Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Çok güzeller kuzum Üzerinde çok çok güzel günlerde görmek nasip olsun siz baya dış kıyafet alıyorsunuz ben pijamacı bir anneyim ya Yürümeden önce hiç elbise giydirmedim işin aslı

Çok güzeller kuzum Üzerinde çok çok güzel günlerde görmek nasip olsun siz baya dış kıyafet alıyorsunuz ben pijamacı bir anneyim ya Yürümeden önce hiç elbise giydirmedim işin aslı

Kız bilmem ki giyebilecek mi ama heves ettim işte, tulumu halası aldı elbiseyi de teyzesi de ben hep pijama gibi tulumlar aldım, onları da atarım, çekmeceye koyduk ama daha henü yerleştiremedim muhakkak evde pijama giyecek de dışarıya çıkarırken giydiririm diyorum

Bende aynı durumdayım canım sabah yazdım hatta. İlerleyen haftalarda normal olduğunu biliyorum ama şimdi için bende bir tık endişeliyim

yaaa yiceem bu neee bayıldımmm!

Allahım harikaa sağlıklı, güzel günlerde giysin inşallahh. Suratlarını emojileyip kıyafet kombinlerini giydirip buraya atarız inşallahhh

Kızlar bişey sorucam, difembahyaa nın da paylaştığı pierre cardin emzirma atletinden aldım. Kumaşı, içinin sütyen dolgusu vs harika. Soracağım şey şu. Şuan giydim tam oldu rahat. Doğumdan sonra da olur mu yoksa büyük mü almak lazım? Doğumdan sonra şuanki halimde mi olurum daha fazla mı?

Canım yaklaşık aynı oluruz diye düşünüyorum, sonuçta göbüşlerimiz de inecek ki

İçim açıldı ya hepsi çok tatlı görünüyor sağlıkla giysin

Daha da büyüyecek şişecek sertleşecek ama 15-20 güne de ortalama şimdi ki hallerine gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…