- Konu Sahibi annabelica
-
- #4.101
Ay bilmiyorum dünden beri bakıyoruz kese şekli, nub, skull, ramzi teorisi falan hepsine göre başka bişeyMaşallah ya artıı baya belli oluyor çook heyecanllıkese bu şekilde olunca kız mı diyorlardı yusyuvarlak olunca erkekti galiba :)))))
Ben bir de etkisi kısa sürmesin diye sabaha karşı 4-5 te uyanıp içiyorum gün içinde beni tutsun diye .artık 2 tane içeyim olmadıbende çok etkisini görmüyorum ama doktor bana 2 tane birden alıcaksın dedi ben fazla olur diye 1 tane alıyorum ama kesmiyor
Hahha evet o da doğru tek bir teoride kalmak lazımAy bilmiyorum dünden beri bakıyoruz kese şekli, nub, skull, ramzi teorisi falan hepsine göre başka bişey
Kaç haftalıksınız maaşallah valla ben ultrasında hala göremiyorum bebek filan karından bakıyor zaten benim doktorŞu şekilde kötü bı kağıt verdi elime zaten yalapşap baktı gayet iyi dedi kalp de dinledik masallah sübhanallah iyi gidiyoruz darısı hepinize olsun kızlar
Evet görüntü bulanık baya ama minnoş belliŞu şekilde kötü bı kağıt verdi elime zaten yalapşap baktı gayet iyi dedi kalp de dinledik masallah sübhanallah iyi gidiyoruz darısı hepinize olsun kızlar
Canım benim de 8+2ye kdr karından kese bile görünmedi sonra hepsi birden göründü işte normalde 9+1im bugün ama ölçüyü bile öyle göstermelik aldı ki bence eksik almış 8+6 çıktı son 1 ay.sonra kendi doktoruma gececem inşaallahKaç haftalıksınız maaşallah valla ben ultrasında hala göremiyorum bebek filan karından bakıyor zaten benim doktor
Canım daha minik olduğu için ölçü tam alınamayabiliyormuş .bir kaç gün oynama olur .hatta benim 5-6 gün filan fark var .benim doktorunda ultrasonu mu kötü ben anlamadım valla nokta kadar benim kiCanım benim de 8+2ye kdr karından kese bile görünmedi sonra hepsi birden göründü işte normalde 9+1im bugün ama ölçüyü bile öyle göstermelik aldı ki bence eksik almış 8+6 çıktı son 1 ay.sonra kendi doktoruma gececem inşaallah
Kaç hafta kuzumCanım daha minik olduğu için ölçü tam alınamayabiliyormuş .bir kaç gün oynama olur .hatta benim 5-6 gün filan fark var .benim doktorunda ultrasonu mu kötü ben anlamadım valla nokta kadar benim ki
Normalde 7+4 ama 6+6 ölçtü canımKaç hafta kuzum
Maşallah canım ne güzel haberler geliyorŞu şekilde kötü bı kağıt verdi elime zaten yalapşap baktı gayet iyi dedi kalp de dinledik masallah sübhanallah iyi gidiyoruz darısı hepinize olsun kızlar
Teşekkür ederim hepimizinki inşallahMaşallahsağlıkla gelsin
Hahha evet o da doğru tek bir teoride kalmak lazımnub tutuyor aslnda baya ama onuda işte doğru hesaplayıp bakmak lazım
Normalde 7+4 ama 6+6 ölçtü canım
Kese sağda mi solda mi canımEvet ona da erken daha galiba çözemedik anlayan varsa da baksa keşke
Oy ne guzel olmusOğluma dün akşam söyledik çok sevindi kayinvalidem annem kardesim görümcm dun soyledik ama baska kimselere soylemedik
sen ne zaman düsunüyorsun
Sağda görünüyordu canımKese sağda mi solda mi canım
Sagdaysa erkek soldaysa kız hele bı nubu belli olsun o zmn da tartışırız seviyorum böyle şeylerle meşgul olmayıSağda görünüyordu canım
Ay anlıyor musun
Ayy bendeeSagdaysa erkek soldaysa kız hele bı nubu belli olsun o zmn da tartışırız seviyorum böyle şeylerle meşgul olmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?