Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Ne güzel herkese detaylıca yazmışsın canım önceki bebitondaki izin durumlarına üzüldüm, ama pişmanlığını yaşama. O günün şartları onu gerektirmeseydi sen de istemezdin o durumu O zaman öyle gerekmiş o zamanın içinde bulunduğun şartlarına göre yine en doğrusunu yapmışsındır

Vallaa sanki gelcekte ben vermiycem tövbe dünde çok sinirliydim cidden bu hormonlar şimdiden dengemi bozdu :/

Tmm canım çok sağol oğlumda hiç kullanmadım böyle bir şey bu sefer beni baya rahatlatır diye düşünüyorum

Ben de hastanede bunu okuyorum canım.yarilamak üzereyim.
Eşime de almancasini indirdim okumak isterse diye,Almanca basimi da var.
Harika haftalar diye bir kitaba başlamıştım o da güzel ama çocuk doğduktan sonra okumak daha iyi olur diye onu bıraktım.atak donemleri ve yapılabilecekler anlatiliyor.simdiden okursam unuturum

Öyle oldu canım keşke farklı olsaydı bazı durumlar yaşanmadan bilinmiyor hele ki doğum bebek vs hiç önceden tahlil edilebilecek şeyler değilmiş ..neyse istifam çok güzel oldu resmen intikam alır gibi bıraktım onları geriye dönük hatırladığım en güzel şey

Evet canım, ben bunu kitaplığımda buldum, oğlum için almışım ama okuyamamıştım, oraya kaldırdım, çok iyi hissettiriyor bana, kafamda soru işaretleri oluyor, çözebilirim yetisi içime hoşnutluk veriyor Güven veriyor kısacası, evet olacak ya benden anne hissi umarım böyle inanıyorum, güzel süreçlerimiz olur

Kesinlikleee oh olsun onlara sinir oluyorum bu işyerlerine. Mezun oldun özelde işe girdim, kamuyu hiç düşünmüyodum. Neyse 2 sene gece gündüz çalışırdık, hiç sorun yapmazdık. Sonra arkadaşımla yüksek lisansa başladık haftada 4 saat ders. Bunu problem yaptılar ikimiz de çat istifa ettik proje ortada kaldı yarım. Inanamadılar, ısrarlar, yalvarmalar. Geri dönmedik tabi Ben de hala hatırladıkça ne iyi ettim oh diyorum Şimdi evdesin demi canım

Evet okumak iyi geliyor bana da.sen yine tecrübeliymissin de ona rağmen hazırlıklı olmak adına güzel. İlk 3 aylık donem biraz bebisin adaptasyon süreci olacağa benziyor biraz korkuttu beni gerçi.ama sonra daha rahat olur gibi
Evet canım, ben bunu kitaplığımda buldum, oğlum için almışım ama okuyamamıştım, oraya kaldırdım, çok iyi hissettiriyor bana, kafamda soru işaretleri oluyor, çözebilirim yetisi içime hoşnutluk veriyor Güven veriyor kısacası, evet olacak ya benden anne hissi umarım böyle inanıyorum, güzel süreçlerimiz olur

Şu an aynı kitabı okuyoruz tavsiye üzerine + şuna başladım şimdilik bu da güzel gidiyor, bu da doğum sonrası zamanlar için

Eklentiler

• 1000156147.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 45
Yaaa tam onu attım mesajını okudum başlarda süreçleri anlatıyor ya o kısımları okudum, şimdi yenidoğan var onu da okuyup bekleyeceğim diğer haftalar için

Yaaa tam onu attım mesajını okudum başlarda süreçleri anlatıyor ya o kısımları okudum, şimdi yenidoğan var onu da okuyup bekleyeceğim diğer haftalar için
Okuyordum otomatiğe bağlamış gibi.sonra düşündüm bebisin büyümesi ile paralel okumak daha iyi olur diye kitap önerilerini nerden gördüm hatırlamıyorum da sizlerin de okumasına sevindim

Ahahaha çok iyi
Aynısı benim başımada gelmişti ya 25 26 da ya 26 27 de hatırlamıyorum. Dedim hocam geçen haftanın aynısı, dedi hassas terazim yok seni mutlu etmek için önceki hafta çok ölçmüşümdür
Aynen çok rahat çok profesyonel ya
Sağol teyzesiiii nst zorunlu sanıyordum ben şaşırdım açıkçası

Yüksekte banada izin vermediler iş çıkışı gidiyordum derslere çok çok yorucuydu ben Anadolu yakasında okul Avrupa'da. Sizde çok iyi yapmışsınız cidden özel sektör alışmış insanları zorlamaya mecbur nasılsa gözüyle bakıyorlar
Evdeyim canım istifa ettiğimde oğlum 1 yaşına yeni girmişti eşiminde ankaraya tayini çıkınca dedim fırsat bu fırsat

Ekim kasım annelerine bakıyorumda genel olarak neden hep erken haftalarda doğum anlamış değilim içtiğimiz ilaçlardan mı yediğimiz içtiğimizden mi garip geliyor ,kasımdakiler ekimde ekimdekiler eylülde

İsimli olanı bende almadım daha canım
Onlar daha teferruatlı şeyler ya bide hediyelikler falan onlarda var daha. Şifonyer almazsan ne düşünürsün odaya canım ? Aslında eşimde gerek var mı şuan şifonyere büyük dolap yaptırıyoruz 2 tane de çekmecesi olcak yeterli diyor . Sende söyleyince acaba mı dedim. Boş kalan kısıma oyuncak kısmı gibi bişey mi düşünsem sen nasıl düşünüyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…