• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    184
🤣 onlar ayrı canımm, tarzını severim ben onun. Arkadaşın dediği gibi deste deste tokalar almıştın 16.hafta mıydi neydi daha şok olmuştum 😅 herbir tokaya taca bir elbise lazımm annesi
o sırada benim kızın saçı 😆😆😆

Eklentiler

• IMG_5921.webp
    IMG_5921.webp
    74,2 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar günaydın 😊 dün kontrolümüz vardı. Sat tarihine göre haftamızı yakalamışız. Bebiş 1200 gr olmuş her şey yolunda çok şükür. Hala ayaklar aşağıda kafası yukarda bakalım dönecek mi 🙃 piraye0059 piraye0059 memeden sıvı gelmesi ve sızlamasını da sordum canım doktor bu haftalarda çok normal olduğunu söyledi 😊
Canım güzel haberlerle gelmene sevindim. Artık zamanımızı bekliycez desene 🤭💞

Aa renni şurup da mı varmış. Ben çiğneme tabletini biliyordum daa. Bir de gaviskonun hamileler için olan şurubu vardı

Sen ve eşin BB ise yalnızca B kan grubu çıkar. Ama bebeğin 0 çıkması için ikinizin kan grubunda da 0 kan grubu olması gerekiyor yani ikiniz de B0 sanız bebek 0 olarbilir.

Ben bundan aldım canım kocaman geldi ve termal çantaları ve bir dünya gözü var :)
Var canım ben başından beri rennie şurup içiyorum çok memnunum dediğim gibi anında kesiyor

Bebeğin şekeri düşerse hastanede mama veriyorlar diye biliyorum canım sarılık ihtimaline karşı da yanımızda bulundursak iyi olabilir diye düşünüyorum. Küçük bir biberon aldım ben ama süt için kaşıklar var ondan alıp ilk onunla denerim eğer ihtiyaç olursa. Tedbir amaçlı küçük bir paket mama almayı düşünüyorum ama marka konusunda hala kararsızım. İlave şekersiz, palm yağı olmayan ve gaz yapmayacak bi mama arayışım var
Aslında bende eğer lazım olursa bi anda elim ayağıma dolaşmasın eğer ihtiyaç olursa hangi marka almak lazım diye fikir almak için herkezden görüş almak istedim🙂 duygularıma tercüman oldun 🥰

iyi olsunlar da doguma gorelim artık o guzel suratlarını🥰
o kadar sabirsız ve heyecanlıyım ki hergun bir gun daha eksildi diye uyanıyorum biran once aralık gelsin istiyorum artık
okula giden cocuk olunca rahat oluyor ogluma okula bırakır kızımla gezerim ben yine😅🥰
Öyle canım gercekten. Iyi olsunlar da dogduklarinda görelim o güzel yüzlerini 😍
Yaa bende öyleyim cidden, zaman hızla aksın Aralık ayı bir an önce gelse diyorum 🙏 hızlıca gelelim o günlere sağlıkla inşallah 🙏
Ohh kız kıza parti yapacaklar anne kız 😁😍

Kimlerde enfeksiyon çıktı kızlar ben de okuyamadım çok geçmiş olsun 😔 benim de idrar testim pek iyi çıkmadı doktor kum belirtileri var dedi ama ilaç vermedi susuz kalmışsındır mutlaka bol bol su iç dedi 🥲 suyu aksatmayalım bu dönemlerde enfeksiyon çok yaygın görülüyor
Bende çıktı canim enfeksiyon degerlerim yüksek. Tüm sonuçlarım çıksın da, doktoruma sorcam o zaman. Antibiyotik baslariz gibi geliyor. Sana kumla alakali ilac vermedi mi canım kullanilmiyor muymus demek ki

Aslında bende eğer lazım olursa bi anda elim ayağıma dolaşmasın eğer ihtiyaç olursa hangi marka almak lazım diye fikir almak için herkezden görüş almak istedim🙂 duygularıma tercüman oldun 🥰
Evet canım ihtiyaç olursa hemen kolayca bulunabilir bir şey ama yanımıza alsak da bi zararı yok sonuçta elbet valiz hazırlayacağız atarız içine kullanmazsak da geri getiririz ne olacak 😊 aptamil pronutra var onun içeriğine baktım temiz gözüküyordu. Palm yağı ve ilave şeker koymamışlar.

babylovee babylovee sen yine bir aksiyonlara girmişsin. Ayrıntılı okuyamadım ama enfeksiyon gelmiş yine geçmiş olsun kuzum 🙏❤️ ama çözümü olan bir problem Allah beterinden korusun 🙏Yolun sonuna az kaldı sık azcık daha dişini 🙃
Ah sorma yine bir maceralar yükleniyor.
Ihtiyac olursa antibiyotik baslayacagiz artik napalim saglik olsun. Zaten bende şüphe ediyordum enfeksiyondan ama tahlil yaptirmaya gidememistim bi
Öyle kuzum az kaldı hersey yolunda gidecek çok güzel olacak🙏🥰

Back
X