- 23 Ekim 2024
- 6.064
- 9.954
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #41.401
Rossman yolu göründü banaBen aktif bebeği daha çok seviyorum daha ince bir yapısı var vakum gibi de çiş emiyorgeçen rossmannda harmony çok indirimdeydi. Premiumdan daha uygundu. 1 numara aldım hemen. İlk bezimiz çok havalı olcak bizim
Canım dualarımız seninleMerhaba kızlar bugün saat 10:20 de randevum vardı 30+4 kilosu 1600 Gr olmuş ölçüm yaparken bebeğin kafasının sağ tarafında kitle gördüğünü söyledi başka bı kadın doğum uzmanı ve perinatolog geldi aynı şeyi söyledi sonra perinatolog kendisi muayene etmek istedi hem karından hem vajinadan Baktı kitleyi gördü kötü birsey olduğunu düşünmüyorum dedi bebeğin pozisyonu düzgün olmadığı için tam net birşey söyleyemedi saat 1 buçukta tekrar bakıcak dua edin inşallah kötü bir şey çıkmasın
Ben birkaç olumsuz yorum okuyunca Molfix premium almıştım kuzu.Aşkım çok almadım 1 olandan 70lik almıştım, 2 olandan 140ama denicem eğer öyle sıkıntı yaşarsam molfix premium alacam kanka yorumlarda herkes ona geçtiğini yazmış
Arkadaşım güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba kızlar bugün saat 10:20 de randevum vardı 30+4 kilosu 1600 Gr olmuş ölçüm yaparken bebeğin kafasının sağ tarafında kitle gördüğünü söyledi başka bı kadın doğum uzmanı ve perinatolog geldi aynı şeyi söyledi sonra perinatolog kendisi muayene etmek istedi hem karından hem vajinadan Baktı kitleyi gördü kötü birsey olduğunu düşünmüyorum dedi bebeğin pozisyonu düzgün olmadığı için tam net birşey söyleyemedi saat 1 buçukta tekrar bakıcak dua edin inşallah kötü bir şey çıkmasın
Merhaba kızlar bugün saat 10:20 de randevum vardı 30+4 kilosu 1600 Gr olmuş ölçüm yaparken bebeğin kafasının sağ tarafında kitle gördüğünü söyledi başka bı kadın doğum uzmanı ve perinatolog geldi aynı şeyi söyledi sonra perinatolog kendisi muayene etmek istedi hem karından hem vajinadan Baktı kitleyi gördü kötü birsey olduğunu düşünmüyorum dedi bebeğin pozisyonu düzgün olmadığı için tam net birşey söyleyemedi saat 1 buçukta tekrar bakıcak dua edin inşallah kötü bir şey çıkmasın
Oy senin o burnuşunu yerimmmm yer yerNasıl muntazam yüz hatları, nasıl bir mucize bu şekerler yaa
Pekiiii nasıl geçti canım muayene, tamam mi devam mı
Yaa ne kadar büyümüş bu tatlı bebiş maşallah
yesinler o burnu maşallah
Ay burnu aynı benim kızçeminki gibiya yerim ben onu, maşallah Allah nazarlardan korusun, sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
Teşekkür ederiz teyzeleriii çok şükür yüzünü görebildik bir kaç dürtmeyleYiaa tombiiik yanaaakk burnuna bakkkmaşallah ya daha napsin bu cocik sanaa vesikalık vermis ne istiyorsun anne gadın
Doktorlar cidden öyle bir bastırıyor ki o darbeyi biz dışarda alsak ağlaya zırlaya hastaneye koşardıkTeşekkür ederiz teyzeleriii çok şükür yüzünü görebildik bir kaç dürtmeyledoktor nasıl bastırıyorr var ya bu arada kaburgamın ağrısını sordum ayakları orda dedi cidden doğru hissetmişim tepikleyip duruyor muayene de güzeldi ya şimdilik devam ama benim sağım solum belli olmaz kestane
O agrı bence dogurunca anca gececekÇok şükür iyiym alt taraf ağrımı saymazsaksen nasılsın kuzuuuu bebiş nasılllll
Aynen öyle aşko yaDoktorlar cidden öyle bir bastırıyor ki o darbeyi biz dışarda alsak ağlaya zırlaya hastaneye koşardık
Ben kullandım cnm 4 aya kadar daha sonra kullanamıyorsun zaten haraketli oluyorlarTecrübeli annelerimiz hamak kullanan oldu mu acaba?
İnşallah korkulacak bir şey değil dir cnm iyi düşün iyi olsun inşMerhaba kızlar bugün saat 10:20 de randevum vardı 30+4 kilosu 1600 Gr olmuş ölçüm yaparken bebeğin kafasının sağ tarafında kitle gördüğünü söyledi başka bı kadın doğum uzmanı ve perinatolog geldi aynı şeyi söyledi sonra perinatolog kendisi muayene etmek istedi hem karından hem vajinadan Baktı kitleyi gördü kötü birsey olduğunu düşünmüyorum dedi bebeğin pozisyonu düzgün olmadığı için tam net birşey söyleyemedi saat 1 buçukta tekrar bakıcak dua edin inşallah kötü bir şey çıkmasın
Teşekkürler cnmEkmek arası tombik döner
Bilmiyorm oturmaktan mı oluyor ama normal bir ağrı değil bence neyse doğurmıyım da erkenden acısına da razıyım tabiO agrı bence dogurunca anca gececekben hep ayakta dolasan biri olsam o agridan yatardim galiba. Yattigim halde bi wcye git mutfaga git mekanima geri dön derken aman aman ne biçim ağrıyor. Sen birde çalışıyorsun
Bende iyiyim diyelim kuzum bugün grip aşımı oldum. Iyice iyi olcaz
Hayır canım detaylıda birşey dememişlerdiArkadaşım güzel haberlerini bekliyoruzdetaylida bir şey görmüşler miydi? Ben kötü bir şey olduğunu sanmıyorum, pozisyondan bence
Minnoş ayaklıTeşekkür ederiz teyzeleriii çok şükür yüzünü görebildik bir kaç dürtmeyledoktor nasıl bastırıyorr var ya bu arada kaburgamın ağrısını sordum ayakları orda dedi cidden doğru hissetmişim tepikleyip duruyor muayene de güzeldi ya şimdilik devam ama benim sağım solum belli olmaz kestane
Ben de kötü bişey olduğunu sanmıyorum canım, okadar detaylız ultrason vs. Ama doktorun yine de görmesi, önemsemesi, kontrol etmesi iyi benceHayır canım detaylıda birşey dememişlerdi
Çok vahim bir durum yokmuş kuzum ama daha iyi olabilirdi dedi doktorum. Havuç suyunu bizzat kendi önerdi senin doktorunun aksineCanım geçmiş olsun böyle bir durum mu var? Hep okuyorum da kaçırmışım sanırımben araştırdığım kadarıyla şekeri yükselttiği için suyu arttırdığını öğrendim, yani böyle bir ilişki varmış, açken içince daha hızı yükseliyor ama belki bir zararı olabilir tokken içince daha yavaş kana karışır daha sürekli etkisi olur bence, ben genellikle tok tercih etmiştim ama yine de şeker ölçüm cihazıyla beraber takip edersen daha doğru olur caniko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?