• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Eylülu bitirdim, şimdi de ekim bebislerini karşılıyorum

Eklentiler

• IMG20251006090749.webp
    IMG20251006090749.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG20250930181717.webp
    IMG20250930181717.webp
    21 KB · Görüntüleme: 58
Selam herkese, bugün görüş günümüzdü 😀 bebiş 2 kg, 43 cm ortalama. Her şey yolundaymış, ben kasılmalarım fazla oluyor iki gündür diyince Nst çektiler, sıkıntı çıkmadı. Cumartesi 32 hafta oluyorum tam, çalışamaz raporu istediğimi söyledim, o gün yazılacak. Karnım iyice gerildi büyüdü, sanki gittikçe içerde sıkıştığını hissediyorum 🤣
Yaa kocaman olmuş 2 kilo neyyy maşallah 🥰❤️❤️

Rapor hakkı ocakta yenileniyor muymuş? Ben doğum sonrasında yaz tatiline bağlayabilmek için birkaç hafta rapor alacaktım o yüzden rapor işine girmiştim diyordum ama yenilenme bilgisi kesinse mantıklı geldi
O kesin canım her ocakta yeni 40 gün

Ayy bugün inat ettim tamamını okuyacağım dedim yeni bitti. Gözlerim şaşı oldu teşekkürler kızlar 🤣🤣
Bilseydim tek tek okunacagini gereksiz yere yazmazdim canım admin💞laflarımı biriktirip öyle yazıyım bari 😜😄😄diyorum ya WhatsApp grubu gibi oldu. Bakıyorum online birileri var yazıyorum ☺️😉

Kızlar hemşireye verilecekler arasında kullanmadıklarını geri veriyorlar mı yoksa arada kaynıyor mu 😆😆 zıbın falan örn 2 tane koyarsam

sepide sepide 2 zıbın niye koyacaksın 🤣 fazla şeyler koyup hemşirenin işini zorlaştırmamak lazım bence hurca bile koyarken giydirme sırasına göre koymak iyi oluyormuş.

Back
X