- 23 Mart 2016
- 31.599
- 93.425
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #42.181
İkincide daha tecrübeli oluyorsun tabikieveeet bu durumu yaşıyan anneyi buldukk kızlar
peki ilk cocukda tecrübesiz oluyoruz ya herşeyi onunla öğreniyoruz ikincide nasıl olcaz?
Evet bu güzel oluyor ama benim kız anne karnında avm mi var diye inanmazİkinci gebeliği olan kızlar ben büyük çocuğuma hediye almıştım doğumdan sonra eve geçtiğimizde vermiştim bunu kardeşin sana aldı diye çok sevinmişti bundada aynı şekilde yapacam sizede fikir olur
Benim ki yemez 9 yaşında küçükler için çok iyi fikirİkinci gebeliği olan kızlar ben büyük çocuğuma hediye almıştım doğumdan sonra eve geçtiğimizde vermiştim bunu kardeşin sana aldı diye çok sevinmişti bundada aynı şekilde yapacam sizede fikir olur
O ne yahu kuzu sen bunu dr a sordun muKızzlaarrrr sanki ejderyaaa doğurcam gibi pelvik kemiğim açılıyor bu nasıl bir ağrı yaa
benim oğlanda 55cm doğduyduEkim annelerinde bebek 55 cm doğmuş yenidoğn kıyafetler çöp
Oğlumda 53 cm di ama hastane çıkışı olmuştu tabi biraz tayt gbiydierkeklerde bu oluyor genelde :))
Ben bile bun düşünüyorum ki seninki daha ufaktıEvet bu güzel oluyor ama benim kız anne karnında avm mi var diye inanmazyine de alırım kardeşin adına biz aldık diye sürekli ağlıyorum ben ya ilk defa ayrı bir gece geçireceğiz doğum zamanı. Bana aşırı düşkün bir yapısı var çokta kırılgan. Onun güzel kalbini kırmadan ikisine birden yetebilirim umarım.
Ya doktorum sen aç kalsan da bebeğin aç kalmaz dese de ikna olamıyorum kuzum. Sürekli tatsız tuzsuz yemekler yiyince çocuk nasıl mutlu olsun hem dimiO kadar haklısın ki bu arada duygularıma tercüman olmussun kuzum.
Diyet işinin dengesi inanılmaz zor.. yesen her canının istedigini olmuyor bebise zarar şekere zarar. Yemesen bebis zayıf kalıyor.
Yani bu dengeyi kurabilmek aşırı zor geliyor bana dahala bazen kacamaklar yapsam ne olur ki ile amann yeme be babylove bosver cocugunu düşün ikilemleri arasında gidip geliyorum insüline ragmen..
Hayy maşallah kızzbenim oğlanda 55cm doğduyduAllahtan annrm nerdeyse hiçbişey aldırmadıydı adetlerden dolayı tabi şimdi kızımda dinlemiyomda kimseyi
büyük ihtimal benim kız sağ bacak ve göbeğimin arasında genelde ve o tarafımda hep ağrı oluyor ya zor atıyom sağ ayağımı sol tarafaZorla zorla, erken daha
hahahahahaha huhuuuu ortalık şenlensinYaaa kızım çatlak mısın sen
Sordum dedim oturup kalkamıyorum yatarken dönemiyorm yürürken çok ağrım oluyor, normal bunlar dedi bitti konu. Bana da hiç normal gelmiyorO ne yahu kuzu sen bunu dr a sordun mu
Sende sezeryan ile doğum yapıyordun dimi canım? Ben doğumun olacağı günü önden söylemeyeceğim okula göndereceğim doğumdan sonra ki 3-4 saat biraz toparlandığımda babası hastaneye getierecek yanında acı çektiğimi vs görmesi olumsuz etkileyeceği için böyle planladım sonrasında akşamında babası ile göndereceğim eve annem benimle kalacak. 5 yaşında şu an ama verdiği duygusal tepkiler 10 gibi farkındalığı yüksek. Bence hastane ortamına kısada olsa sende sok diğer türlü adapte süreci uzayabilirBen bile bun düşünüyorum ki seninki daha ufaktı
Doğum olacağı gün sence hastaneye götürmeli miyim? 9 Yaşında ama aşırı duygusal bi cocuk bana çok bağlı başım ağrıyor desem neresi der oraya parmaklarıyla masaj yapar.
Bir yandan götürmesem kardeşi gökten inmiş gibi olacak onun için.Süreci göremeyince belki bize kızacak :/ ne yapacağımı bilemedim kesin ben ameliyata grerkn çok ağlar e bende onu görünce ağlarım çok kararsız kaldım o yüzden
Canım bu şiddet ve sıklıkta banada normal gelmedi korkutmak istemiyorum normal gelmedi derken kötü bir şey değildir ama bir durumun habercisi olabilir. İş yerinde çok mu yoruluyorsun mesela uzun süre oturmak bile rahatsız edebilir öğle aralarında volta at. Hafta sonu dinlenince geçiyorsa sıkıntı yokSordum dedim oturup kalkamıyorum yatarken dönemiyorm yürürken çok ağrım oluyor, normal bunlar dedi bitti konu. Bana da hiç normal gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?