Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
bende ondan aldım cnmda ben diğer çocuklarım da bu markayla büyüdü ve bir sıkıntı ile karşılaşmadım ben inş karşılaşmayız

Canım sevindim bebiskodan güzel haberler gelmesine
Hadi bakalim poz verecek mi.
Benim ogluşla senin ogluşun hic yüzünü gostermeyecek bize bu gidisle

Prima aktif, premiumcare den daha iyi fiyatına bakınca diğeri iyi gibi geliyor ama onada bir şans ver derim

En iyisiii. Sanki bilseler bir katkilari mi olacak psikolojik baskı veren konusmalar olacak sadece..
En guzelini yapmışsınız kuzum

Maşallah bebişkoya yüzünüde görebilirsiniz inşallah

Ay en güzeli ya ailesiyle her haltını paylaşma isteği duyan erkekler çok zorlayıcı. Bizimde amniyosentezi kimse bilmiyor bir gece karar verip sabahında yaptırmıştık

Benim kendi ailem biliyo, eşimin ailesi hiç bilmiyo tabiki Bakıma muhtaç olduğum operasyonlar geçirdim arada anneme ihtiyacım vardı, bide annemlerle ablamlarla aynı şehirdeyiz ve yeğenlerimden dolayı çok sık görüşüyoruz 1 hafta ortadan kaybolayım hayırdır iyi misin, hasta mısın Yoksa bende ketumum öyle konularda. Ama işin en güzel kısmı ne oldu, son tedaviyi söylemedik Aile grubumuza kan sonucumu attım, kan verdim karaciğer vs, bi değerim referansın aşırı üstü çıkmış bakar mısınız dedim Şok oldular

Sağol canım amiiin şifa olsunn
Rahatladım gercekten. Biraz gerildim tabi de,hepsi soruyor doktorunun onayi var mı diye insan zararlı mı diye supheye düşüyor o zaman da
Ben pozitif düşünerek oldum aşımı
Hepsi değişik vallaha. Diyorum ya asm ye bi girdim ben koca pankart gebelere yaptığımız aşılar tdab, td, grip. Oldun geldin kurcalama için ferah olsun canım Bizim doktorumuza ben zararı yok demi dediğimde, zararı olsa ben der miyim hiç ol kestanee dedi

Ohh maşallahh kuzuyaa sağlıkla büyüsün

Canım sevindim bebiskodan güzel haberler gelmesine
Hadi bakalim poz verecek mi.
Benim ogluşla senin ogluşun hic yüzünü gostermeyecek bize bu gidisle

Maşallah bebişkoya yüzünüde görebilirsiniz inşallah
Ohh maşallahh kuzuyaa sağlıkla büyüsün
Teyzeleri oğluşum poz verdi yicem götünü yaaa
Epidural 4 cm açıklıktan sonra yapıyoruz dedi doktor epiduralsiz olmaz dedi güldü ohh rahatladım ben istiyordum zaten. Nst yi sordum sizde hiç bir problem riskli bir hamileliğiniz yok nst gerekli görmüyorum dedi eğer ihtiyaç olursa da 38den sonra dedi sepide

Eklentiler

• 0b59435f-137b-49af-b63e-e4ee3005677a.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 80
  • de635021-d657-4758-8c2b-f5aa610973a4.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar aranızda yatas twinny yatak alan ya da kullanan var mı sanki vardı diye hatırlıyorum 0-2 yaş arasi sert olmalı yaziyor ama siyah yeri daha sert yani ilk yenidogan zamanında siyah taraf mi üstte olacak beyaz taraf mi anlayamadim

Eklentiler

• 1000104069.webp
    91,3 KB · Görüntüleme: 86
Oy senin o burnuşunu yerimmmm yer yer Nasıl muntazam yüz hatları, nasıl bir mucize bu şekerler yaa
Pekiiii nasıl geçti canım muayene, tamam mi devam mı

Merhaba kızlar bugün saat 10:20 de randevum vardı 30+4 kilosu 1600 Gr olmuş ölçüm yaparken bebeğin kafasının sağ tarafında kitle gördüğünü söyledi başka bı kadın doğum uzmanı ve perinatolog geldi aynı şeyi söyledi sonra perinatolog kendisi muayene etmek istedi hem karından hem vajinadan Baktı kitleyi gördü kötü birsey olduğunu düşünmüyorum dedi bebeğin pozisyonu düzgün olmadığı için tam net birşey söyleyemedi saat 1 buçukta tekrar bakıcak dua edin inşallah kötü bir şey çıkmasın

Son düzenleme:
Ay canım benim ya üzülme inşallah düzelir çoğu kişiye söylüyorlar bunu düzeliyor olabiliyor büyürken anne karnında bence ama baksınlar bir dur bakalım ne dicekler Allah'ım sana bağışlasın canım sağ salim inşallah dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…