Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Aşırı tatlı yaaaa

Bi tık göğüslerimiz büyür daha ama atlet zaten esneme payı olur o yüzden yine olur canım

Evet kumaşı esneyebilir canım, tamamdır teşekkürler Nasıl oldun bu arada
İyiyim canım şuan tek sıkıntım aşırı şiddetli hapşırıyorum ve hapşırdıkcaaa çamaşır değiştirmekten yoruldum iyileşeyim diye sıvıyıda arttırınca olanlar oluyor galiba:))

İyiyim canım şuan tek sıkıntım aşırı şiddetli hapşırıyorum ve hapşırdıkcaaa çamaşır değiştirmekten yoruldum iyileşeyim diye sıvıyıda arttırınca olanlar oluyor galiba:))
Iyi iyi tek dert o olsun şükür. Yaaa bide o aşamaya gelicez demi yakında hapşırma, öksürme kazaları

Ayy bende öksürdükçe hapşurdukça oldu o hep hatta bir sorun mu var diye kendimi sorguladım demek ki normalmiş mutlu oldum şuan

En iyisini yapiyosun ya valla yemeden içmeden olurmu hiç

Resmi ve somut verilerle şeker çıkmış mıydı sende canım tam hatırlayamadım? Ona göre yorumumu yapcam
Yok şeker çıkmadı ama şu fazlalığı dolayısıyla genede ondan bence diyor bide bebek bir buçuk kilo çıktı tam 29 haftada iri olur diye kes meyveyi vs dedi yapamıyorum yani

Benimkide öyle ağrıyordu varis oldu sonradan çok kötü bir ağrı

Ayyy Allah'ım ne güzel telaşlar bunlar ne güzel duygular yaşıyoruz

Yok şeker çıkmadı ama şu fazlalığı dolayısıyla genede ondan bence diyor bide bebek bir buçuk kilo çıktı tam 29 haftada iri olur diye kes meyveyi vs dedi yapamıyorum yani
Ben doktorların yorumlarını anlayamıyorum cidden. 28 de genelde 1300 civarı çıktı çoğu kişi, 29da 1500 nasıl fazla oluyo su fazlalığını bilemem de tabi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…