- 23 Mart 2016
- 31.404
- 92.953
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #40.361
Aşırı tatlı yaaaaKızlar annemle bugün eşyaların bir kısmını açtık, sonra dugusal anlar yaşayınca, elbiseleri yıkamadan direkt dolabına astık, başka gün yıkayacağız ama görmek istedim neleri var diye sizlere de atayım teyzoşları, bakın kızımın dolabına
Daha düzenleyeceğiz o zaman da atarım, şimdi biraz karışık teyzoşlar dolabımız
Bende öyleÇok güzeller kuzumÜzerinde çok çok güzel günlerde görmek nasip olsun siz baya dış kıyafet alıyorsunuz ben pijamacı bir anneyim ya Yürümeden önce hiç elbise giydirmedim işin aslı
Bende dediğin sütyenlere bakayımRica ederim kuzumbende şu pentinin lotus ve yok sütyen dediklerinden aldım güzelse atletlerdende alayım büyük kolaylık olur
Bi tık göğüslerimiz büyür daha ama atlet zaten esneme payı olur o yüzden yine olur canımKızlar bişey sorucam,difembahyaa nın da paylaştığı pierre cardin emzirma atletinden aldım. Kumaşı, içinin sütyen dolgusu vs harika. Soracağım şey şu. Şuan giydim tam oldu rahat. Doğumdan sonra da olur mu yoksa büyük mü almak lazım? Doğumdan sonra şuanki halimde mi olurum daha fazla mı?
Evet kumaşı esneyebilir canım, tamamdır teşekkürlerBi tık göğüslerimiz büyür daha ama atlet zaten esneme payı olur o yüzden yine olur canım
Bende öyleama görüncede alasım geldi
İyiyim canım şuan tek sıkıntım aşırı şiddetli hapşırıyorum ve hapşırdıkcaaaEvet kumaşı esneyebilir canım, tamamdır teşekkürlerNasıl oldun bu arada
yok olanlara bakacaksan bir beden büyük al derim ve de arkası ayarlanabilir olsun diğerini denedim giyip çıkarırken cinnetBende dediğin sütyenlere bakayımHiç almadım
Iyi iyi tek dert o olsun şükür. Yaaaİyiyim canım şuan tek sıkıntım aşırı şiddetli hapşırıyorum ve hapşırdıkcaaaçamaşır değiştirmekten yoruldum iyileşeyim diye sıvıyıda arttırınca olanlar oluyor galiba:))
Ayy bende öksürdükçe hapşurdukça oldu o hep hatta bir sorun mu var diye kendimi sorguladım demek ki normalmiş mutlu oldum şuanİyiyim canım şuan tek sıkıntım aşırı şiddetli hapşırıyorum ve hapşırdıkcaaaçamaşır değiştirmekten yoruldum iyileşeyim diye sıvıyıda arttırınca olanlar oluyor galiba:))
Mutlu olduğumuz şeylere gelAyy bende öksürdükçe hapşurdukça oldu o hep hatta bir sorun mu var diye kendimi sorguladım demek ki normalmiş mutlu oldum şuan
Hiç sorma yaMutlu olduğumuz şeylere gelBende kiloda var ya o yüzden daha kötü oldum sanırım yani zormuş cidden
Öksürük devam ediyor mu canım senin, zencefil zerdeçal karabiber limon bal macunu iyi geliyor öksürüğeHiç sorma yabence kiloyla alakası yok hiç hastalıkta oldu benimde, şuan öksürünce olmuyo mesela
En iyisini yapiyosun ya valla yemeden içmeden olurmu hiçCanım benimde şekerim sınırın bi tık üstünde çıkmıştı. Ben hamileliğimin ilk 3 ayı hergün kustum doğru düzgün birşey yemedim. Açıkçası kısmıyorum kendimi. Sadece ekmek konusunda tam buğday ekmeği tüketiyorum onun dışında son 2-3 haftadır canım istediği şeyi yiyorum. Tadını çıkarmak istiyorum hamileliğimin. Bunu doktoruma bile söyledim
Yok şeker çıkmadı ama şu fazlalığı dolayısıyla genede ondan bence diyor bide bebek bir buçuk kilo çıktı tam 29 haftada iri olur diye kes meyveyi vs dedi yapamıyorum yaniResmi ve somut verilerle şeker çıkmış mıydı sende canım tam hatırlayamadım? Ona göre yorumumu yapcam
Benimkide öyle ağrıyordu varis oldu sonradanKızlarr benim de perşembeden beri afedersiniz ama şeyimin kemiği ağrıyor sanki ve bebeği aşağıda hissediyordum. Yatarken dönerken falan acayip ağrı hissediyorum alt tarafımda bağırarak dönüyorm resmen, doktora söyledim ama çok takmadı sanırım normal dedi sadece, bebek baş aşağıya dönmüştü aşağıya baskı yapıyor ama doğum pozisyonu değil korkma dedi. Böyle ağrı yaşayan var mı ya
Ayyy Allah'ım ne güzel telaşlar bunlar ne güzel duygular yaşıyoruzKızlar annemle bugün eşyaların bir kısmını açtık, sonra dugusal anlar yaşayınca, elbiseleri yıkamadan direkt dolabına astık, başka gün yıkayacağız ama görmek istedim neleri var diye sizlere de atayım teyzoşları, bakın kızımın dolabına
Daha düzenleyeceğiz o zaman da atarım, şimdi biraz karışık teyzoşlar dolabımız
Yok canım geçti öksürük çok şükürÖksürük devam ediyor mu canım senin, zencefil zerdeçal karabiber limon bal macunu iyi geliyor öksürüğe
Ben doktorların yorumlarını anlayamıyorum cidden. 28 de genelde 1300 civarı çıktı çoğu kişi, 29da 1500 nasıl fazla oluyoYok şeker çıkmadı ama şu fazlalığı dolayısıyla genede ondan bence diyor bide bebek bir buçuk kilo çıktı tam 29 haftada iri olur diye kes meyveyi vs dedi yapamıyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?