- 12 Ekim 2023
- 1.511
- 1.276
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #41.421
Ne güzel doktorlar var benim doktorum bana öcü gibi bakmıştıÇok vahim bir durum yokmuş kuzum ama daha iyi olabilirdi dedi doktorum. Havuç suyunu bizzat kendi önerdi senin doktorunun aksineİçip bir saat sonra şekerime baktım açlık şekerimle aynı çıktı hiç yükseltmedi şekerimi. Bir de yemekten sonra içip bakayım nasıl olacak
Kuzu suyun içinde şişiyo burunlarıMinnoş ayaklı@sepide benim kızımın burnu da aynı böyle geniş çıktı, bence enine yayvanlaştırıyo ultrason hepsinin burnu aynı değildir ya Kilosunu söyledi mi kuzum malum aynı hafta ve günde sayılırız senle
yaaaa bu neee o nasıl yanak dudak Allahımm eridim maşallah annesi çok güzel bebekEn son kızımın pozu
Canım çok net bişey dememiş bence de pozisyonundan kaynaklı zaten detaylıda temizdi içini ferah tut dualarımız seninleMerhaba kızlar bugün saat 10:20 de randevum vardı 30+4 kilosu 1600 Gr olmuş ölçüm yaparken bebeğin kafasının sağ tarafında kitle gördüğünü söyledi başka bı kadın doğum uzmanı ve perinatolog geldi aynı şeyi söyledi sonra perinatolog kendisi muayene etmek istedi hem karından hem vajinadan Baktı kitleyi gördü kötü birsey olduğunu düşünmüyorum dedi bebeğin pozisyonu düzgün olmadığı için tam net birşey söyleyemedi saat 1 buçukta tekrar bakıcak dua edin inşallah kötü bir şey çıkmasın
bu nasıl güzel ve net bir resim yaTeyzeleri oğluşum poz verdi yicem götünü yaaa
Epidural 4 cm açıklıktan sonra yapıyoruz dedi doktor epiduralsiz olmaz dedi güldüohh rahatladım ben istiyordum zaten. Nst yi sordum sizde hiç bir problem riskli bir hamileliğiniz yok nst gerekli görmüyorum dedi eğer ihtiyaç olursa da 38den sonra dedi @sepide
Ayyybu nasıl güzel ve net bir resim ya
o burnu yerim amaaa ben yabirde asla böyle bi resim elime gecmedi kızımı doğunca görcem
Teyzeleri oğluşum poz verdi yicem götünü yaaa
Epidural 4 cm açıklıktan sonra yapıyoruz dedi doktor epiduralsiz olmaz dedi güldüohh rahatladım ben istiyordum zaten. Nst yi sordum sizde hiç bir problem riskli bir hamileliğiniz yok nst gerekli görmüyorum dedi eğer ihtiyaç olursa da 38den sonra dedi @sepide
Kuzum sanmam oturmaktan degildir, bence bebisler birazcık büyümeye başladılar ve bizimde ilk hamilelik biraz asagi dogru baskılar oluyor pelvik bölge kemiklerimiz de haliyle agri yapiyor gibi geliyor bana.Bilmiyorm oturmaktan mı oluyor ama normal bir ağrı değil bence neyse doğurmıyım da erkenden acısına da razıyım tabiohhh şifa olsun maşallahhhh, daha da iyi olcakkk az kaldı valla
Ahh kuzum ya gerçekten artık tam bebek oldularCanım maşallah ya, yerim ne kadar tatlı oğluşunNasıldı büyüdüler böyle, daha küçücüktüler Ahh, zaman geçiyor onlara kavuşmaya az kalıyor
yaa ne güzel motiveli yorum canım arkadaşım inşallahAyyybizde zorla gördük kuzu ama sizin orda zaten ultrason hakkınız bile çok az zaten az kaldı doğunca doya doya görceksin prensesini
Kuzu suyun içinde şişiyo burunları1370 gr dedi, dedim ki 10 gün önce 1300 gr demiştiniz, o zaman çok acele ölçmüştük yukarı yuvarlamışımdır dedi muhtemelen 1200 küsürdü 1300 e yuvarladı.
Amin inşallah canım valla yaş farkları ne kadar olursa olsun hep kıyas oluyor bence o böyle değildi bu böyle vs kaygı bozukluğum var galibaKuzum, valla bence o süt bir sekilde gelir gelecekse. 2 3gun sonra olsun birsey olmaz. Sen hep ilk bebisle olan durumlari kiyasliyorsun ama buna gerek yok. Dogum sonrasi bakalım belki hemen gelecek sütün. Simdiden bunun stresine girme bence.
Bide ben gibi haftada bir hedef koyulan hamileligin olsaydi napcaktın aşko.
Sakin ol o yüzden, Allahım bebislerimizi sağlıkla durabildikleri kadar karnimizda tutsun ,doğumdan sonra da hemen bol bol sütlerimiz olsun emzirelim sürekli tombikleşsinler
Ay ne güzel tam istediğim örnek olmuş bu deneyimler o kadr kıymetli ki işte düşünüp düşünüp kafada bir şey kuruyorum gerçek hayatta öyle olmadığını görünce seviniyorum sağol canım içimi rahatlattınAblamın ikisi de sezeryandı canım, ilki 41 de zorla aldılar, ikincisi 38 de. Ikisinde de sütü geldi hemen
Allah yardımcın olsun canımEşim canım daha önce yazdığım gibi işte bizim ikinci evliliklerimiz ve yanımızda eski evliliklerimizden birertane cocuklarimiz var onun erkek 6 yaşında benim kız 9 yaşında çocuklar bize sorun yaratmiyo ama eşim çok takıntılı mesela geçen dışarı çıktı saat 10 da geldi ben çocukları saat onda yatırıyorum buna bişey demiyor ama oğlu saat dokuzda uyumak istedi bende uyuma dedim ağladı bende ağlayınca uyu dedim geldi sen onu uyuttum kızınla yedim ictin dedi kıyameti kopardı yemin ederim tek lokma ne yedim nede kızımla eğlendim burada yazı okudum o gün yok yere üvey anneymisim gibi davranışlar haketmedigim şeyler kızıma hakaret etti kızım hepsini duydu çocuğunu aldın geldin pesine gibisinden ama kendininde var yani ileri derecelere gidiyor burada yazmak istemiyorum bunun gibi şeyler sadece oğlumun doğmasını bekliyorum aslında kötü bir süreç daha kaldıracak halim kalmadı çünkü şu durumda sürekli ağrım sızım bide başka şeylerle uğraşmak istemiyorum
Yaa git Allah aşkına sen ne anlıycan biz hamileliği dolu dizgin yaşıyoruzAllah aşkına sen neden ağladın
Ay harikaa çok güzel inşallah yine öyle olcakEtkilemiyor bence ben 38 küsürde doğurdum sezeryanla odaya bir çıktım emziriyorumkafada bitiyor inanıyoruz sütümüz hemen gelecek ve çok olacak
Sen tam benim gbisinnSenle aynı durumdayız canım, benim de say geri çekildi ve ikinci sezaryen. Doktorla konuşuruz o gün yaklaşınca. Sancı vs yoksa erken almazlar belki. Benim ilki 38+5’teydi, sütüm vardı. Bir arkadaşımız 37’den önce doğurdu, onunki de geldi, endişe etme
Valla onu yapanlar var ama benm gibi telaş ve fazla düşünen insanlar için pek uymuyorBütün muayeneleri özelde olduktan sonra devlette doğum yapsam nolur acababı sorun olurmu özel hastane haberleri yüzünden güvenim yok devlettede yabancı gibi olurum diye korkuyorum yoksa doğum ücreti burada bahsedilen fiyatlardan uygun ilçe olduğu için
Ooo maşallah 37 olmasına rağmen ne güzel canımbende ilk oglumda 40 hafta 10 günlük sezeryan oldum ikinçi oglumda 37 de aldılar sütüm gayet hemen geldi ikisindede inş kızımda öyle olur diye düşünüyorum
Vallahi gözü yaşlı...en çok göz yaşı akıtanlar arasında ilklerde olabilirim :/// şuan çalışmıyorsam o günlerden kalan nefret ve mobbing yüzündendir.Ay kızlar bir de doğum izinlerinden bahsedilmiş ama sanıyorum ki devlet memuru ve ev hanımı çoğunlukta özel sektör çok azz :)
Ne kadar doğum izinleri değişecek diye söylentiler olsa da özel sektör çalışanlarının gözü yaşlı
Neden bu eşitsizlik kızlaar ya çok moralım bozuluyor 3-3,5 aylıkken çocuk ücretli izin bitmiş oluyor sonrası ücretsiz. Bari 6 ay olsaydı yanii
Ha şöyle biraz hamile olBende dün aldatıldığımı gördüm
Bende onlara bakıyorum canım en aklıma yatan merfbaby oldu gibi son kararını yaz bizede :)Kızlar, ana kucağı konusunda kararsız kaldım ya.
Mamma
Pierre Cardin
Huggy
Elele
Bu markaların ürünleri hep cok satanlarda.
Belki oğlum sevmez diye gidip en pahalisini almak aklıma yatmadı alternatiflere bakiyorum.
Sizler ne marka aldınız tavsiyelerinize açığım.
Manuel olandan alacağım.
Canım kordonda kan akımında vs bir sıkıntı yoksa 1 2 hafta çok endişe gerektirmez bence bir yerde okumuştum az su içmemiz bile bebeğin gelişimini etkiliyormuş hastayken insan içemeyebiliyor yada daha az besleniyor seninkide ondandır diye düşünüyorum32. Hafta kontrolüm vardı bebeğimin 1.5 hafta geriden geldiğini söyledi doktor. Hasta falan olduk bu süreçte ondan mı acaba
Bende gördüm onu canım ama kadın 2 farklı görselde bahsetti senin aldığın hangisi acaba yenilenmiş falan demiştiKızlar kalktığımda instada bir video izledim ama kayboldu sonra, prima p/care bir bebeğin bacaklarını kesmiş lastiklerinin durduğu yer falan, bazı serilerinde ciddi üretim hataları olmuş, görünce üzüldüm ve canım sıkıldı , bende ondan almıştım, ve yorumlarda şikayet eden çok vardı
Maşallahh çok çok tatlıEn son kızımın pozu
Kız çok yakışıklı bu maşallah canımTeyzeleri oğluşum poz verdi yicem götünü yaaa
Canım kötü bir şey olduğunu hiç sanmıyorum ama ne olur ne olmaz görmek istemişler gibi içini ferah tut senMerhaba kızlar bugün saat 10:20 de randevum vardı 30+4 kilosu 1600 Gr olmuş ölçüm yaparken bebeğin kafasının sağ tarafında kitle gördüğünü söyledi başka bı kadın doğum uzmanı ve perinatolog geldi aynı şeyi söyledi sonra perinatolog kendisi muayene etmek istedi hem karından hem vajinadan Baktı kitleyi gördü kötü birsey olduğunu düşünmüyorum dedi bebeğin pozisyonu düzgün olmadığı için tam net birşey söyleyemedi saat 1 buçukta tekrar bakıcak dua edin inşallah kötü bir şey çıkmasın
Bitmez canom bitmez daha yeni başlıyoruZKızlar yine bende duygular şelale
40.haftamızı birbirimizle burda bu grupta gecirmiş olunca bizim duyguları tarif eden videoyu buldumm!
Ayşegül, Instagram: "#gebelik #gebelikgunlugu #annelikhalleri"
4,123 likes, 65 comments - aysegulebem, June 17, 2025: "#gebelik #gebelikgunlugu #annelikhalleri".www.instagram.com
Canım benim inşallah bir durum çıkmazKızlar tek tek alıntılayamadım dua eden herkesten Allah razı olsunbebeğin kafası aşağıda pozisyonu değiştirmesini bekledik ama dönmedi bu yüzden pazartesi tekrar perinatolog muayene edecek
alışkınım vallah çok ara vermeden yaptığımız için ikinciyi hic yabancı değilBitmez canom bitmez daha yeni başlıyoruZgaz çıkarma bez çiş kaka ateş büyüme atakları uyku sorunları kolikler malzeme bol
Teşekkürler cnm bnm birazcık tombik kızcemyaaaa bu neee o nasıl yanak dudak Allahımm eridim maşallah annesi çok güzel bebek
Kirazım hepsini de cevaplamış yirimAmin inşallah canım valla yaş farkları ne kadar olursa olsun hep kıyas oluyor bence o böyle değildi bu böyle vs kaygı bozukluğum var galiba
Ay ne güzel tam istediğim örnek olmuş bu deneyimler o kadr kıymetli ki işte düşünüp düşünüp kafada bir şey kuruyorum gerçek hayatta öyle olmadığını görünce seviniyorum sağol canım içimi rahatlattın
Allah yardımcın olsun canımhamilelik sağlam psikolojiyi bile bozarken seni hiç düşünemiyorum. Sadece tek tavsiyem bu davranışlarını normalmiş gibi kabullenmemen.Kavga et demiyorum bu seni iyice yorar,sakin olduğu zaman ona bu hareketlerinin yanlış olduğunu tekrar olmaması gerektiğini anlat. umarım her şey yoluna girer önceliğin bebeğin ve diğer cocuğun olsun
Yaa git Allah aşkına sen ne anlıycan biz hamileliği dolu dizgin yaşıyoruzgülme ordan bize :)))
Ay harikaa çok güzel inşallah yine öyle olcak
Sen tam benim gbisinnçok sevindim canm inan biraz fazla kafa yordum bu konuya içim çok rahatladı bıraktım artık bunu düşünmeyi sayenizde
Valla onu yapanlar var ama benm gibi telaş ve fazla düşünen insanlar için pek uymuyorben çoğu şeyi önceden bilmek istiyorum mesela özelde bu olanak oluyor ama devlet biraz kapalı kutu ve her şey anlık. Rahat biriysen yaparsın ama neden olmadın seni doğum anında geri çevirecek değiller.
Ooo maşallah 37 olmasına rağmen ne güzel canımmaşallah bunda da öyle olur inşallah
Vallahi gözü yaşlı...en çok göz yaşı akıtanlar arasında ilklerde olabilirim :/// şuan çalışmıyorsam o günlerden kalan nefret ve mobbing yüzündendir.
Bende oğlumdan 3 ay içerisindeyken ayrıldım evet bakıcı değil annnemlere bırakıyordum ama o uyurken onu o soğukta uyandırmak giydirmek annemlere getir götür yapmak çok zordubiberona alışmadı aç kaldı uyumadı babam kış ayında bebek arabasıyla uyutmaya çalışırdı ben öğle arasında gelir emzirip giderdim. Üstüm 60 yaşında hiç evlenmemiş çocuğu olmayan bir kadındı süt sağma zamanlarıma bile ne kadr zormuş bu iş uzun sürüyor diyordu :/
Çok yazdım niyetim içini karartmak değil ama ben hamileyken hiç böyle düşünmemiştim ne var yani alışır dedim iş yerine ona göre ücretsiz almayacağıma dair söz verdim yerime birini almadılar sonrada haliyle ücretsiz talebimi reddettiler. İmkanın varsa ücretsiz al bebeğinle doya doya vakit geçir canım bende hep pişmanlığı var maalesef
Ha şöyle biraz hamile ol
Bende onlara bakıyorum canım en aklıma yatan merfbaby oldu gibi son kararını yaz bizede :)
Canım kordonda kan akımında vs bir sıkıntı yoksa 1 2 hafta çok endişe gerektirmez bence bir yerde okumuştum az su içmemiz bile bebeğin gelişimini etkiliyormuş hastayken insan içemeyebiliyor yada daha az besleniyor seninkide ondandır diye düşünüyorum
Bende gördüm onu canım ama kadın 2 farklı görselde bahsetti senin aldığın hangisi acaba yenilenmiş falan demişti
Çok almamışsın zatn 1 numara yanına ek olarak molfix premium al bence
Maşallahh çok çok tatlı
Kız çok yakışıklı bu maşallah canım
Bende nst ye geç gircem galiba zatn hiç sevmiyorum orda 20 25 dk oyalanmayı kasılma ağrı vs yoksa erkenden girmenin alemi yok
Canım kötü bir şey olduğunu hiç sanmıyorum ama ne olur ne olmaz görmek istemişler gibi içini ferah tut sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?