- Konu Sahibi annabelica
-
- #40.881
Canım sertleşme bende de oluyo geçiyo dinlenince, ondan korkma bence. Baş ağrında kazanın negatif enerjisinden olmuştur bence, geçmiş olsunKızlar başım çok ağrıyor, tansiyonumu ölçtüm normal, bir de karnımda sertleşme oldu, dinlendim geçti ama sanki ayağa kalkınca yine oluyor moralim bozuluyor böyle olunca
Canım sertleşme bende de oluyo geçiyo dinlenince, ondan korkma bence. Baş ağrında kazanın negatif enerjisinden olmuştur bence, geçmiş olsun
Halledeceğiz dimi gazlayalım birbirimiziAy hiç girme o konuya ben de tırsıyorum
Maşallah kocaman olmuşSelam herkese, bugün görüş günümüzdübebiş 2 kg, 43 cm ortalama. Her şey yolundaymış, ben kasılmalarım fazla oluyor iki gündür diyince Nst çektiler, sıkıntı çıkmadı. Cumartesi 32 hafta oluyorum tam, çalışamaz raporu istediğimi söyledim, o gün yazılacak. Karnım iyice gerildi büyüdü, sanki gittikçe içerde sıkıştığını hissediyorum
Ben yaptıracağım canım eczanelerde vardı en son kalmadıysa da gelince yaptırırım dert değil@Beyazyasemin cim vePamlok cum, az evvel eczanelerle ettiğim hasbihal sonucu, ellerinde grip aşısı bulunmadığını ve depolarda da olmadığını belirttiler. Sorabildiğiniz eczanelere sorun ellerinde olan varsa bulup alabilirsiniz ancak dediler. Arz ederim
Olmak istemeniz kesinse bulup ayırttırın şimdiden. Ben kendi eczacımla konuştum,bir sakıncası olmadığını aksine bu aşının 65 yaş üstü kişilerde,kronik rahatsızlığı olan kişilerde organ yetmezliği olan kişilerde koruması yüksek olduğu için vurulmasını sağlık bakanlığı önemli görüp ücretini karşılıyorken birde ek olarak Yalnızca Hamilelere yapılan aşının da ücretinin karşılandığını söyledi. Hamileler içinde çok önemli olduğunu söyledi, birde artık bizim soğuk algınlığı sandığımız seyler cvidin farklı varyantları,burada amaç bu virüs ciğerlere inip zatüreye veya daha farklı hastalıklara çevirmesin daha hafif atlatılsın dedi.
Diğer aklında süphe olan arkadaşlarım için de bu bilgileri paylaşmış olayım kafası karışık olan varsa benim gibi.
Canım baş ağrısı bende de çok oluyordu karın sertleşmesi de bu aralar daha sık oluyor bu da normalmiş doktora sormuştum. Sertleşme ile birlikte ağrı oluyorsa ve uzun sürüyorsa o zaman haberim olsun demiştiKızlar başım çok ağrıyor, tansiyonumu ölçtüm normal, bir de karnımda sertleşme oldu, dinlendim geçti ama sanki ayağa kalkınca yine oluyor moralim bozuluyor böyle olunca
Canım gecmis olsun onemli birsey olmamasina sevindim. Sana be isine birsey olmasinYa biliyorum aslında, şimdi yumuşadı da bir de park halinde ki arabama vurmuşlar sanırım o da canımı sıktı, stres mi yaptım ne oldu herhalde etkilendim, eve vardım karnım sertleşmişti, moralim bozuldu ondan da olmuş olabilir
inşallah canımOy maşallah ne güzel büyümüşdarısı bizlerin başınaaa ay bir zahmet sıkışsın iki kiloğğ olmuş annesiiii
Az önce yaşadım doğrulamadım yaBenimde çocuğum kaburgamın orada muhtemelen resmen kaburgam ağrıyorazcık yer değiştirse anasını mutlu edecek ama canı sağolsun
Teşekkür ederim canımÇok sevindim ya, büyüyor tosuncukmaşallah canım
Canım gecmis olsun onemli birsey olmamasina sevindim. Sana be isine birsey olmasin
Ben astronot tulumu aldım canım onu giydirecemMalum aralık ayında doğum olacak ve hava soğuk olacak. Bebişleri hastaneden nasıl çıkarıcaz üşütmemeleri için. Pusette emniyet kemeri olduğu için bacak arasından geçiyor sanırım kundak olmaz gibi. Astronot tulum falan mı giydirmek lazım ne yapmak lazım acaba
Bende kaburgam ağrıyor sanmıştım canım o ağrı bana safra kesemdeki taştan oluyormuş ama şöyle bişey var hamilelikten önce ağrı yoktu ya bende bebiş baskı yapinca ağrı yapıyordur diye düşündüm gene doğumdan sonra taş olacak ama o bölgeye baskı olmadığından ağrım olmicak belkide istersen doktoruna kontrolünde söyle hangi tarafinBenimde çocuğum kaburgamın orada muhtemelen resmen kaburgam ağrıyorazcık yer değiştirse anasını mutlu edecek ama canı sağolsun
Teşekkür ederimCanım maşallahkilosu için ne dedi acaba tam haftasına göre mıymış
Valla 2 kilo olmuş diyince ben de bi şaşırdım açıkçasıMaşallah kocaman olmuşoyy vallaha çok yaklaştık artıkkk
Anladım canım benimde hep bir hafta önde gidiyor da ondan sordum sorun olur demedi değilmiTeşekkür ederimultrason kâğıdında önde görünüyor. Normalde 31+2’yim bugün ama 32+2 ile uyumlu çıkmış. Tabii eksi artı 292 gr hata payı var.
Benimde 1 hafta önden gidiyor sorun yok dedi bugünAnladım canım benimde hep bir hafta önde gidiyor da ondan sordum sorun olur demedi değilmi
Hmm diyet falan yapiyomusun canım peki doktorun sana biseyler önerdimi ekmek meyve vsBenimde 1 hafta önden gidiyor sorun yok dedi bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?