- Konu Sahibi annabelica
-
- #4.081
İlk 3 ay sanırımKızlar ya bu folik asiti ne kadar zaman kullanmamız gerekiyor doktora sormayı unuttum ben çünkü benim bir şişe bitmek üzere de yine mi almam gerek ben oğlumda hiç kullanmamıştım da o yüzden çok bilgim yok
6+2 de duydum ben canım. Kilom da 90üstü karnım var yani bayaKızlar kalp atışı karından duyanlar, kaçıncı haftalarda duydunuz?
Oh ne güzel kolay bebekmissinAy evet pizza da çok severim ben normalde de yemek hiç ayırt etmem ne bulursam yeriminşallah çocuğum da benim gibi olur diye dua ediyorum şimdi ben bebekken de öyleymişim annem hiç zorlanmamış evde ne pişse önüme koyarlarmış hepsini yermişim kendi başıma
Valla helal olsunBen idrar testinde pozitif gördüğümde söyledimama yakın çevreme sadece onlar başkalarına duyurdu mu bilmiyorum
İçin nasıl rahat edecekse öyle yap tabi canım ben sabredemedimOh ne güzel kolay bebekmissinya bence bizler cogumuz oyle büyümüş olabiliriz. Simdiki cocuklar cok secici herseyi yemiyorlar. Biz daha sakin cocuklarmisiz o yıllar oyleymis demek ki. Insallah iştahlı bebislerimiz olsun amiiiiin
Valla helal olsunilla duyuran olmustur sen kimseye soylemeyin demediysen.
Ben bu defa karnim cikana kadar galiba sessiz kalacağım
Ekliycem canım ama sayfa değişik görünüyor ya anlamadım dünden beri ekleyemiyorum tabloya. Ama ekran resmi alıyorum ekleyeceğim duzeldigindeDüzeltme yapayım yanlış yazmışım 6+6 olacak kalp atışı
Kalçadan progestan vurulduğum için hep acıyorArkadaşlar ya kalça ağrısı yaşayan var mı sol tarafımdaki kalçamin üst kısmına bir ağrı giriyor zor yürüyorum bazen kramp gibi giriyor yani anlayamadım ya
Canım benim geçmiş olsun inşallah geçicek, normalde kramp şeklinde ağrılar son üç ayda oluyor ama benimde erken başladıKalçadan progestan vurulduğum için hep acıyor
Tosuncuk geliyor demek büyüyorCanım benim geçmiş olsun inşallah geçicek, normalde kramp şeklinde ağrılar son üç ayda oluyor ama benimde erken başladı
Folidoce yazdı drMultivitamin şeklinde mi alıyorsun folik asiti. Belki onlar da saçlara cilde iyi geliyor
Oğluma dün akşam söyledik çok sevindi kayinvalidem annem kardesim görümcm dun soyledik ama baska kimselere soylemedikKizlar bebis haberinizi cevrenizdekilere soylediniz mi ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz
aaaaa hic aklıma gelmemis anneler gununde soylemek ya dun soylemis olduk artik ama fikir guzel sen oyle yap canımSadece aileye söylemeyi düşünüyoruzanneler gününde
Ultrasonda bebişleri gözüken kızlar görüntüleri bizimle de paylaşır mısınız gözümüz gönlümüz açılsın
Eve ultrason cihazi is loadingBen yine dayanamadım bebisimi görmeye gittim
Annelere kutuda patikleraaaaa hic aklıma gelmemis anneler gununde soylemek ya dun soylemis olduk artik ama fikir guzel sen oyle yap canım
Nasıl canım her şey yolunda mıBen yine dayanamadım bebisimi görmeye gittim
Ay dün instagramda gördüm kız annesine bebek sürprizi yapacak çekmeceye patik koymuş anne kaşık versene diyor kadın açıyor kaşık veriyor görmüyor patiği, anne çatal ver yine aynı şey görmüyor anne bir tane daha kaşık verrr diyorAnnelere kutuda patikler
Maşallah ya artıı baya belli oluyor çook heyecanllı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?