- 23 Ekim 2024
- 5.972
- 9.778
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #41.361
Al bendende o kadarOy çok tatlılar, sağlıklı musmutlu günlerde giysinlerben hiçbişey alamadım beden kalmamış
bende ondan aldım cnmda ben diğer çocuklarım da bu markayla büyüdü ve bir sıkıntı ile karşılaşmadım ben inş karşılaşmayızKızlar kalktığımda instada bir video izledim ama kayboldu sonra, prima p/care bir bebeğin bacaklarını kesmiş lastiklerinin durduğu yer falan, bazı serilerinde ciddi üretim hataları olmuş, görünce üzüldüm ve canım sıkıldı , bende ondan almıştım, ve yorumlarda şikayet eden çok vardı
7 de uyandım ama indirimleri unutmuşumKeşke uyumasaydım
Canım sevindim bebiskodan güzel haberler gelmesineKızlar her şey yolunda çok şükür hiç poz alamadığımız için bir çikolata yiyip tekrar gideceğizinatçı çocuum yüzünü göstermiyor suyu boyu kilosu her şey olması gerektiği gibi dedi, epizyoyu sordum ilk doğumlarda genelde yırtık oluyor onu kontrollü yapmak için yapabiliyoruz dedi anladığım kadarıyla rutin yapıyor vitaminlere devam dedi birde influenza aşısınıda yaptır mutlaka dedi. Bizde durumlar böyle
Prima aktif, premiumcare den daha iyi fiyatına bakınca diğeri iyi gibi geliyor ama onada bir şans ver derimKızlar kalktığımda instada bir video izledim ama kayboldu sonra, prima p/care bir bebeğin bacaklarını kesmiş lastiklerinin durduğu yer falan, bazı serilerinde ciddi üretim hataları olmuş, görünce üzüldüm ve canım sıkıldı , bende ondan almıştım, ve yorumlarda şikayet eden çok vardı
En iyisiii. Sanki bilseler bir katkilari mi olacak psikolojik baskı veren konusmalar olacak sadece..Bizim tüp bebek sürecimizi eşim ve ben birde dr biliyor aşkım, aileler hiç birisi bilmiyor, eşim kimsenin bilmesine gerek yok onları ilgilendirmez birde herkese tek tek hesapmı verecez açıklamamı yapacaz dedi, o yüzden korkuyom burda akraba falan çıkar diye
Maşallah bebişkoyaKızlar her şey yolunda çok şükür hiç poz alamadığımız için bir çikolata yiyip tekrar gideceğizinatçı çocuum yüzünü göstermiyor suyu boyu kilosu her şey olması gerektiği gibi dedi, epizyoyu sordum ilk doğumlarda genelde yırtık oluyor onu kontrollü yapmak için yapabiliyoruz dedi anladığım kadarıyla rutin yapıyor vitaminlere devam dedi birde influenza aşısınıda yaptır mutlaka dedi. Bizde durumlar böyle
Ay en güzeli ya ailesiyle her haltını paylaşma isteği duyan erkekler çok zorlayıcı. Bizimde amniyosentezi kimse bilmiyor bir gece karar verip sabahında yaptırmıştıkBizim tüp bebek sürecimizi eşim ve ben birde dr biliyor aşkım, aileler hiç birisi bilmiyor, eşim kimsenin bilmesine gerek yok onları ilgilendirmez birde herkese tek tek hesapmı verecez açıklamamı yapacaz dedi, o yüzden korkuyom burda akraba falan çıkar diye
Oyy yanaklara bakk seveyim tipini maşallah minnakımaEn son kızımın pozu
Teşekkürler canımOyy yanaklara bakk seveyim tipini maşallah minnakıma
Benim kendi ailem biliyo, eşimin ailesi hiç bilmiyo tabikiBizim tüp bebek sürecimizi eşim ve ben birde dr biliyor aşkım, aileler hiç birisi bilmiyor, eşim kimsenin bilmesine gerek yok onları ilgilendirmez birde herkese tek tek hesapmı verecez açıklamamı yapacaz dedi, o yüzden korkuyom burda akraba falan çıkar diye
Sağol canımOy çok tatlılar, sağlıklı musmutlu günlerde giysinlerben hiçbişey alamadım beden kalmamış
Hepsi değişik vallaha. Diyorum ya asm ye bi girdim ben koca pankart gebelere yaptığımız aşılar tdab, td, grip. Oldun geldin kurcalama için ferah olsun canımSağol canım amiiin şifa olsunn
Rahatladım gercekten. Biraz gerildim tabi de,hepsi soruyor doktorunun onayi var mı diye insan zararlı mı diye supheye düşüyor o zaman da
Ben pozitif düşünerek oldum aşımı
Ohh maşallahh kuzuyaa sağlıkla büyüsünKızlar her şey yolunda çok şükür hiç poz alamadığımız için bir çikolata yiyip tekrar gideceğizinatçı çocuum yüzünü göstermiyor suyu boyu kilosu her şey olması gerektiği gibi dedi, epizyoyu sordum ilk doğumlarda genelde yırtık oluyor onu kontrollü yapmak için yapabiliyoruz dedi anladığım kadarıyla rutin yapıyor vitaminlere devam dedi birde influenza aşısınıda yaptır mutlaka dedi. Bizde durumlar böyle
Canım sevindim bebiskodan güzel haberler gelmesine
Hadi bakalim poz verecek mi.
Benim ogluşla senin ogluşun hic yüzünü gostermeyecek bize bu gidisle
Maşallah bebişkoyayüzünüde görebilirsiniz inşallah
Teyzeleri oğluşum poz verdi yicem götünü yaaaOhh maşallahh kuzuyaa sağlıkla büyüsün
Oy senin o burnuşunu yerimmmm yer yerTeyzeleri oğluşum poz verdi yicem götünü yaaa
Epidural 4 cm açıklıktan sonra yapıyoruz dedi doktor epiduralsiz olmaz dedi güldüohh rahatladım ben istiyordum zaten. Nst yi sordum sizde hiç bir problem riskli bir hamileliğiniz yok nst gerekli görmüyorum dedi eğer ihtiyaç olursa da 38den sonra dedi sepide
Ay canım benim ya üzülme inşallah düzelir çoğu kişiye söylüyorlar bunu düzeliyor olabiliyor büyürken anne karnında bence ama baksınlar bir dur bakalım ne dicekler Allah'ım sana bağışlasın canım sağ salim inşallah dua edicemMerhaba kızlar bugün saat 10:20 de randevum vardı 30+4 kilosu 1600 Gr olmuş ölçüm yaparken bebeğin kafasının sağ tarafında kitle gördüğünü söyledi başka bı kadın doğum uzmanı ve perinatolog geldi aynı şeyi söyledi sonra perinatolog kendisi muayene etmek istedi hem alttan hem vajinadan Baktı kitleyi gördü kötü birsey olduğunu düşünmüyorum dedi bebeğin pozisyonu düzgün olmadığı için tam net birşey söyleyemedi saat 1 buçukta tekrar bakıcak dua edin inşallah kötü bir şey çıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?