- 15 Ağustos 2024
- 1.843
- 3.253
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #40.841
Kesinlikle öyle bir de ben hafta sonum bana kalsın diye cumadan her şeyi hallederdim normalde. Şimdi temiz eve gelmek yük alıyor üstümden. O kadar çalışıyorum bu lüksüm olsun gözüyle bakıyorumMaşallah maşallahhhAma çalışanlar için büyük kolaylık gerçekten. Iyi ki böyle bi sektör oluşmuş Diğer türlü tüm haftasonu gidiyo
Kazıklanmadığım bir konu sonundaKesinlikleeAnkara'da tam gün 3.5 civarı
Tasarım derken ne tasarımı kuzuKızlar grupta tasarım işinden anlayan arkadaş vardı kimdi bana yardım lazım da
Benimde cuma geliyorKesinlikle öyle bir de ben hafta sonum bana kalsın diye cumadan her şeyi hallederdim normalde. Şimdi temiz eve gelmek yük alıyor üstümden. O kadar çalışıyorum bu lüksüm olsun gözüyle bakıyorum
Sepidemmm 13 falan olmasın emin misinKazıklanmadığım bir konu sonundatam gün 3 alıyor
Hastane olsa şüpheye düşerdimSepidemmm 13 falan olmasın emin misin
Heeee ben yapıyordum kuzuBöyle bir hediyelik hazırlıcam ama kart bastıracağım yer tasarım yapmıyormuş ben de beceremedimsirinm
Ayy harikasın çok teşekkür ederim özelden yazayım mıHeeee ben yapıyordum kuzunasıl bir şey istiyorsun yardım edeyim
Tabi tabi canımAyy harikasın çok teşekkür ederim özelden yazayım mı
Darphane demek istedin herhaldeHastane olsa şüpheye düşerdim
Ay çok sevinirim canımBende sorayım oradaki arkadaşlarıma canım evet bebeklerden önce çağırıp bi gözlemlemk lazım Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
Ben de geçen Cumartesi 3bin verdim canımKesinlikleeAnkara'da tam gün 3.5 civarı
Kurban olsunlarSelam herkese, bugün görüş günümüzdübebiş 2 kg, 43 cm ortalama. Her şey yolundaymış, ben kasılmalarım fazla oluyor iki gündür diyince Nst çektiler, sıkıntı çıkmadı. Cumartesi 32 hafta oluyorum tam, çalışamaz raporu istediğimi söyledim, o gün yazılacak. Karnım iyice gerildi büyüdü, sanki gittikçe içerde sıkıştığını hissediyorum
Sağol kuzum bende az önce konuştum gpt ile bana da aynı aşı oldugunu söyledi ama çocuklar üzerinde koruyucu olan bir aşı oldugunu da söyle waxigripin. Artık dr neyi ol dediyse onu olcam ben. Kendi perinatoloğum yani. Asmnin tercihine bırakamamBen oldum bugün ama sizinkini karşılar mı bilmiyorum
Sizin için küçük bir araştırma yaptım@Beyazyasemin
Vaxigrip ve Influvac farkları
Dinleyen, öğrenen, meydan okuyan, konuşkan bir yapay zeka sistemichatgpt.com
Israrla 253 gebelik kodunu girmesi gerektiği yazıyor tüm kaynaklarda
Tamam canım çok sağol cevabın içinYok canım sadece bir gece falan kolumun üstüne yatamadım, geçti ertesi güne.
Bide bu çıkmasın başımıza yav aşı bulamama durumuBana influvac yazdı, bu var zaten eczanelerde dedi. Grip aşısı kısıtlı maalesef, her marka gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?