Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
bende çok etkisini görmüyorum ama doktor bana 2 tane birden alıcaksın dedi ben fazla olur diye 1 tane alıyorum ama kesmiyor
Ben bir de etkisi kısa sürmesin diye sabaha karşı 4-5 te uyanıp içiyorum gün içinde beni tutsun diye .artık 2 tane içeyim olmadı

Şu şekilde kötü bı kağıt verdi elime zaten yalapşap baktı gayet iyi dedi kalp de dinledik masallah sübhanallah iyi gidiyoruz darısı hepinize olsun kızlar
Kaç haftalıksınız maaşallah valla ben ultrasında hala göremiyorum bebek filan karından bakıyor zaten benim doktor

Kaç haftalıksınız maaşallah valla ben ultrasında hala göremiyorum bebek filan karından bakıyor zaten benim doktor
Canım benim de 8+2ye kdr karından kese bile görünmedi sonra hepsi birden göründü işte normalde 9+1im bugün ama ölçüyü bile öyle göstermelik aldı ki bence eksik almış 8+6 çıktı son 1 ay.sonra kendi doktoruma gececem inşaallah

Canım daha minik olduğu için ölçü tam alınamayabiliyormuş .bir kaç gün oynama olur .hatta benim 5-6 gün filan fark var .benim doktorunda ultrasonu mu kötü ben anlamadım valla nokta kadar benim ki

Oğluma dün akşam söyledik çok sevindi kayinvalidem annem kardesim görümcm dun soyledik ama baska kimselere soylemedik
sen ne zaman düsunüyorsun
Oy ne guzel olmus saglikla gelsin bebeklerimiz inşallah
Canim biz sadece anneme soyledik onceki gün. Daha da kimseye soylemeyecegiz. Kv kb burda degiller bazi sebeplerden dolayi uzaktalar bir sure. Simdi onlara söylemek istemedik. Daha da kimseye soylemeyecegiz. Ilk bebisten sonra oyle karar almistik. Karnim belirginlesene kadar soylemeyelim demistik, şükür simdi yeniden hamile kaldim ve dedigimizi yapma niyetimiz var. Diger aile bireylerime de belki 3ayda soyleriz. Allahim saglikla kavusmayi nasip etsin de ben 9.aya kadar da susar icimde yasarim sevincimi

Sagdaysa erkek soldaysa kız hele bı nubu belli olsun o zmn da tartışırız seviyorum böyle şeylerle meşgul olmayı
Ayy bendee seninde solda gibiydi sanki bide galiba günümüzde aynı bana da 8+6 12 de gel artık dedi sen bi daha ne zaman gitmeyi düşünüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…