- 4 Ekim 2024
- 3.341
- 1.643
- 53
- 28
- Konu Sahibi annabelica
-
- #39.221
Bana çok almışım gibi geliyor şu an 71.5 kiloyum. Maks 80 dedim kendime inşallah üstüne çıkmamOh oh maşallah süpersiniz sizin bebeğin doğum tarihine göre çok iyi bu kilolar
ben çarşamba doktorda tartıldım
toplam 9kg almışımdifembahyaa
Çok az inecek ilk gün. Yani herkesin farklı büyüklüğe çıkıyor tabi ama kendinden düşünerek sonuca varabilirsinKızlar şimdi doğum yaptık odaya geldik ya, göbeğimiz hala aynı büyüklüktemi olacakinecekmi yoksa biraz
Canım ben hiç kilo almadım ama yinede fazla suyu yani ne biliyim doktor hiç sebepsiz de olabilir bu şu fazlalığı dedi yani onla alakası varmı bilemiyorum ben diyet yap dedi ama eskisi kadar yemesemde yinede meyve vs yiyorum yani çok kasmadim kendimi açıkçası seker cikmayincaKızlar 28 haftalık oldum 12 kilo almışım benim gibi çok kilo alan var mı suyum da normaldi en son doktora gittiğimde 15 eylüldü . Hemşire çok kilo alımında su da fazla olabiliyor dedi şimdi ki randevum 10 Ekim erkene mi alsam acaba
5Tecrübeli analar hastane çıkışı kaç kilonuz gitmişti
Ben normal yaptım direk indi yani ama korse taktım sarkmasın diye yinede canım ama sezeryanda göbek biraz geç iniyor açıkçası hep öyle gördüm şimdiye kadar hayırlısıKızlar şimdi doğum yaptık odaya geldik ya, göbeğimiz hala aynı büyüklüktemi olacakinecekmi yoksa biraz
Merhaba canım bu bende dün akşamdan başlayarak geceye kadar sürdü hiç böyle olmamıştım. Karnımın bir sağı, bir solu sertleşti ve uzun sürdü bu durum. Yani tam anlamıyla böyle rahatlayamadım sankiOlcak hayatım hepinize gelecek bu güncelleme, bir hafta 10 gün veriyorum max
Kendi doktoruma 3 hafta önce gittim canım 2 gün önce de devlette bi doktora gittim tahlil yaptırmak için hem de şeker yüklemesini yaptırdımsen ne zaman gittin
Aşkım ona göre alayım pijama diyorumda, tumanımı çekmek zorunda kalmayım sürekliBen normal yaptım direk indi yani ama korse taktım sarkmasın diye yinede canım ama sezeryanda göbek biraz geç iniyor açıkçası hep öyle gördüm şimdiye kadar hayırlısı
Kızlar şimdi doğum yaptık odaya geldik ya, göbeğimiz hala aynı büyüklüktemi olacakinecekmi yoksa biraz
Ben eksiye düşmüştümTecrübeli analar hastane çıkışı kaç kilonuz gitmişti
Aşkım ona göre alayım pijama diyorumda, tumanımı çekmek zorunda kalmayım sürekli
Aşkım ben normalde s giyiyorum, hm kalıpları büyük ya L alırsam altım paraşüt gibi olsun istemiyorumBen L aldım canım, bir tane M aldım, salaş olsun insan lohusayken bunalıyor, normalde M giyiyorum, lohusa pijamalarımı L aldım
Aşkım ben normalde s giyiyorum, hm kalıpları büyük ya L alırsam altım paraşüt gibi olsun istemiyorum
Dogru canım plasenta tüm şekeri çekiyor sonra vucut sekersiz kalınca yeniden şeker salgiliyor sonra hem bizim yedigimiz hem vucudun urettigi seker derken bizim seker yükseliyor.Canım dr bana plasentanın insülini geçirmediğini söyledi bilmiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlışdün gece 11 ölçümüm 121 sabah açlık ölçümün 120 ilk defa 10 ünite yaptım açlığı sanırım bebişim büyüyor ve levemiri arttırır belki. Pazartesi bakacağız duruma göre birde dr dediki bana sen insilün kullanıyorsun diye değerlerinin sabit kalacağını düşünme. Bebek her gün büyüdüğü için daha fazla insilüne ihtiyacın olacak demişti. Zaten ben elimden geleni yapıyorum ama çare yok bu duruma. Şaşırıp kaldığım noktadayım yani dua ediyorum Allahım bebeğimi koru diye elimden bu geliyor
Oyy maşallah ya nasıl net güzel poz vermişTelaamm teyzoşları biz kontrolden geldiko kadar çok özlemişim ki balımıı anlatamam
Doğum pozisyonunu almış baş aşağı duruyordu suyum vs normalmiş.
29+2 38 cm boy 1.350 kg tontikim güzel pozlar verdi bize hocada sağolsun kalın foto gibi bastırdı
Tamam canımCanım kesinlikle ilk 2 yıl yastık kullanmıyoruz dümdüz yatir ,
Aşkım ona göre alayım pijama diyorumda, tumanımı çekmek zorunda kalmayım sürekli
Canım benimde hala akıntım devam ediyor ama inan o kanamayı gördükten sonra fitil falan kullanmayı asla düşünmüyorum. Akıntı gelmesine alıştım.Artuk Çamaşırlamı ütülüyorum pamuklu giyiyorum zaten bide bol su içiyorum öyle öyle atıcam. İlaç falan içmiycem yani.piraye0059 canım, benim de çok akıntım var yarın doktoruma gitmeyi planlıyorum, o kadar çoğaldı ki yüksek ihtimal enfeksiyon geçiriyorum yine ve bıktım cidden, elimden geleni yapıyorum ama sürekli enfeksiyon geçiriyorum defalarca kez antibiyotik kullandım artık kullanmayacağım çünkü bence işe yaramıyor, bağışıklık kazandı vücut ona diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?