Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Canım ben de cevap vereyim. Ben 2 kez vajinal ultrasonla bakıldım. Çok şükür bir sorun olmadı. Doktorum perinatalog, karından net göremedim alttan bakıcam dedi baktı. Için rahat olsun

Evet canım zaten hızlıca canımı acıtmadan tık tık baktı. Benim de rahim ağzı mesafesini ölçemedi bebeğin kafası gölge yapıyormuş ondan vajinal istedi. Ama şu an yanlış bir şey mi yapıyorum hissi olunca biraz gerginlik oluyorBu arada ben bu konuyu hiç önemsemiyordum ta ki bir doktora gebeliğimde alttan muayene olana kadar. Spekulumla açmıştı ve sonrasında lekelenme oldu. Ama işte zaten o doktora da leke şikayetiyle gitmiştim. Yani yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan hikayesine döndü
Bilemiyorum ya kendi doktoruma da tekrar sormak istiyorum bakalım ne diyecek.
Doktorumun asistanları oradaydı vajinal ultrason için erken doğumu tetiklemez dediler, başka doktor görüşü alarak, ben de bismillah dedim ölçtürdüm ne yapayım
Ben bu hafta içinde 2 kez baktırdım canım. Enfeksiyon ve rahim ağzı kısalığı var mı diye bakıldı. sorun olacağını düşünmüyorum
Hmm teşekkür ederim canım sen nasılsın peki olumsuz bir şey çıkmadı inşallah

Vajinal bakiyor mu hic sana ameliyattan sonra bu arada ?
Ya benimde oyle açliklar yüksek. 101 110 falan anlamsizca. Iste plasenta sagolsun..
Gider gider biz buna inanalım önce 32 sonra 34 sonra 36 .. zaten 36 olunca Allaaaaah
14 de ameliyat oldum canım.
17 de hocamm vajinal baskı var diye ağlayarak gittim, alttan baktı.
21 de detaylı yaparken kendisi dedi bide alttan bakıcam baktı.

İyiyim canım çok şükür. Enfeksiyon çıktı bende. İlaç kullandım.Bol su içiyorum dikkat ediyorum. İnşallah akıntım azalır bakalım

Canım ben de cevap vereyim. Ben 2 kez vajinal ultrasonla bakıldım. Çok şükür bir sorun olmadı. Doktorum perinatalog, karından net göremedim alttan bakıcam dedi baktı. Için rahat olsun
Teşekkür ederim canım ya böyle kendi deneyimlerinizi paylaşmanız çok faydalı oluyor

Yaa gerçekten 28i geçtik çok şükür artık üstüne her koyduğumuz kârdır diyip büyüteceğiz bebişleri 32-34-36-38 diye

Ben otantik seviyorum yatak odam böyle
Düz siyah mutfağım ve banyom.

Canım iste hep alttan baktirmak durumunda olanlar da var onlari düşünüp kendini rahatlat
Bide asiriileri itmiyorlar benim dikkatimi o cekti. Ben hamilelikten once muayene oldugumda cook ileri itiyorlardi.
Devlet hastanesine her gittigimde indir donunu diyorlardi hic baktirmadim tabiki onlara ama orda bilmeyen tüm kadinlar alttan baktiriyordu.

14 de ameliyat oldum canım.
17 de hocamm vajinal baskı var diye ağlayarak gittim, alttan baktı.
21 de detaylı yaparken kendisi dedi bide alttan bakıcam baktı.
Ihtiyac olmadikca bakmadi yani. Sevindim canim.zaten sikayet hep soruyor. Sikayet olmadikca karindan gördükçe bakmayi da istemiyor.

Dimi evet çok ileri itmiyorlar bence de. Devlet hastanesi doktorlarından iyiye denk gelmek tamamen şans. Aslında ben özel doktorları için de biraz böyle düşünüyorum. Özeldeki doktorların da hasta psikolojisinden anlayanı böyle pırlanta gibi bir şey oluyor sankim
Ben daha bi rahatladım kuzum ya zaten bir sürü kişi alttan muayene oldu buradan da hatırlıyorum mesajları ama şimdi tekrar bi yazılınca daha da anladım

Çok şükür canım. Ama sen yinede gitmişsin iyi yapmışsın ihmal etmeden gitmek gerek. Hem için rahat etmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…