Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
suuuduru68 kuzum sen doona mı almayı düşünüyosun hala? Alacaksan nerden alcaksın? Benimde almanyadan alma durumum varda nerede uygundur amazonda mı yoksa kendi sitesinde mi bilemedim sana sorayım dedim
canım benim bu aralar doona konusunda kafam karıştı oyüzden, alsam bile kasımda alırım büyük indirim olucak ozaman

Kızlar merhaba lohusa hamile sayfasından alışveriş yapan var mı? Nasıl bir sitedir. Pijama takımı alıcam ama kalıtesı güvenirliği nasıl bilemediğim için tereddütte kaldım

Pamlok sendemi doona almak istiyorsun canım?
benim kafamın karışması oğluma kullandığımı yollayım hala sıfır gibi dedim niye yenisini alıyorum diye düşündüm

Eklentiler

• IMG_2339.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_2340.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 28
Tamam tamam girebilirsem yazcam inşallah

canım benim bu aralar doona konusunda kafam karıştı oyüzden, alsam bile kasımda alırım büyük indirim olucak ozaman
Ya kayınvalidem gidecek muhtemelen kasımda gider o da. Sana bir sorayım dedim nereden alsa mantıklı olabilir. Gerçi kasım indirimleri de ay sonunda ya o zamana kadar gider gelir sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…