Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
Gerçekten öyle aşkım alıştığı yer herkese, karşıya gittiğimiz zaman kendi tarafımıza geçince inip toprağı öpecem diiyor

Gerçekten öyle aşkım alıştığı yer herkese, karşıya gittiğimiz zaman kendi tarafımıza geçince inip toprağı öpecem diiyor

Biz de oraya gelince ayy bir köy havası aldık, bol oksijen yeter burnumuzun direği sızladı geri dönelim diyoruz

Ama nihayetinde doğa iyidir, temiz hava iyidir Senin bebiton için güzel bir şey bu

Biz de oraya gelince ayy bir köy havası aldık, bol oksijen yeter burnumuzun direği sızladı geri dönelim diyoruz

Ama nihayetinde doğa iyidir, temiz hava iyidir Senin bebiton için güzel bir şey bu
Kız siz köy diye polonezköye falan geçiyorsunuz herhalde bizim bölge ağaca hasret

Kanka pierre normal atletini kullandım, normal olanı çok güzel ama emzirme farklımıdır bilmiyorum, hm zaten tartışılmaz

Canım ben Hm aldım ama büyük almışım, iade ettim. Kumaşını beğendim küçüğünü alacağım stok girince

Kanka pierre normal atletini kullandım, normal olanı çok güzel ama emzirme farklımıdır bilmiyorum, hm zaten tartışılmaz

Ben de ikisini kullanıyorum ama işte emzirme hiç almadım, lazım da yol çünkü ya sütyen giymek istemiyorum tek atlet giysem ne güzel olur sonra yamulan ve şekil değiştiren benimkilere bakar ağlarım artık

Ben zaten artık son çocuk bu bitti dedikten sonra, düzeltmeye girecem gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…