- 5 Şubat 2015
- 379
- 572
- 303
- 31
- Konu Sahibi annabelica
-
- #40.001
Bende de aynisi sirt ustu yatinca oluyor sanki nefesim kesiliyorOlabilir valla kuzum ya. Yani sola yatinca resmen agriyor belim solum kalbim göğsüm sıkışıyor. Konusuyorsam nefesim daralıyor garip bir durum ya.
Ama zorluyorum yine de tabi yatmak icin hep.
Benim iki oglumda 4 kg üzeri doğdu cnmKızlar sizler kac kilo doğmuşsunuz özellikle dogum yapmış Kızlar, siz kac kilo dogmussunuz bebisleriniz kac kilo dogdu ?
Kızlar dün arkadaşlarım dedi ki ilaçlar fasa fiso damardan al bak nasıl yükseliyor demirinŞifa olsun sepidecimmmbilgilendirme için teşekkürlerr. Ben de bu hafta alıcam. Neyseki çözümü var şükür
Grubun en hassas annesi çok az kaldı biraz daha dayan kuzucugun iki ay sonra ellerinde için rahat olsun canım tamamen genetiktirO zaman dogru canim ya doktorum da bana dedi , genetik yapısı bünyesi belli sen dünyayı da yesen kilo yatkinligi ve bünyesi neyse onu alır diye.
Senin çocuklar da güzel ornek oldu buna.
Teşekkür ederim kuzum cevabin icin
Kız ben bu bebegim de şükrediyorum oğlumda kalçam bunun 3 katı olmuştuKız ben 62kg ile hamiş kaldım şimdi güncel 71kg yane +9kg benden kaldı benimde 8haftam
bence gayet iyisin kuzum aynıyız süperiz motive olalımkalcada kız bebekde çok büyürmüş öyle derler annem bana hamileyken kalcası çok büyümüş
Sanki onlardan destur alan olduİkinci evliliğimiz canım bizim benim bir kızım var onunda bir oğlu bu hamileliğim ortak bebek olucak sanki torunlarına kuma getirmişim gibi davranıyorlar çocuk istemiyorum diyor kıskanıyor biraz ama alışır yani ben buraya sanki sadece o çocuğa bakıcı gelmişim gibi düşündükleri için çocuk yapmama razı olmadilar
Koşuşturma evde iki tane yaramaz var hiç vaktim yok aklım hep burda ama genelde okuyup çıkıyorum ama doguma yakın daha aktif oluruz herkes gelir tahminimAynen cnm
Ben iyiyim bir aksilik yok şükür herşey yolunda,biz mekandayız ama sen çok kaçaklardasın :)
Bilmiyorum inşallah iyi oluruz bu arada bizde isime karar vermedik henüz ay bebek doğck ortada isim yok kız olunca daha bir heyecan yaptım illa ismi güzel olsun farklı olsuncok sukur canim icimizi rahatlatti isimsiz kızım
hala isime karar veremedik de
en sevdigim cok severim günleri ya
ben tam haftami doldurmus 5 kilo dogmusum
oglum 38.haftada 3500 gr
kızım 38.haftada 3165 gr
kesin canim artik kan serum ne gerekiyorsa versinler bize de
cok sagol canim sonunda tam icime sinecek şekilde yazdm hemen size
Kanka çanta nasıl peki skip hop kaliteli duruyor muKızlar ortalikta yokken bikac sey aldim
Skip hop forma anne bebek cantasi aldim cok begendim ama tabi kullandikca belli olur. Bir tane de zaradan su modellerden almayi dusunuyorum
Skip Hop 203100 Forma Sırt Çantası Mat Siyah - Fiyatı, Yorumları
Skip Hop 203100 Forma Sırt Çantası Mat Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hmden pijama ve catherines gecelik aldim pijama asiri iyi, gecelik biraz ince ama bi de sabahlik aldim onla giyerim dedim
Catherines Comfort Mood Hamile Elbise -894 - Fiyatı, Yorumları
Catherines Comfort Mood Hamile Elbise -894 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Catherines Hamile Sabahlık-2440 - Fiyatı, Yorumları
Catherines Hamile Sabahlık-2440 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bebege ilays kundak aldim onu da begendim
ilays beauty Yenidoğan Kundak (kundağın amacı dar olmasıdır) - Fiyatı, Yorumları
ilays beauty Yenidoğan Kundak (kundağın amacı dar olmasıdır) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Uyku tulumu, isimli takim, deterjanlar, bebek bakim urunleri, puset ortusu kaldi gibi simdilik ama baska biseylere influence ederseniz yine de alirim
Ben canlı gördüm bunu çok dandik maalesefKızlar bu beşik nasıl sizce
Seninki kaçtı babyKızlar dün arkadaşlarım dedi ki ilaçlar fasa fiso damardan al bak nasıl yükseliyor demirinsifa olsun ikinize de benimki de yukselmezse öyle bir yol izleriz
Askim baya kaliteli bence kumaslari dikisleri vs cok begendimKanka çanta nasıl peki skip hop kaliteli duruyor mu
Anne yanı için düşündüm cnm kendi odası için mobilya aldımBen canlı gördüm bunu çok dandik maalesef
Ben de yazdırdım aslında asm’de ama sanırım kod girmemiş ödemedi. Rapor diyor sana ayrı bir rapor vs verdiler mi? Tabii ki ödeniyorsa yazdırmak lazım, aynı fikirdeyimEvet aile hekimim yazdı canım çoğu sağlıkçı ve eczane de bilmiyor ben araştırıp gittim bir de bunu söyledim. Karşılamasa yine sorun değil ödeyecektim ama böyle bir imkanımız varsa neden değerlendirmeyelim
11 kuzuSeninki kaçtı baby
Ayyyy Allahımmm beni hatırlayan biri çok duygulandım kızzzz
Güle güle kullan aşkım hepsiniAskim baya kaliteli bence kumaslari dikisleri vs cok begendim
kanka mağazada ağaçları çıkmıştı tırtıklı böyle nasıl anlatsam kılçık türünden eline batan, çok sallanıyordu, ama idarelik dersen yinede bir gözle görüp öyle al derimAnne yanı için düşündüm cnm kendi odası için mobilya aldım
maşallah tosuncukaAyyyy Allahımmm beni hatırlayan biri çok duygulandım kızzzzişlerd dolayı yazamıyorum fazla ama okuyorum şimdi de kontrolden çıktımm çok şükür oğluşum iiyi 37 cm 1225 gr olmuş
seninde sınırdaymış aşko11 kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?