Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Ay maşallah su harici sorun olmamasına çok sevindim aşko, onuda çözersin havuç portakal suyuyla inşallah

Kızlar bu arada ben de
Maşallah canım benim, çok şükür

Ne güzel haberler sevindim kuzum herşey yolunda olsun hepimiz 38 haftalarımızı görelim

Oy maşallah ne güzel büyümüş darısı bizlerin başınaaa ay bir zahmet sıkışsın iki kiloğğ olmuş annesiiii

Beyazyasemin cim ve Pamlok cum, az evvel eczanelerle ettiğim hasbihal sonucu, ellerinde grip aşısı bulunmadığını ve depolarda da olmadığını belirttiler. Sorabildiğiniz eczanelere sorun ellerinde olan varsa bulup alabilirsiniz ancak dediler. Arz ederim
Olmak istemeniz kesinse bulup ayırttırın şimdiden. Ben kendi eczacımla konuştum,bir sakıncası olmadığını aksine bu aşının 65 yaş üstü kişilerde,kronik rahatsızlığı olan kişilerde organ yetmezliği olan kişilerde koruması yüksek olduğu için vurulmasını sağlık bakanlığı önemli görüp ücretini karşılıyorken birde ek olarak Yalnızca Hamilelere yapılan aşının da ücretinin karşılandığını söyledi. Hamileler içinde çok önemli olduğunu söyledi, birde artık bizim soğuk algınlığı sandığımız seyler cvidin farklı varyantları,burada amaç bu virüs ciğerlere inip zatüreye veya daha farklı hastalıklara çevirmesin daha hafif atlatılsın dedi.

Diğer aklında süphe olan arkadaşlarım için de bu bilgileri paylaşmış olayım kafası karışık olan varsa benim gibi.

Doktorun bize yazdığı gün Taurus avm deki eczaneye sormuştum kuzu vardı da yaptıracağımız zaman alırız demiştik. Yarın kontrolüm var bakalım doktor ne zaman ol diyecek. Benim eşimin eczacı bağlantısı çok bulur diye düşünüyorum

O zaman haydi bol şanslar buluruz yaa bir tanecik kıyıda köşede bizim için saklanmış iğnecikler önden söyleyim dedim de telefonla fln arayıp sorarsınız belki diye kuzum

Malum aralık ayında doğum olacak ve hava soğuk olacak. Bebişleri hastaneden nasıl çıkarıcaz üşütmemeleri için. Pusette emniyet kemeri olduğu için bacak arasından geçiyor sanırım kundak olmaz gibi. Astronot tulum falan mı giydirmek lazım ne yapmak lazım acaba

Kızlar başım çok ağrıyor, tansiyonumu ölçtüm normal, bir de karnımda sertleşme oldu, dinlendim geçti ama sanki ayağa kalkınca yine oluyor moralim bozuluyor böyle olunca
Kuzum baş ağrısını özellikle 2. Trimesterda çok şiddetli yaşadım, karın sertleşmesini de 3 ile birlikte her akşam. Bence endişe etme

Kızlar başım çok ağrıyor, tansiyonumu ölçtüm normal, bir de karnımda sertleşme oldu, dinlendim geçti ama sanki ayağa kalkınca yine oluyor moralim bozuluyor böyle olunca
Bak hamile günlüğünde bile yazıyor braxton hicks kasılmalarında artış olabilir diye. O kasılma da sertlestiriyor

Canım maşallah kilosu için ne dedi acaba tam haftasına göre mıymış

Sevindim herşeyin yolunda olmasına canım inşallah suyu da düzelir az kaldı

Canım bebeğin üşümesine fırsat vermeden hemen arabaya önceden birinin arabayı ısıtması gerekecek tabi bir de bağlı olacağı için üzerini battaniye ile örtersin gözetimin altında olur zaten ben öyle yaparım diye düşündüm şahsen
Benim karın sertleşmem 24.haftadan beri var canım bugün aile hekimime danıştım magnezyum başlamadıysan başla biraz rahatlatır dedi kadın doğumcum normal diyor bizim bıdıklar seviyor korkutmayı büyüdükçe yerleri daralıyor ondandır

Kuzum baş ağrısını özellikle 2. Trimesterda çok şiddetli yaşadım, karın sertleşmesini de 3 ile birlikte her akşam. Bence endişe etme

Ya biliyorum aslında, şimdi yumuşadı da bir de park halinde ki arabama vurmuşlar sanırım o da canımı sıktı, stres mi yaptım ne oldu herhalde etkilendim, eve vardım karnım sertleşmişti, moralim bozuldu ondan da olmuş olabilir

Yaaa çok geçmiş olsun canım, çok hasar var mı

Çok sevindim ya, büyüyor tosuncuk maşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…