- 5 Şubat 2015
- 460
- 735
- 303
- 31
- Konu Sahibi annabelica
-
- #43.781
Çok gecmis olsunBende çok korkuyorum şimdi yine nat bağladı sancı çıkmadı bu sefer çok şükür inşallah tekrar olmaz
Serumdan sonra kasılma durdu benim sabah açılma baktılar yok rahim uzunluğu 39 çıktıÇok gecmis olsunbenim de iki gun once aynisi oldu. Acilma, rahim agzi kisalmasi vs kontrol ettiler sende var miydi bunlar? Serumdan sonra kasilmalar azalmisti bende.
Atlatmissin o zaman canim insallah tekrar olmazSerumdan sonra kasılma durdu benim sabah açılma baktılar yok rahim uzunluğu 39 çıktı
Çok şükür canım korkarak girdim sayfaya gece görmüştüm çok merak ettim seni. Rahatladım şimdi. Hastanede kalmıyorsun değil mi serum bir seferlik mi veriyorlarSerumdan sonra kasılma durdu benim sabah açılma baktılar yok rahim uzunluğu 39 çıktı
Zam yapmışlar canımTeşekkürler canım
Ben şu sayfadan yaptırdım
Nasıl güzel yazmışsın canım duygulandım Rabbim bu güzel duyguyu hepimize nasip etsin inşallahVe kızlar, geçen doğum şekli konuşulmuştu. Doğum çok güzel bir şey ya, benim onca aksilik olmasına rağmen o anı hiç unutmuyorum, inanın o sesi duyduğunuz an, dünya dönmeyi bırakıyor, zaman duruyor, tüm sesler kesiliyor, göz her şeye kör, dil her şeye lâl, kulak her şeye sağır olur
Yeniden doğmuş gibi hissediyorsunuz, hep böyle düşünün, ne şekilde olursa olsun, mucize gibi bir şey
Nasıl güzel yazmışsın canım duygulandım Rabbim bu güzel duyguyu hepimize nasip etsin inşallah
Canım çok sevindim, inşallah tekrarı olmaz, doktor ne yapmanı önerdi pekiSerumdan sonra kasılma durdu benim sabah açılma baktılar yok rahim uzunluğu 39 çıktı
Gule gule giysinler canimbabylovee hazır olunca gönderir misin demiştin. Bugün sipariş vereli tam 5 gün oldu ve hazırlamışlar, kargoya vereceklermiş. Hızlı olması beni cezbetmişti zaten. Sade bir şey de istiyordum. Takımı 450tl tuttu bence piyasaya göre çok uygun
Ben yine görüyorum seni ekleyeceğim bak en son hahaKıslar bu nasıl bir şeybebek ağladı, bebek ağladıkça bende ağladım disiplinli anne olacam zart zurt derken eriyorum şu an
Sildim beBen yine görüyorum seni ekleyeceğim bak en son haha
Canim depend kulot 1 paket yeterli olur mu?Günaydın kızlar
I incim1 canım çok geçmiş olsun, açılma vs olmamasına sevindim, serum sancıyı durdurur, lütfen endişelenme
babylovee ben de çok tuvalete çıkıyorum, gece bazen 2 defa oluyor, gündüz çok sık ama çok da su içiyorum
Bir de kızlar, hastane kıyafeti konuşulmuş, hastane kendisi kıyafet veriyor( özel hastane),
Hatta hasta pedi vs de veriyor ama tavsiyem depend külot, ben çok rahat etmiştim onunla. Ameliyattan çıkıp odaya geldim, hemşirem hemen annemden pijama mı istedi, annem verdi saçımdan ameliyat bonesini aldılar saçımı düzeltip topladılar, iç çamaşır giydirmeden direkt pijama mı üzerime geçirdiler, çok ağrım var diye ağlıyordumAğrı kesici serum istedim, bu arada ameliyat yeri vs değil bedenim çok yoruldu diye ve o anın duygusallığı yüzünden ağlıyordum
AhahahSildim bekendiniz bulup izleyin
Kız dümdüz yıka sonra güneşe ser kapalı alanda olabilir biraz güneş görmeli kuruyunca ütüle kaldır oldu bittiKıyafet yıkayan kızlar makinaya herhangi bir işlem yaptınız mı öncesinden, sosyal medyada sirke karbonat olayı dolaşıyor yasanki her yıkamada yapacaz
Nerde şimdi gizlilik?Ahahahvalla bir şey paylaşmaya korkuyorum bende eskiden böyle şeyler olmazdı kk da
Ben yine görüyorum seni ekleyeceğim bak en son haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?