Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Kızlar her şey yolunda çok şükür hiç poz alamadığımız için bir çikolata yiyip tekrar gideceğiz inatçı çocuum yüzünü göstermiyor suyu boyu kilosu her şey olması gerektiği gibi dedi, epizyoyu sordum ilk doğumlarda genelde yırtık oluyor onu kontrollü yapmak için yapabiliyoruz dedi anladığım kadarıyla rutin yapıyor vitaminlere devam dedi birde influenza aşısınıda yaptır mutlaka dedi. Bizde durumlar böyle

Ay iyi aşkım bu sefer daha detaylı oldu için rahatladı maşallah dönerime
Epizyo nerden aklına geldide sordun ne olduğunu şu an öğrendim gpt’den

Kızlar kalktığımda instada bir video izledim ama kayboldu sonra, prima p/care bir bebeğin bacaklarını kesmiş lastiklerinin durduğu yer falan, bazı serilerinde ciddi üretim hataları olmuş, görünce üzüldüm ve canım sıkıldı , bende ondan almıştım, ve yorumlarda şikayet eden çok vardı

1 hafta ileri geri olabilir canım, canını sıkma güzelce faydalı beslen, muz kaşar kefir tahin, inşallah kısalır arası
İnanır mısın her gün kaşarımı muzumu kefirimi tahinimi yiyorum da. İyi geldiğini duyup en başından yiyodum. Allah hepimize sağlık şifa versin canım

Ah difemcimm seni en iyi anlayanlardan olabilirim. Tüp bebek kısmını dahi ben hiçbir zaman söylemedim kimseye ailem ve 2 yakın arkadaşım dışında. Tüm tedavi sürecinde öğlen araları koştur koştur gittim geldim, işlemlerin hepsinde rapor yazılıyodu kimse bilmesin diye yıllık izinlerimi kullandım. Sonra hamile kaldım 14 hafta işe gittim, yine kontroller hep öğle arası, her hastaneye gidişim stres geç kalırsam izin almak zorunda kalırsam. Bukadar şeyin tek nedeni ne sırf insanlar sussun, tek kelime duymiyim diye. Serklaj oldum koca doktora diyorum ki rapora gebelik yada serklaj vs yazmayin lutfen, operasyon yazın. Ik cı bakıp herkese söyler adam şok olmaz dedi onu iknaya çalışmam Traji komik yani durumumuz. Öğrenildikten sonra gelen mesajları hiç söylemeyeyim zaten Kızmakta çok haklıyız, kızdıran, üzen şey illa kötü niyetli olacak diye bişey yokki, niyetinden bağımsız bize hissettirdikleri önemli. Kendini kötü hissetme Bizim onları terslememizle hissettikleri, onların saçma sorularıyla bize hissettirdiklerinin yanında hiç kalır.

Kesinlikle öyle. Öğrenince sanki bana ne faydasi oluyor bie cogunun.. cogu sadece bombos yorumlar yapiyor. Benimde göbüşüm belli artik teyzesi ama ben dışarı çıkmadığım icin kimselerle karsilasmiyorum ya kimseninde pek haberi olmuyor

Analıquee arada bana da geliyor karnımda hareket ederken oy annesi kurban ooolsunnn diye seviyorum karnima hafif vuruslarla
Saglikla cabucak Aralık gelse de doğursak yavrularimizi da sevsekkkk

Hiç bir şey bırakmamışsın ki bize

ay hadi bakalım bundanda kurtuldun baby şifa olsun, attın kafandan

senin haberinle dahada güzel olsun
Sağol aşkom sifa olsun da beni de bebegimi de korusun. Asm ye bir gittik herkes hasta.
Kendi aralarinda konusuyorlar hastaneye gitmisler kalabaliktan sıra gelmemis.
Salgın tahminimizden daha fena anlaşılan.
Aşı konusunda ondan bu kadar israr etmis demek ki doktorum

Şifa olsun canım rahatladın demi aklından çıkınca
Sağol canım amiiin şifa olsunn
Rahatladım gercekten. Biraz gerildim tabi de,hepsi soruyor doktorunun onayi var mı diye insan zararlı mı diye supheye düşüyor o zaman da
Ben pozitif düşünerek oldum aşımı

Bizim tüp bebek sürecimizi eşim ve ben birde dr biliyor aşkım, aileler hiç birisi bilmiyor, eşim kimsenin bilmesine gerek yok onları ilgilendirmez birde herkese tek tek hesapmı verecez açıklamamı yapacaz dedi, o yüzden korkuyom burda akraba falan çıkar diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…