- 23 Ekim 2024
- 5.769
- 9.299
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #39.561
Gerçekten öyle aşkım alıştığı yer herkese, karşıya gittiğimiz zaman kendi tarafımıza geçince inip toprağı öpecem diiyorİnsan alıştığı yer de kalmak istiyor, eşim de inşaat mühendisi, o da bu tarafta çalışıyorya gürültüsünü de seviyoruz aslında biliyor musun tatile gidince arıyoruz, sessizlik nadir ihtiyaç oluyor sanırım
Gerçekten öyle aşkım alıştığı yer herkese, karşıya gittiğimiz zaman kendi tarafımıza geçince inip toprağı öpecem diiyor
Ya gerçekten Avrupa yakası anadoluya göre çok yoğun telaşlı trafik daha kötüEvet kuzumbu taraf çok yoğun maalesef ki
Ya gerçekten Avrupa yakası anadoluya göre çok yoğun telaşlı trafik daha kötüAllah yardımcınız olsun
Kız siz köy diye polonezköye falan geçiyorsunuz herhaldeBiz de oraya gelince ayy bir köy havası aldık, bol oksijen yeter burnumuzun direği sızladı geri dönelim diyoruz
Ama nihayetinde doğa iyidir, temiz hava iyidirSenin bebiton için güzel bir şey bu
Kız siz köy diye polonezköye falan geçiyorsunuz herhaldebizim bölge ağaca hasret
Kanka pierre normal atletini kullandım, normal olanı çok güzel ama emzirme farklımıdır bilmiyorum, hm zaten tartışılmazKızlar emzirme atleti olarak şunlar nasıl, alan var mı ;
H&M Mama 3’lü Askılı Emzirme Üstü - Fiyatı, Yorumları
Pierre Cardin Kadın Ten 1031 Pamuklu Göğüs Ucu Belli Etmeyen Kaplı Emzirme Atleti - Fiyatı, Yorumları
Pierre Cardin Kadın Ten 1031 Pamuklu Göğüs Ucu Belli Etmeyen Kaplı Emzirme Atleti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Canım ben Hm aldım ama büyük almışım, iade ettim. Kumaşını beğendim küçüğünü alacağım stok girinceKızlar emzirme atleti olarak şunlar nasıl, alan var mı ;
H&M Mama 3’lü Askılı Emzirme Üstü - Fiyatı, Yorumları
Pierre Cardin Kadın Ten 1031 Pamuklu Göğüs Ucu Belli Etmeyen Kaplı Emzirme Atleti - Fiyatı, Yorumları
Pierre Cardin Kadın Ten 1031 Pamuklu Göğüs Ucu Belli Etmeyen Kaplı Emzirme Atleti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kanka pierre normal atletini kullandım, normal olanı çok güzel ama emzirme farklımıdır bilmiyorum, hm zaten tartışılmaz
Vallahi evde sütyen falan giyememBen de ikisini kullanıyorum ama işte emzirme hiç almadım, lazım da yol çünkü ya sütyen giymek istemiyorumtek atlet giysem ne güzel olur sonra yamulan ve şekil değiştiren benimkilere bakar ağlarım artık
Kanka zaten atleti sütyen gibiymiş mük olurBen de ikisini kullanıyorum ama işte emzirme hiç almadım, lazım da yol çünkü ya sütyen giymek istemiyorumtek atlet giysem ne güzel olur sonra yamulan ve şekil değiştiren benimkilere bakar ağlarım artık
Canım ben Hm aldım ama büyük almışım, iade ettim. Kumaşını beğendim küçüğünü alacağım stok girince
Ben şu an bile giymiyorumVallahi evde sütyen falan giyememmemeler fora
Vallahi evde sütyen falan giyememmemeler fora
Ben zaten artık son çocuk bu bitti dedikten sonra, düzeltmeye girecem gibime geliyorBen de ikisini kullanıyorum ama işte emzirme hiç almadım, lazım da yol çünkü ya sütyen giymek istemiyorumtek atlet giysem ne güzel olur sonra yamulan ve şekil değiştiren benimkilere bakar ağlarım artık
Kuzucum ben sütyeni dagi aldım. 85 giyerim 90 aldım tam oldu.Canım benim de bedenim değişince şunu aldım;
H&M 2'li Dolgulu Balensiz Pamuklu Sütyen - Fiyatı, Yorumları
75B giyiyordum, 80C aldım tam oldu bana, çok beğenerek kullanıyorum
Asansörde kamera olmasa okuldan gelirken çıkarırımBen şu an bile giymiyorum
Valla ben de küçültme ameliyatı olacağım en sonBen zaten artık son çocuk bu bitti dedikten sonra, düzeltmeye girecem gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?