Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
Kanka say ve not aş kaç ay ne almış, eksiklerini ona göre tamamlarsın

Sağol canım, çok teşekkürler

Ya ben normalde çok evcimen bi insanım iş dolayısıyla da çok eve giremeyince normalde evden çıkasım gelmez ammaaa oğluşum yay burcu olduğunu şimdiden belli etti evde duramıyorum yahu
Kanka sen haftada bir şehir dışı turu yapıyorsun

Eklentiler

• 1000153783.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 44

Evet canım bakalım artık vardır bir hayır

Ay kuzum şifa olsun bir değişiklik hissediyor musun peki nasıl oldun

Ya ben sana ıslak mendil Prima kullandım demişim ama yanlış yazmışım canım, uni baby yenidoğan kullanıyorum. Dünden beri aklıma takıldı yazayım dedim Amazon’da prime üyeliğin varsa epey indirimde oluyor 12’li paketi.

Aşkım çok teşekkür ederim valla olumsuz hiç bir şey yaşamadım, ama zaten benim bir şikayetimde yoktu açıkçası
Olumsuz anlamda demiyorum kız iyi anlamda bişey oldu mu yani Bir enerji canlılık geldi mi bünyeye demir girdi o kadar

Kanka hgb kaçtı senin? Ben geçen hafta kan verdim alt sınırın tam altında çıktı, doktor sorun görmedi
Aşkom benim demir 9.7 hgb 11 idi, sınırda ama ilerlerse düşer o yüzden önlem amaçlı yaptı, birde demir depom baya eksik çıktı normalde en son sınır 400 olması lazım benim 486 idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…