Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Olabilir valla kuzum ya. Yani sola yatinca resmen agriyor belim solum kalbim göğsüm sıkışıyor. Konusuyorsam nefesim daralıyor garip bir durum ya.
Ama zorluyorum yine de tabi yatmak icin hep.
Bende de aynisi sirt ustu yatinca oluyor sanki nefesim kesiliyor sola ya da saga yatinca daha iyiyim

Grubun en hassas annesi çok az kaldı biraz daha dayan kuzucugun iki ay sonra ellerinde için rahat olsun canım tamamen genetiktir

Kız ben bu bebegim de şükrediyorum oğlumda kalçam bunun 3 katı olmuştu ama yinede eskiler daha iyi bilir sanki resmen göbekten kalçadan yanlardan şiştim biraz erken oldu buna kiloya gelince kilon çok iyiymiş hatta harika

Sanki onlardan destur alan oldu boşversene arkadaşım sen hiç sıkma canını, senin yolculuğunu bilmeleri için önce senin ayakkabılarını giyip aynı yolu yürümeleri lazım. O yüzden bırak sussunlar, konuşmalarından iyidir.
Acaba kendi kızları varsa şayet ya da olsaydı ve senin yaşadığın süreçleri yaşasalardı aynı tepkiyi verirler miydi

Bilmiyorum inşallah iyi oluruz bu arada bizde isime karar vermedik henüz ay bebek doğck ortada isim yok kız olunca daha bir heyecan yaptım illa ismi güzel olsun farklı olsun

Kızlar ortalikta yokken bikac sey aldim
Skip hop forma anne bebek cantasi aldim cok begendim ama tabi kullandikca belli olur. Bir tane de zaradan su modellerden almayi dusunuyorum

Hmden pijama ve catherines gecelik aldim pijama asiri iyi, gecelik biraz ince ama bi de sabahlik aldim onla giyerim dedim

Bebege ilays kundak aldim onu da begendim

Uyku tulumu, isimli takim, deterjanlar, bebek bakim urunleri, puset ortusu kaldi gibi simdilik ama baska biseylere influence ederseniz yine de alirim

Kanka çanta nasıl peki skip hop kaliteli duruyor mu

Ben de yazdırdım aslında asm’de ama sanırım kod girmemiş ödemedi. Rapor diyor sana ayrı bir rapor vs verdiler mi? Tabii ki ödeniyorsa yazdırmak lazım, aynı fikirdeyim

Askim baya kaliteli bence kumaslari dikisleri vs cok begendim
Güle güle kullan aşkım hepsini
Anne yanı için düşündüm cnm kendi odası için mobilya aldım
kanka mağazada ağaçları çıkmıştı tırtıklı böyle nasıl anlatsam kılçık türünden eline batan, çok sallanıyordu, ama idarelik dersen yinede bir gözle görüp öyle al derim
Ayyyy Allahımmm beni hatırlayan biri çok duygulandım kızzzz işlerd dolayı yazamıyorum fazla ama okuyorum şimdi de kontrolden çıktımm çok şükür oğluşum iiyi 37 cm 1225 gr olmuş
maşallah tosuncuka kız hatırlanmana gerek yok arada bir nokta atta sende bizi hatırla yahu merakta bırakma
seninde sınırdaymış aşko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…