- 16 Aralık 2016
- 3.423
- 3.574
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #3.961
Doç.mehmet aral atalay da cok cok iyi oglumda o dogum yaptirmisti onunlada universitede tanistim sonra özele gecti özelde dogum yaptım şan acıbademin karşısında muayanesi var dogumuda jimerle pembe maviyle anlasmasi var fiyat olarak o zaten cok yuksekti o yuzden gitmedim ona suan daha fazladır diye dusundugum icin doruga gidiyorumBursa da olup doktor önerisi olan var mı arkadaşlar?
evet canım 1 yıl oldu nilufer doruga geçtiBu doktor ünideydi dimi
Evet doktorum bi firma önerdi ama hakkında fazla yorum yok, natera da genel olarak memnun kalınmış o yüzden tercih etmek istiyorumGittiğiniz özel bir doktor varsa onların anlaşmalı firmalar oluyor o sizi yönlendirir.
Şimdi gördüm zaten firma belirlemişsiniz, internette telefonları yok mu acaba, ordan arasanız evden gelip alıyorlar zaten kan örneğini.
Çok haklısınBir ara soru dinlerse soracağım inşallah
Evet canım sen başladın mı kaç haftalık oldun bu aradaBaşla canım mutlaka sen de çok zorlanıyorsun
Allah hepimize yardım etsin her gün geçer diye bakarken bugün dünden çok daha kötü
Canım dün akşam icecektim öncesinde prospektusu okudum emzirirken içilmez diyor. Bugün doktoruma soracağım. Şu an yine kıvranıyorum bulantidanEvet canım sen başladın mı kaç haftalık oldun bu arada
Canım 3 gün küçük çıkıyordu benim bebeğim ama son ultrasonda 1 gün küçük çıktı sadece. İlk haftalar çok milimlik oldukları için farkli çıkabiliyor. Geç döllenme ihtimali de olabilir bir de. Kalp atışı duymuş muydun senKızlar bebekleriniz son reglinizle uyumlu mu hep ? Benim nedense 1 hafta küçük çıkıyor
Benim tüp bebek canım geç döllenme ihtimali yok 5.gün embriyosuydu .Fakat dediğin gibi küçük olduğu için sanırım bir de karından bakıyorCanım 3 gün küçük çıkıyordu benim bebeğim ama son ultrasonda 1 gün küçük çıktı sadece. İlk haftalar çok milimlik oldukları için farkli çıkabiliyor. Geç döllenme ihtimali de olabilir bir de. Kalp atışı duymuş muydun sen
Teşekkür ederim canım cevap içinBildir sen canım. Aşı zamanlarında arıyorlar
12.hafta mutlaka gitmelisiniz hatta perinatolog görmesi gerekiyormuş o çok önemli dedi benim drHanımlar Kalp atışını 8. Haftada duydum, doktor 3 hafta sonra gel demişti ama ben farklı bi doktora gitmeye karar verdim, kaçıncı hafta gideyim 12. Haftada gitsem sıkıntı olmaz herhalde dimi
Benimki de öyle, son âdet tarihime göre 8.haftaya girdim ama ultrasona göre 6. Haftadayim.Kızlar bebekleriniz son reglinizle uyumlu mu hep ? Benim nedense 1 hafta küçük çıkıyor
Bunu doktor mu söylüyor yoksa ultrason kağındında mu görünüyor?Kızlar bebekleriniz son reglinizle uyumlu mu hep ? Benim nedense 1 hafta küçük çıkıyor
4 gün gerilik var bizde de canımKızlar bebekleriniz son reglinizle uyumlu mu hep ? Benim nedense 1 hafta küçük çıkıyor
Doktor 6+6 dedi uyumlu güzel dedi .ama son rwglime göre 7+5Bunu doktor mu söylüyor yoksa ultrason kağındında mu görünüyor?
Canım crl ölçmeye başlayınca o açık kapanıyor yavaş yavaş aşağı yukarı fark olurmuş ilerleyen zamanlarda kapanırmışDoktor 6+6 dedi uyumlu güzel dedi .ama son rwglime göre 7+5
yaz tatili nezaman başlıyor?Gerçekten çok zor ne gün bitiyor ne zaman geçiyor derste istifra edicem diye korkuyorum şuan yine yoldayım yine aynı dert gerçekten bişeyler olup tatil olsa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?