• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
Ah bende öyleydim bende:KK61:gerçi çok farklı değiliz bizde 10 yıllık evliyiz ama çocuk bizi çok yıprattı herkese öyle olmaz tabi olmasında inşallah 💚çocuklar arası bu kadar arayı açmamız korkumuzdan başka şey değildi sıpa bizi zorladı çok
+1 tam kendimize gelmiştik bakalım olaylar nasıl seyredecek bu sefer😅

Günaydın kızlar 🌸🌸
Dün verdiğim tahlillerimin bir kısmı çıkmış. Galiba enfeksiyon var ya 🤦🏻‍♀️
Crp yüksek
Idrarda yassı epitel yüksek
Lökosit hem pozitif hem degeri yüksek
Diger degerlerden cikmayanlar da var ama sanırım bana antibiyotik yolları göründü 🤦🏻‍♀️
Lökosit benimde 35 çıkmıştı antibiyotik kullanmıştım kuzum geçmiş olsun

Canım bunu bana sağlık ocağındaki hemşire ilk aradığında da söylemişti. Anne 0 olunca sarılık ihtimali artıyormuş. Bizde de ben 0+ eşim 0- 🤦🏻‍♀️
Benimki 0+ eşimin A+ iki çocuğum dada sarılık oldu büyük oğlumun 2 ayda küçük oğlumun 1 ayda geçti

Kızıma ördüğüm battaniyeyi görünce eşitliği sağlamak için kolları sıvadım 🥲

Eklentiler

• IMG_5630.webp
    IMG_5630.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 23
babylovee babylovee canım geçen hafta idrar verdim bende de enfeksiyon çıktı aynı sen gibi, hocamıza attım kültür ver dedi. Ertesi gün kültür verdim kültürle birlikte yine idrar da verdim. Idrar çıktı tertemiz 🙄 Kültür 2 gün sonra çıktı, o da tertemiz. Hocamıza attım nasıl olabilir dedim lab ortamı, orta idrar bile bazen etkileyebiliyomuş. Ikisini de iki ayrı özel labda verdim bide düşün. Oyüzden şikayetin yoksa yanma, ağrı vs bence seninki de ben gibi. Önce kültür ister hocam o zaman idrarda ver mutlaka temiz çıkacaktır.

Ay kızıma hiç öyle şeyler almamışım şimdi fakrettim 🤣😂 full eşofman takımı yada tulum almışım 😂😂
Güle güle giysin çiçekim 😍
Kesin almamışsındır kesinnn 😋😋 evde sıradan göbüş fotolarında bile benim dışardaki.halimden daha süslüsün kızını mı süssüz bırakcann😅

Aman allahım hanım hanımcık🥰🥰🥰 ben hiç böyle şeyler almadım ya deli ettiniz beni 🤣🤣

Ana kucağı çok güzel duruyor rengide çok hoş bakayım buna sağol canım
😅😅😅 Bak bak canım, gerçekten beğendim ben sağlamlığını, kumaşını.
Bikaç süslü kıyafette al annesii minnoşunaaa🥰

Kanka kız yorum yapmış içi peluş tam kışlık diye yeni doğum yaptı, bende bundan alıcam sanırım
Sorayım yeşil özel siparişle yaptırabiliriz 😂😂😂
Evet evet kullanıcı fotolarına baktım içi peluş yumus yumus ve puanı 5, alınır 😍

Back
X