- 23 Ekim 2024
- 5.972
- 9.778
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #41.341
Keşke uyumasaydımBen de biraz büyük aldım yaza giydiririm diye triko olanları seneye giydiririm yenidoğan almadım hiç
Erken kalkan yol alırgörür görmez yazdım valla buraya
Evet ya bende baktım hiç bir şey kalmamışhadi yaza alayım dedim oda yok
Neyse kanka hm hep oluyor öyle şeyler şansımız bir dahakineHadi sen uyudun da, be ayaktayken alamadımher şeye yetişemiyorum maalesef
Ay iyi aşkım bu sefer daha detaylı oldu için rahatladıKızlar her şey yolunda çok şükür hiç poz alamadığımız için bir çikolata yiyip tekrar gideceğizinatçı çocuum yüzünü göstermiyor suyu boyu kilosu her şey olması gerektiği gibi dedi, epizyoyu sordum ilk doğumlarda genelde yırtık oluyor onu kontrollü yapmak için yapabiliyoruz dedi anladığım kadarıyla rutin yapıyor vitaminlere devam dedi birde influenza aşısınıda yaptır mutlaka dedi. Bizde durumlar böyle
Şimdi girince de epidurali sorcamAy iyi aşkım bu sefer daha detaylı oldu için rahatladımaşallah dönerime
Epizyo nerden aklına geldide sordunne olduğunu şu an öğrendim gpt’den
Epidural spinal bunlarla ilgili bilgim var biraz, acıbadem fiyat verdiğinde araştırmıştımŞimdi girince de epidurali sorcam
İnanır mısın her gün kaşarımı muzumu kefirimi tahinimi yiyorum da. İyi geldiğini duyup en başından yiyodum. Allah hepimize sağlık şifa versin canım1 hafta ileri geri olabilir canım, canını sıkma güzelce faydalı beslen, muz kaşar kefir tahin, inşallah kısalır arası
Ah difemcimm seni en iyi anlayanlardan olabilirim. Tüp bebek kısmını dahi ben hiçbir zaman söylemedim kimseye ailem ve 2 yakın arkadaşım dışında. Tüm tedavi sürecinde öğlen araları koştur koştur gittim geldim, işlemlerin hepsinde rapor yazılıyodu kimse bilmesin diye yıllık izinlerimi kullandım. Sonra hamile kaldım 14 hafta işe gittim, yine kontroller hep öğle arası, her hastaneye gidişim stres geç kalırsam izin almak zorunda kalırsam. Bukadar şeyin tek nedeni ne sırf insanlar sussun, tek kelime duymiyim diye. Serklaj oldum koca doktora diyorum ki rapora gebelik yada serklaj vs yazmayin lutfen, operasyon yazın. Ik cı bakıp herkese söyler adam şok olmaz dedi onu iknaya çalışmamYa evet, ben de asm hiç sevmiyorum ama aslında çok da yakın, iş yerinden izin istemek istemiyorum, ya bu konuyu soracaktım burada aslında benim mi davranışlarım çok ketum, çok rahatsız oluyorum sorulan sorulardanistiyorum ki kimse bana bir şey sormasın, iyi değilim galiba, aslında insanlar belki iyi niyetinden soruyor ama iyi niyetli olmayanlar da duyduğu için bu beni çok ama çok geriyor tansiyonum yükseliyor bu sefer, ya bir sürü olumsuz şey yaşamışım, sormayın ya soru sormayın açıkça da söyledim;
Geçenler de diyor ki arkadaş, sen detaylıya girdin mi, girdim aaaaa inanamıyorum hiç demedin, bir sorun, problem mi var yoksa bebeğinde, öyle sinirlendim ki, kafamdan aşağıya bir lav tabakası döküldü sankibir daha hatırlatın anons ettireyim sonuçlarıma, projeksiyona yansıtırız dedim ben de Sonra da üzüldüm be mi hırçınlaşıyorum diyorum acaba
kızlarr günaydınn, hepinizi okuyorum hemen hergün ama fırsatım olmuyor yazmaya, kendinize iyi bakın
Kesinlikle öyle. Öğrenince sanki bana ne faydasi oluyor bie cogunun.. cogu sadece bombos yorumlar yapiyor. Benimde göbüşüm belli artik teyzesi ama ben dışarı çıkmadığım icin kimselerle karsilasmiyorum ya kimseninde pek haberi olmuyorEvet kuzum işe gelmesem ben de öyle yapardım kesinEn iyisi, boşver, soru sorulmasındansa söylememek mantıklı bir seçenek, benim biliyor herkes, düğün oldu, sosyal çevremiz var, dışarıya çıkıyoruz falan derken herkes öğrendi zaten göbüşüm belli ediyor kendini
Ya canım kızım ya, yerim ben onu, doğsa da sevsem( aniden analık online geldi bana )
Şifa olsun canım rahatladın demi aklından çıkıncaKızlar grip aşımı oldum haydi bakalım şifa olsun
Gitmisken kan idrar falanda verdim malum sürekli çıkamıyorum.
Nasılsın iyi misin kuzuum
Sağol aşkom sifa olsun da beni de bebegimi de korusun. Asm ye bir gittik herkes hasta.Hiç bir şey bırakmamışsın ki bize
ay hadi bakalım bundanda kurtuldun baby şifa olsun, attın kafandan
senin haberinle dahada güzel olsun
Amin canım benim, o zaman hastalıktan olabilir 2 haftaya toparlanır yavrusuİnanır mısın her gün kaşarımı muzumu kefirimi tahinimi yiyorum da. İyi geldiğini duyup en başından yiyodum. Allah hepimize sağlık şifa versin canım
Sağol canım amiiin şifa olsunnŞifa olsun canım rahatladın demi aklından çıkınca
Bizim tüp bebek sürecimizi eşim ve ben birde dr biliyor aşkım, aileler hiç birisi bilmiyor, eşim kimsenin bilmesine gerek yok onları ilgilendirmez birde herkese tek tek hesapmı verecez açıklamamı yapacaz dedi, o yüzden korkuyom burda akraba falan çıkar diyeAh difemcimm seni en iyi anlayanlardan olabilirim. Tüp bebek kısmını dahi ben hiçbir zaman söylemedim kimseye ailem ve 2 yakın arkadaşım dışında. Tüm tedavi sürecinde öğlen araları koştur koştur gittim geldim, işlemlerin hepsinde rapor yazılıyodu kimse bilmesin diye yıllık izinlerimi kullandım. Sonra hamile kaldım 14 hafta işe gittim, yine kontroller hep öğle arası, her hastaneye gidişim stres geç kalırsam izin almak zorunda kalırsam. Bukadar şeyin tek nedeni ne sırf insanlar sussun, tek kelime duymiyim diye. Serklaj oldum koca doktora diyorum ki rapora gebelik yada serklaj vs yazmayin lutfen, operasyon yazın. Ik cı bakıp herkese söyler adam şok olmaz dedi onu iknaya çalışmamTraji komik yani durumumuz. Öğrenildikten sonra gelen mesajları hiç söylemeyeyim zaten Kızmakta çok haklıyız, kızdıran, üzen şey illa kötü niyetli olacak diye bişey yokki, niyetinden bağımsız bize hissettirdikleri önemli. Kendini kötü hissetme Bizim onları terslememizle hissettikleri, onların saçma sorularıyla bize hissettirdiklerinin yanında hiç kalır.
Oy çok tatlılar, sağlıklı musmutlu günlerde giysinlerH&m den bulabildiklerime bakındinolu ve köpek balıklı da yeğenlerim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?