Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
sepide 2 zıbın niye koyacaksın fazla şeyler koyup hemşirenin işini zorlaştırmamak lazım bence hurca bile koyarken giydirme sırasına göre koymak iyi oluyormuş.
İç zıbın olarak çıt çıtlımı koyacaz aşko yoksa gömlek gibi olandan mı o kafamı karıştırıyor o yüzden ikisinide koysam mı diyorum

İç zıbın olarak çıt çıtlımı koyacaz aşko yoksa gömlek gibi olandan mı o kafamı karıştırıyor o yüzden ikisinide koysam mı diyorum
Ya ben iç zıbın koyuyorum ama gömlek içinde iyi diyenler oluyor doğum sonrası bebek kanıyla kıyafeti kirletmesin diye o gömlek iş görüyormuş ama ben yine zıbın koyarım gibi geliyor

Bugün eşime instada akım olan kapıya bi adam bi kadın geldi eşşek şakasını yapayım dedim arkadaş millete ne kadar inandırıcı fotolar yapmış birde bana yaptıklarına bakın adamı masanın içine gömmüş

Eklentiler

• Screenshot_20251007-001700_ChatGPT.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_20251006-115248_ChatGPT.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 17
hahahahahha inandımı eşin peki?
her an bende yapabilirim

Ay az önce bana eşim attı izle diye kahkaha attım ya ben ilk defa gördüm bu akımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…