Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Kızlar başım çok ağrıyor, tansiyonumu ölçtüm normal, bir de karnımda sertleşme oldu, dinlendim geçti ama sanki ayağa kalkınca yine oluyor moralim bozuluyor böyle olunca
Canım sertleşme bende de oluyo geçiyo dinlenince, ondan korkma bence. Baş ağrında kazanın negatif enerjisinden olmuştur bence, geçmiş olsun

Maşallah kocaman olmuş oyy vallaha çok yaklaştık artıkkk

Ben yaptıracağım canım eczanelerde vardı en son kalmadıysa da gelince yaptırırım dert değil
Kızlar başım çok ağrıyor, tansiyonumu ölçtüm normal, bir de karnımda sertleşme oldu, dinlendim geçti ama sanki ayağa kalkınca yine oluyor moralim bozuluyor böyle olunca
Canım baş ağrısı bende de çok oluyordu karın sertleşmesi de bu aralar daha sık oluyor bu da normalmiş doktora sormuştum. Sertleşme ile birlikte ağrı oluyorsa ve uzun sürüyorsa o zaman haberim olsun demişti

Benimde çocuğum kaburgamın orada muhtemelen resmen kaburgam ağrıyor azcık yer değiştirse anasını mutlu edecek ama canı sağolsun

Canım gecmis olsun onemli birsey olmamasina sevindim. Sana be isine birsey olmasin

Ben astronot tulumu aldım canım onu giydirecem

Benimde çocuğum kaburgamın orada muhtemelen resmen kaburgam ağrıyor azcık yer değiştirse anasını mutlu edecek ama canı sağolsun
Bende kaburgam ağrıyor sanmıştım canım o ağrı bana safra kesemdeki taştan oluyormuş ama şöyle bişey var hamilelikten önce ağrı yoktu ya bende bebiş baskı yapinca ağrı yapıyordur diye düşündüm gene doğumdan sonra taş olacak ama o bölgeye baskı olmadığından ağrım olmicak belkide istersen doktoruna kontrolünde söyle hangi tarafin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…