• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
IMG_8421.webp
Ben de yazdırdım aslında asm’de ama sanırım kod girmemiş ödemedi. Rapor diyor sana ayrı bir rapor vs verdiler mi? Tabii ki ödeniyorsa yazdırmak lazım, aynı fikirdeyim 👌
Ya rapor verilcek ya kod girilcek ikisinden biri sanırım kuzum ama bi eczaneye gittim karşılamıyor rapor çıkartın dedi diğerine gittim hemen sisteme kaydetti ödüyor dedi 🤷‍♀️ istersen başka eczaneye sor o attığım yazıyı da sor olmazsa aile hekimine yeniden yazdırmayı denemeni tavsiye ederim☺️🌸
Kızlar bunlardan hangisini alıcaz ya?
Eki Görüntüle 3653521
İkisi de aynı ml miktarları farklı ben bir 40ml olanı ve ek şunu aldım

Önemli olan o ilk adımı atabilmek sjsjsj
gerçi bir kızın doğum videosunu izledim kız baya baya deli gibi spor yaptı hamileliğinde ama sezaryen oldu doğumu, hatta videoda diyo ki sporla hiç alakası yokmuş konunun🤣
Kendimize göre videolarda buluruz 😆🤣🤣🤣

Kizlar ben 3. trimestera değil de 1e döndüm gibi 🤣 bugün biraz dışarı çıktım deli gibi yoruldum gelince bir uyumusum esim zor uyandirdi resmen 🤣
Öğleden sonraları bende de uyku bastırıyor ama uyumuyorum henüz 😅 yakında uyumaya başlarım ama 😬

Back
X