Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Çok çok haklısın canım ben de 12.haftamızda down sendromu olabilir dediğinde doktor üzüntümü paylaşmak için söylemiştim eşim tarafına tepkileri yaa hastaysa aldırırsın nolcak demişlerdi. 30 haftalık olduk hiç paylaşmıyorum artık. Ve o sözü de asla unutmam eşime ve kv tembihledim merak eden beni arasın kimseye bilgi vermeyin.hiç arayan yok sen hiiç stres yapma seni geren üzen olursa gel biz sana sarılırız hepsi geçer

Evet canım, iyi ki burası var gerçekten, çok güzel bir aileyiz Aralık anneleri ailesi

Canım benim seni çok çok iyi anlıyorum.. bende hic istemiyorum bana soru sorulmasını. Bazen dedigin gibi insanlari bozmak istiyorum bazen değmez diyorum o esnada yükselişe geçen kalp atışlarım başımın zonklamasi falan sinir geliyor diger yandan.. ama insanlar hep konusuyor..

Ben baya garipsense de bu durum, hamileligimi daha yeni duyurmaya başladım ufak ufak. Çünkü insanlarla ugrasmak istemiyorum, geçmişte yaşadığım tecrübeyi de bildikleri icin acımasız sorularla karsilasmak istemedim hic. Bide kimse bana birsey sormasin biz kendi kendimize yaşayalım istedim..

Bir tanesi geçen anneme şey demis, bizler neden böyle şeyler yaşamadık da babylove yaşıyor niye olmus bu niye oluyomus kalksin gezsin bisey olmaz...
Yani kelimeler kifayetsiz...

Ayy bi de bu var evet doktordan daha çok doktor olanlar 1. Ve 2.gebelik arasında bile bi sürü fark var annem 4 doğum yapmış kadın hepinizde farklı farklı sıkıntılarım vardı rahat geçirdiğim de oldu der. Milletin ağzını büzmek gerek bazen

Ya ne kadar düstursuz cümleler bunlar ya, neden tuhaf olsun, benim anlaşılana kadar demedim şimdi mecburiyetten diyorum herkese, çok doğal paylaşmak zorunda değiliz

Sorma sormaa. Gercekten doktordan daha cok doktor bunlar..
Aynen öyle ayni bedende her gebelik farkliyken farkli insanlarda ne yasanacak ne biliyoalr da yorum yapiyorlar bilmiyorum. Doktor gerek görmüş ki dikis atmış bana dimi. Can sıkıntısından degil..
Gercekten herkesten uzak kalmak en sağlıklısı

Ya ne kadar düstursuz cümleler bunlar ya, neden tuhaf olsun, benim anlaşılana kadar demedim şimdi mecburiyetten diyorum herkese, çok doğal paylaşmak zorunda değiliz
Bende öyle kimseyle paylasmadim. Bi ailemiz biliyordu,sonra ailemizin diger fertleri ogrendi amcalar falan gibi o kadar.
Daha yeni yeni cokta yakın olmadiklarimiz öğreniyor.
Arkadaşlarıma bile daha soylemedim 2 tanesine söyledim sadece..
Yani ben hep diyordum zaten senin gibi karnim belirginlesene kadar soylemiycem diye, dışarı da cikmadigim icin kimse görmedi beni hic kimse de öğrenmedi haliyle.
Bana kalsa doğum yaptiktan sonra sosyal medyada bir emojili bebisimin fotosunu paylasirdim tamam

Evet kuzum işe gelmesem ben de öyle yapardım kesin En iyisi, boşver, soru sorulmasındansa söylememek mantıklı bir seçenek, benim biliyor herkes, düğün oldu, sosyal çevremiz var, dışarıya çıkıyoruz falan derken herkes öğrendi zaten göbüşüm belli ediyor kendini

Ya canım kızım ya, yerim ben onu, doğsa da sevsem ( aniden analık online geldi bana )

Canım 2 hafta sonra kontrol edelim dedi. Bu süreçte hasta olduğum için olmuş olabilir dedi. Ben kilo almışım ama bebek gelişmemiş
Bi sonraki kontrole kadar bol bol kaşar ye bakalım farkedecek mi başka aklıma bişey gelmedi ama içini ferah tut stres yapma stres daha zararlı bebişe.

@Peripellas başladı kızlar hm indirimi sadece arama kısmına sale yazmanız lazım bi sürü güzel ciciler aldım
Hiç bir şey bırakmamışsın ki bize
Kızlar grip aşımı oldum haydi bakalım şifa olsun
Gitmisken kan idrar falanda verdim malum sürekli çıkamıyorum.
ay hadi bakalım bundanda kurtuldun baby şifa olsun, attın kafandan
Kızlaar günayydınnnn harika bir gün olsun hepimiz içinn
senin haberinle dahada güzel olsun

Ben de tam sitesine bakıyordum, çoğunun bedeni bitmiş çok güzeller canım
Ben de biraz büyük aldım yaza giydiririm diye triko olanları seneye giydiririm yenidoğan almadım hiç
Hiç bir şey bırakmamışsın ki bize

ay hadi bakalım bundanda kurtuldun baby şifa olsun, attın kafandan

senin haberinle dahada güzel olsun
Erken kalkan yol alır görür görmez yazdım valla buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…