- 23 Ekim 2024
- 5.907
- 9.587
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #40.861
Ay maşallahKızlar önce okuyayım sonra yazarım dedim ama 20 sayfa var. Aksam yatınca okumaya çalışcam umarım başarırımüçüncü trimester detaylıma girdim bugün. Çok şükür herşey yolunda. Suyu daha iyi olabilirdi ama gelişimi ve kan akışı güzel olduğu için sorun olmadığını söyledi. 37-38 haftayı görürüz diye düşünüyorum dedi. Yine de daha sık kontrol edilmesi gerekiyormuş. Günde bir bardak havuç suyu içmemi önerdi. Rahim ağzı uzunluğum da artmış 37mm olmuş
Maşallah canım benim, çok şükürKızlar önce okuyayım sonra yazarım dedim ama 20 sayfa var. Aksam yatınca okumaya çalışcam umarım başarırımüçüncü trimester detaylıma girdim bugün. Çok şükür herşey yolunda. Suyu daha iyi olabilirdi ama gelişimi ve kan akışı güzel olduğu için sorun olmadığını söyledi. 37-38 haftayı görürüz diye düşünüyorum dedi. Yine de daha sık kontrol edilmesi gerekiyormuş. Günde bir bardak havuç suyu içmemi önerdi. Rahim ağzı uzunluğum da artmış 37mm olmuş
Ne güzel haberler sevindim kuzumKızlar önce okuyayım sonra yazarım dedim ama 20 sayfa var. Aksam yatınca okumaya çalışcam umarım başarırımüçüncü trimester detaylıma girdim bugün. Çok şükür herşey yolunda. Suyu daha iyi olabilirdi ama gelişimi ve kan akışı güzel olduğu için sorun olmadığını söyledi. 37-38 haftayı görürüz diye düşünüyorum dedi. Yine de daha sık kontrol edilmesi gerekiyormuş. Günde bir bardak havuç suyu içmemi önerdi. Rahim ağzı uzunluğum da artmış 37mm olmuş
Oy maşallah ne güzel büyümüşSelam herkese, bugün görüş günümüzdübebiş 2 kg, 43 cm ortalama. Her şey yolundaymış, ben kasılmalarım fazla oluyor iki gündür diyince Nst çektiler, sıkıntı çıkmadı. Cumartesi 32 hafta oluyorum tam, çalışamaz raporu istediğimi söyledim, o gün yazılacak. Karnım iyice gerildi büyüdü, sanki gittikçe içerde sıkıştığını hissediyorum
Doktorun bize yazdığı gün Taurus avm deki eczaneye sormuştum kuzu vardı da yaptıracağımız zaman alırız demiştik. Yarın kontrolüm var bakalım doktor ne zaman ol diyecek. Benim eşimin eczacı bağlantısı çok bulur diye düşünüyorumBeyazyasemin cim ve Pamlok cum, az evvel eczanelerle ettiğim hasbihal sonucu, ellerinde grip aşısı bulunmadığını ve depolarda da olmadığını belirttiler. Sorabildiğiniz eczanelere sorun ellerinde olan varsa bulup alabilirsiniz ancak dediler. Arz ederim
Olmak istemeniz kesinse bulup ayırttırın şimdiden. Ben kendi eczacımla konuştum,bir sakıncası olmadığını aksine bu aşının 65 yaş üstü kişilerde,kronik rahatsızlığı olan kişilerde organ yetmezliği olan kişilerde koruması yüksek olduğu için vurulmasını sağlık bakanlığı önemli görüp ücretini karşılıyorken birde ek olarak Yalnızca Hamilelere yapılan aşının da ücretinin karşılandığını söyledi. Hamileler içinde çok önemli olduğunu söyledi, birde artık bizim soğuk algınlığı sandığımız seyler cvidin farklı varyantları,burada amaç bu virüs ciğerlere inip zatüreye veya daha farklı hastalıklara çevirmesin daha hafif atlatılsın dedi.
Diğer aklında süphe olan arkadaşlarım için de bu bilgileri paylaşmış olayım kafası karışık olan varsa benim gibi.
O zaman haydi bol şanslarDoktorun bize yazdığı gün Taurus avm deki eczaneye sormuştum kuzu vardı da yaptıracağımız zaman alırız demiştik. Yarın kontrolüm var bakalım doktor ne zaman ol diyecek. Benim eşimin eczacı bağlantısı çok bulur diye düşünüyorum
Kuzum baş ağrısını özellikle 2. Trimesterda çok şiddetli yaşadım, karın sertleşmesini de 3 ile birlikte her akşam. Bence endişe etmeKızlar başım çok ağrıyor, tansiyonumu ölçtüm normal, bir de karnımda sertleşme oldu, dinlendim geçti ama sanki ayağa kalkınca yine oluyor moralim bozuluyor böyle olunca
Bak hamile günlüğünde bile yazıyor braxton hicks kasılmalarında artış olabilir diye. O kasılma da sertlestiriyorKızlar başım çok ağrıyor, tansiyonumu ölçtüm normal, bir de karnımda sertleşme oldu, dinlendim geçti ama sanki ayağa kalkınca yine oluyor moralim bozuluyor böyle olunca
Canım maşallahSelam herkese, bugün görüş günümüzdübebiş 2 kg, 43 cm ortalama. Her şey yolundaymış, ben kasılmalarım fazla oluyor iki gündür diyince Nst çektiler, sıkıntı çıkmadı. Cumartesi 32 hafta oluyorum tam, çalışamaz raporu istediğimi söyledim, o gün yazılacak. Karnım iyice gerildi büyüdü, sanki gittikçe içerde sıkıştığını hissediyorum
Sevindim herşeyin yolunda olmasına canım inşallah suyu da düzelir az kaldıKızlar önce okuyayım sonra yazarım dedim ama 20 sayfa var. Aksam yatınca okumaya çalışcam umarım başarırımüçüncü trimester detaylıma girdim bugün. Çok şükür herşey yolunda. Suyu daha iyi olabilirdi ama gelişimi ve kan akışı güzel olduğu için sorun olmadığını söyledi. 37-38 haftayı görürüz diye düşünüyorum dedi. Yine de daha sık kontrol edilmesi gerekiyormuş. Günde bir bardak havuç suyu içmemi önerdi. Rahim ağzı uzunluğum da artmış 37mm olmuş
Canım bebeğin üşümesine fırsat vermeden hemen arabayaMalum aralık ayında doğum olacak ve hava soğuk olacak. Bebişleri hastaneden nasıl çıkarıcaz üşütmemeleri için. Pusette emniyet kemeri olduğu için bacak arasından geçiyor sanırım kundak olmaz gibi. Astronot tulum falan mı giydirmek lazım ne yapmak lazım acaba
Benim karın sertleşmem 24.haftadan beri var canım bugün aile hekimime danıştım magnezyum başlamadıysan başla biraz rahatlatır dedi kadın doğumcum normal diyor bizim bıdıklar seviyor korkutmayıKızlar başım çok ağrıyor, tansiyonumu ölçtüm normal, bir de karnımda sertleşme oldu, dinlendim geçti ama sanki ayağa kalkınca yine oluyor moralim bozuluyor böyle olunca
Kuzum baş ağrısını özellikle 2. Trimesterda çok şiddetli yaşadım, karın sertleşmesini de 3 ile birlikte her akşam. Bence endişe etme
Yaaa çok geçmiş olsun canım, çok hasar var mıYa biliyorum aslında, şimdi yumuşadı da bir de park halinde ki arabama vurmuşlar sanırım o da canımı sıktı, stres mi yaptım ne oldu herhalde etkilendim, eve vardım karnım sertleşmişti, moralim bozuldu ondan da olmuş olabilir
Bak hamile günlüğünde bile yazıyor braxton hicks kasılmalarında artış olabilir diye. O kasılma da sertlestiriyor
Yaaa çok geçmiş olsun canım, çok hasar var mı
Selam herkese, bugün görüş günümüzdübebiş 2 kg, 43 cm ortalama. Her şey yolundaymış, ben kasılmalarım fazla oluyor iki gündür diyince Nst çektiler, sıkıntı çıkmadı. Cumartesi 32 hafta oluyorum tam, çalışamaz raporu istediğimi söyledim, o gün yazılacak. Karnım iyice gerildi büyüdü, sanki gittikçe içerde sıkıştığını hissediyorum
Aynen bende öyle canım, keşke hergün gelebilse birisiKesinlikle öyle bir de ben hafta sonum bana kalsın diye cumadan her şeyi hallederdim normalde. Şimdi temiz eve gelmek yük alıyor üstümden. O kadar çalışıyorum bu lüksüm olsun gözüyle bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?