- Konu Sahibi annabelica
-
- #41.441
Ne güzel herkese detaylıca yazmışsın canımAmin inşallah canım valla yaş farkları ne kadar olursa olsun hep kıyas oluyor bence o böyle değildi bu böyle vs kaygı bozukluğum var galiba
Ay ne güzel tam istediğim örnek olmuş bu deneyimler o kadr kıymetli ki işte düşünüp düşünüp kafada bir şey kuruyorum gerçek hayatta öyle olmadığını görünce seviniyorum sağol canım içimi rahatlattın
Allah yardımcın olsun canımhamilelik sağlam psikolojiyi bile bozarken seni hiç düşünemiyorum. Sadece tek tavsiyem bu davranışlarını normalmiş gibi kabullenmemen.Kavga et demiyorum bu seni iyice yorar,sakin olduğu zaman ona bu hareketlerinin yanlış olduğunu tekrar olmaması gerektiğini anlat. umarım her şey yoluna girer önceliğin bebeğin ve diğer cocuğun olsun
Yaa git Allah aşkına sen ne anlıycan biz hamileliği dolu dizgin yaşıyoruzgülme ordan bize :)))
Ay harikaa çok güzel inşallah yine öyle olcak
Sen tam benim gbisinnçok sevindim canm inan biraz fazla kafa yordum bu konuya içim çok rahatladı bıraktım artık bunu düşünmeyi sayenizde
Valla onu yapanlar var ama benm gibi telaş ve fazla düşünen insanlar için pek uymuyorben çoğu şeyi önceden bilmek istiyorum mesela özelde bu olanak oluyor ama devlet biraz kapalı kutu ve her şey anlık. Rahat biriysen yaparsın ama neden olmadın seni doğum anında geri çevirecek değiller.
Ooo maşallah 37 olmasına rağmen ne güzel canımmaşallah bunda da öyle olur inşallah
Vallahi gözü yaşlı...en çok göz yaşı akıtanlar arasında ilklerde olabilirim :/// şuan çalışmıyorsam o günlerden kalan nefret ve mobbing yüzündendir.
Bende oğlumdan 3 ay içerisindeyken ayrıldım evet bakıcı değil annnemlere bırakıyordum ama o uyurken onu o soğukta uyandırmak giydirmek annemlere getir götür yapmak çok zordubiberona alışmadı aç kaldı uyumadı babam kış ayında bebek arabasıyla uyutmaya çalışırdı ben öğle arasında gelir emzirip giderdim. Üstüm 60 yaşında hiç evlenmemiş çocuğu olmayan bir kadındı süt sağma zamanlarıma bile ne kadr zormuş bu iş uzun sürüyor diyordu :/
Çok yazdım niyetim içini karartmak değil ama ben hamileyken hiç böyle düşünmemiştim ne var yani alışır dedim iş yerine ona göre ücretsiz almayacağıma dair söz verdim yerime birini almadılar sonrada haliyle ücretsiz talebimi reddettiler. İmkanın varsa ücretsiz al bebeğinle doya doya vakit geçir canım bende hep pişmanlığı var maalesef
Ha şöyle biraz hamile ol
Bende onlara bakıyorum canım en aklıma yatan merfbaby oldu gibi son kararını yaz bizede :)
Canım kordonda kan akımında vs bir sıkıntı yoksa 1 2 hafta çok endişe gerektirmez bence bir yerde okumuştum az su içmemiz bile bebeğin gelişimini etkiliyormuş hastayken insan içemeyebiliyor yada daha az besleniyor seninkide ondandır diye düşünüyorum
Bende gördüm onu canım ama kadın 2 farklı görselde bahsetti senin aldığın hangisi acaba yenilenmiş falan demişti
Çok almamışsın zatn 1 numara yanına ek olarak molfix premium al bence
Maşallahh çok çok tatlı
Kız çok yakışıklı bu maşallah canım
Bende nst ye geç gircem galiba zatn hiç sevmiyorum orda 20 25 dk oyalanmayı kasılma ağrı vs yoksa erkenden girmenin alemi yok
Canım kötü bir şey olduğunu hiç sanmıyorum ama ne olur ne olmaz görmek istemişler gibi içini ferah tut sen
Vallaa sanki gelcekte ben vermiycem tövbe dünde çok sinirliydim cidden bu hormonlar şimdiden dengemi bozdu :/Kirazım hepsini de cevaplamış yirim
Tabi cocuklar arasinda adalet olsun diye simdiden düşünmeye başlamışsın normal bence ama bunun stresini yasama gerek yok sütün geldiginde sakınmayacagina göre stresine de girme canikom.
Tamam kuzum bende karar vereyim de alacagim birini. Yorumlari okuyorum iste olumlu olumsuz kıyaslaması sonrası karar vercem o zaman paylaşırım senle de
Ben de hastanede bunu okuyorum canım.yarilamak üzereyim.Kızlar şöyle bir kitap okuyorum, çok güzel şeyler anlatıyor; bebeklerin aslında anne karnında 4. trimester geçirmeleri gerekiyor diyor, yani dış dünyaya gelinen ilk 3 ay onlar için çok zormuş, adapte olma süreci vs. beğendim ben, tavsiye ederim
Öyle oldu canım keşke farklı olsaydı bazı durumlar yaşanmadan bilinmiyor hele ki doğum bebek vs hiç önceden tahlil edilebilecek şeyler değilmiş ..neyse istifam çok güzel oldu resmen intikam alır gibi bıraktım onları geriye dönük hatırladığım en güzel şeyNe güzel herkese detaylıca yazmışsın canımönceki bebitondaki izin durumlarına üzüldüm, ama pişmanlığını yaşama. O günün şartları onu gerektirmeseydi sen de istemezdin o durumu O zaman öyle gerekmiş o zamanın içinde bulunduğun şartlarına göre yine en doğrusunu yapmışsındır
Ben de hastanede bunu okuyorum canım.yarilamak üzereyim.
Eşime de almancasini indirdim okumak isterse diye,Almanca basimi da var.
Harika haftalar diye bir kitaba başlamıştım o da güzel ama çocuk doğduktan sonra okumak daha iyi olur diye onu bıraktım.atak donemleri ve yapılabilecekler anlatiliyor.simdiden okursam unuturum
Kesinlikle bir de sürekli sorular yorumlar iyi niyetli bile olunsa o tip süreçlerde zorlayıcı oluyorKetum asla hiç bir şey söylemez ailesine
Bak sizde en iyisini yaptınız kafanız rahat güzel sonuçlar aldınız birde aile baskısı olacaktı üstünüzde
Kesinlikleee oh olsun onlaraÖyle oldu canım keşke farklı olsaydı bazı durumlar yaşanmadan bilinmiyor hele ki doğum bebek vs hiç önceden tahlil edilebilecek şeyler değilmiş ..neyse istifam çok güzel oldu resmen intikam alır gibi bıraktım onları geriye dönük hatırladığım en güzel şey
Kesinlikle bir de sürekli sorular yorumlar iyi niyetli bile olunsa o tip süreçlerde zorlayıcı oluyor
Şu an aynı kitabı okuyoruzKızlar şöyle bir kitap okuyorum, çok güzel şeyler anlatıyor; bebeklerin aslında anne karnında 4. trimester geçirmeleri gerekiyor diyor, yani dış dünyaya gelinen ilk 3 ay onlar için çok zormuş, adapte olma süreci vs. beğendim ben, tavsiye ederim
Yaaa tam onu attım mesajını okudumBen de hastanede bunu okuyorum canım.yarilamak üzereyim.
Eşime de almancasini indirdim okumak isterse diye,Almanca basimi da var.
Harika haftalar diye bir kitaba başlamıştım o da güzel ama çocuk doğduktan sonra okumak daha iyi olur diye onu bıraktım.atak donemleri ve yapılabilecekler anlatiliyor.simdiden okursam unuturum
Evet insan kaldıramıyor tolere edemiyorSabah benim de demek istediğim oydu, iyi niyetli de olsa zamanlama yanlış
Okuyordum otomatiğe bağlamış gibi.sonra düşündüm bebisin büyümesi ile paralel okumak daha iyi olur diyeYaaa tam onu attım mesajını okudumbaşlarda süreçleri anlatıyor ya o kısımları okudum, şimdi yenidoğan var onu da okuyup bekleyeceğim diğer haftalar için
Şu an aynı kitabı okuyoruztavsiye üzerine + şuna başladım şimdilik bu da güzel gidiyor, bu da doğum sonrası zamanlar için
Ahahaha çok iyiKızlar yine bende duygular şelale
40.haftamızı birbirimizle burda bu grupta gecirmiş olunca bizim duyguları tarif eden videoyu buldumm!
Ayşegül, Instagram: "#gebelik #gebelikgunlugu #annelikhalleri"
4,123 likes, 65 comments - aysegulebem, June 17, 2025: "#gebelik #gebelikgunlugu #annelikhalleri".www.instagram.com
Aynen çok rahat çok profesyonel yaAynısı benim başımada gelmişti ya 25 26 da ya 26 27 de hatırlamıyorum. Dedim hocam geçen haftanın aynısı, dedi hassas terazim yok seni mutlu etmek için önceki hafta çok ölçmüşümdür
Sağol teyzesiiiiAmin inşallah canım valla yaş farkları ne kadar olursa olsun hep kıyas oluyor bence o böyle değildi bu böyle vs kaygı bozukluğum var galiba
Ay ne güzel tam istediğim örnek olmuş bu deneyimler o kadr kıymetli ki işte düşünüp düşünüp kafada bir şey kuruyorum gerçek hayatta öyle olmadığını görünce seviniyorum sağol canım içimi rahatlattın
Allah yardımcın olsun canımhamilelik sağlam psikolojiyi bile bozarken seni hiç düşünemiyorum. Sadece tek tavsiyem bu davranışlarını normalmiş gibi kabullenmemen.Kavga et demiyorum bu seni iyice yorar,sakin olduğu zaman ona bu hareketlerinin yanlış olduğunu tekrar olmaması gerektiğini anlat. umarım her şey yoluna girer önceliğin bebeğin ve diğer cocuğun olsun
Yaa git Allah aşkına sen ne anlıycan biz hamileliği dolu dizgin yaşıyoruzgülme ordan bize :)))
Ay harikaa çok güzel inşallah yine öyle olcak
Sen tam benim gbisinnçok sevindim canm inan biraz fazla kafa yordum bu konuya içim çok rahatladı bıraktım artık bunu düşünmeyi sayenizde
Valla onu yapanlar var ama benm gibi telaş ve fazla düşünen insanlar için pek uymuyorben çoğu şeyi önceden bilmek istiyorum mesela özelde bu olanak oluyor ama devlet biraz kapalı kutu ve her şey anlık. Rahat biriysen yaparsın ama neden olmadın seni doğum anında geri çevirecek değiller.
Ooo maşallah 37 olmasına rağmen ne güzel canımmaşallah bunda da öyle olur inşallah
Vallahi gözü yaşlı...en çok göz yaşı akıtanlar arasında ilklerde olabilirim :/// şuan çalışmıyorsam o günlerden kalan nefret ve mobbing yüzündendir.
Bende oğlumdan 3 ay içerisindeyken ayrıldım evet bakıcı değil annnemlere bırakıyordum ama o uyurken onu o soğukta uyandırmak giydirmek annemlere getir götür yapmak çok zordubiberona alışmadı aç kaldı uyumadı babam kış ayında bebek arabasıyla uyutmaya çalışırdı ben öğle arasında gelir emzirip giderdim. Üstüm 60 yaşında hiç evlenmemiş çocuğu olmayan bir kadındı süt sağma zamanlarıma bile ne kadr zormuş bu iş uzun sürüyor diyordu :/
Çok yazdım niyetim içini karartmak değil ama ben hamileyken hiç böyle düşünmemiştim ne var yani alışır dedim iş yerine ona göre ücretsiz almayacağıma dair söz verdim yerime birini almadılar sonrada haliyle ücretsiz talebimi reddettiler. İmkanın varsa ücretsiz al bebeğinle doya doya vakit geçir canım bende hep pişmanlığı var maalesef
Ha şöyle biraz hamile ol
Bende onlara bakıyorum canım en aklıma yatan merfbaby oldu gibi son kararını yaz bizede :)
Canım kordonda kan akımında vs bir sıkıntı yoksa 1 2 hafta çok endişe gerektirmez bence bir yerde okumuştum az su içmemiz bile bebeğin gelişimini etkiliyormuş hastayken insan içemeyebiliyor yada daha az besleniyor seninkide ondandır diye düşünüyorum
Bende gördüm onu canım ama kadın 2 farklı görselde bahsetti senin aldığın hangisi acaba yenilenmiş falan demişti
Çok almamışsın zatn 1 numara yanına ek olarak molfix premium al bence
Maşallahh çok çok tatlı
Kız çok yakışıklı bu maşallah canım
Bende nst ye geç gircem galiba zatn hiç sevmiyorum orda 20 25 dk oyalanmayı kasılma ağrı vs yoksa erkenden girmenin alemi yok
Canım kötü bir şey olduğunu hiç sanmıyorum ama ne olur ne olmaz görmek istemişler gibi içini ferah tut sen
Yaa çok teşekkür ederim arkadaşım, güzel bakan güzel görüyorÇok güzel canım, iyi geliyor banaçok tatlı bir hamişsin maşallah
Yüksekte banada izin vermediler iş çıkışı gidiyordum derslere çok çok yorucuydu ben Anadolu yakasında okul Avrupa'da. Sizde çok iyi yapmışsınız cidden özel sektör alışmış insanları zorlamaya mecbur nasılsa gözüyle bakıyorlarKesinlikleee oh olsun onlarasinir oluyorum bu işyerlerine. Mezun oldun özelde işe girdim, kamuyu hiç düşünmüyodum. Neyse 2 sene gece gündüz çalışırdık, hiç sorun yapmazdık. Sonra arkadaşımla yüksek lisansa başladık haftada 4 saat ders. Bunu problem yaptılar ikimiz de çat istifa ettik proje ortada kaldı yarım. Inanamadılar, ısrarlar, yalvarmalar. Geri dönmedik tabi Ben de hala hatırladıkça ne iyi ettim oh diyorum Şimdi evdesin demi canım
İsimli olanı bende almadım daha canımAlırsınız canım daha vakit var kendinizi sıkıntıya sokmayın bir ayda hepsi alinamayabilir tabiki gayet dogal
Bebisler sağlıkla gelsinler dee...
Bende büyük dolap alırsam sifonyer almasam diye geciriyorum aklımdan ama bakalim tabi duruma göre degisir.
Kuzum bende iste aldım birseyler yenidogan dönemi icin ilk basta giyeceği elbiselerini falanhepsi kargoda.
Hastane çıkışı almadım bi onu da isimli yaptirabilirim belki ismine karar verdikten sonra alalim diyorum.
Bebek arabasina falan bi bakma sansim olursa ona karar vermemiz lazim.
Eksik baya var tabi hala amaçok heyecanlı birsey bu alışverişler ve aşırı keyifliiiii bin şükür...
Rica ederimÇok teşekkür ederimsilivri yakın inceleme fırsatım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?