- Konu Sahibi annabelica
-
- #40.041
Ya rapor verilcek ya kod girilcek ikisinden biri sanırım kuzum ama bi eczaneye gittim karşılamıyor rapor çıkartın dedi diğerine gittim hemen sisteme kaydetti ödüyor dediBen de yazdırdım aslında asm’de ama sanırım kod girmemiş ödemedi. Rapor diyor sana ayrı bir rapor vs verdiler mi? Tabii ki ödeniyorsa yazdırmak lazım, aynı fikirdeyim
İkisi de aynı ml miktarları farklı ben bir 40ml olanı ve ek şunu aldımKızlar bunlardan hangisini alıcaz ya?
Eki Görüntüle 3653521
Sen=ben10 dk yürüyüp gelince normal doğum yapacağını düşünen bne
50 adım atmışımdırSen=benniyet ettim normal doğum yapmaya hadi bakalımmm
Yok canım yapmadı bende göbeğime de çok sürdüm ilk gebeliğimde çatlaklar içinHindistan cevizi yağı kıllanma yapiyormu acaba kuaförlerde Kaş çıkarması için kullanmayı öneriyor ya ,gerçi o kadar kullandım kaşımda bir etkisi olmadı
Seni soğuğa davet ediyorumÜstündekileri ve ayağındakileri klimanın altında şortumla otururken izliyorum
Önemli olan o ilk adımı atabilmek sjsjsj50 adım atmışımdır
Kendimize göre videolarda buluruzÖnemli olan o ilk adımı atabilmek sjsjsj
gerçi bir kızın doğum videosunu izledim kız baya baya deli gibi spor yaptı hamileliğinde ama sezaryen oldu doğumu, hatta videoda diyo ki sporla hiç alakası yokmuş konunun
AnlıkSeni soğuğa davet ediyorumcevabi verirken benim kombin
Göbegin nerde sepideeeSeni soğuğa davet ediyorumcevabi verirken benim kombin
İçime çektim kankaGöbegin nerde sepideee
ışıkların kapalı olması dikkatimdan kaçmadı
Hahahahaha kahkaha atıyorum şu anİçime çektim kanka
ışıkların kapalı olması dikkatimdan kaçmadı
Öğleden sonraları bende de uyku bastırıyor ama uyumuyorum henüzKizlar ben 3. trimestera değil de 1e döndüm gibibugün biraz dışarı çıktım deli gibi yoruldum gelince bir uyumusum esim zor uyandirdi resmen
Ay evet kanka 2.trimester o kadar uyumadım ama bende 3.girdim gireli 1.5 saat uyuyorum gündüzleriKizlar ben 3. trimestera değil de 1e döndüm gibibugün biraz dışarı çıktım deli gibi yoruldum gelince bir uyumusum esim zor uyandirdi resmen
Gezmekten bir fırsatın olsa uyucandaÖğleden sonraları bende de uyku bastırıyor ama uyumuyorum henüzyakında uyumaya başlarım ama
Ay hic anlamadim bile uyuyakaldigimiÖğleden sonraları bende de uyku bastırıyor ama uyumuyorum henüzyakında uyumaya başlarım ama
Aynen ben de 1,5 saat uyumusum ama nasil iyi geldiAy evet kanka 2.trimester o kadar uyumadım ama bende 3.girdim gireli 1.5 saat uyuyorum gündüzleri
Işıkları açta hastane çıkışı setini söyleHahahahaha kahkaha atıyorum şu an
Ya ben normalde çok evcimen bi insanım iş dolayısıyla da çok eve giremeyince normalde evden çıkasım gelmezGezmekten bir fırsatın olsa uyucanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?