsun

Bu arada bende hastane çıkışı aldım Trendyoldan çok güzel bir kumaşı var size de atayım fikir olsun hem de fiyatı uygundu ben beyaz istediğim için o renk aldım ama kumaşı çok güzel, Bir de zaten bir iki kere giyecekleri için çok fazla para vermek istemedim.

Ay ne güzel şimdiden almış pozisyon iyi bir şey bence ya kilosuna bişey dedimi
Demedi canım iyi dedi bakmadan önce 1300 falan olmuştur dedi 1350 çıktı uyumlu sanıyorum haftasıyla.
Dönmüş olması benim içim çok şart değil sezeryan olcam ama ayaklar aşağıdayken rahatsız ediyordu biraz kafa daha iyi

Bende bu markadan beğendim canım

Eklentiler

• 1000000048.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 44
  • 1000000049.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 43
Oy bin maşallah sana kuzucuk sağlıkla büyüsün minik kuş. Canım sen hangi şehirdeydin?

Sezeryan tabiki ve yeğenim 3 kilo doğmuştu gebelik şekeri de vardı onda, ayyyy içinden bir insna daha çıkmıştı yaaa
İyi ama sonrasında toparlamis nasılsa
Heee o zaman dönsün geri yazık nasıl duruyorlar öyle acaba tersten tersten

Ay bu markanın kumaş kalitesini merak ediyordum
Güle güle giysin miniko

Allakım ağzını burnunu yerim ben onun maşallah

Kızlar kızımın odasına aldığımız yatak bu. Dağınık biraz etraf kusura bakmayın.Şifonyer henüz almadık. Dolabı da marangoz yapıyor bugün kapak beğenmeye gideceğiz. Öneriniz var mı kapak için ?? Sade mi seçsem ? Bu fotodaki gibi camlı olacak kapak modeli de böyle mi seçeyim sizce farklı model öneriniz varsa atar mısınız

Eklentiler

• IMG_1305.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 43
Sepidecimmm bence daha özenli bişey olsun foto çekimi için, bu biraz daha günlük kalır hastanede foto çekimi dışında, yada lohusayken evde giymek için de ince mi kalır tam emin olamadım, çok güzel takım ama

Sen nasıl oldun canım durumlar nasil ?
Bazen planlar dışında ilerleyebiliyor hayatımız napalim bebislerimiz iyi olsunlar da bazi şeyleri yapamayacak olmak onlar icin olmus olsun sağlık olsun

oyy nasıl güzel almışsın sende kg bacım maşallah maşallah şifa olsun kızcene

Aşkım ev sıcak oluyor, birde yorumlarda yaz kış giyilebilir yazmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…