Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Bende çok korkuyorum şimdi yine nat bağladı sancı çıkmadı bu sefer çok şükür inşallah tekrar olmaz
Çok gecmis olsun benim de iki gun once aynisi oldu. Acilma, rahim agzi kisalmasi vs kontrol ettiler sende var miydi bunlar? Serumdan sonra kasilmalar azalmisti bende.

Serumdan sonra kasılma durdu benim sabah açılma baktılar yok rahim uzunluğu 39 çıktı
Çok şükür canım korkarak girdim sayfaya gece görmüştüm çok merak ettim seni. Rahatladım şimdi. Hastanede kalmıyorsun değil mi serum bir seferlik mi veriyorlar

Günaydın kızlar

I incim1 canım çok geçmiş olsun, açılma vs olmamasına sevindim, serum sancıyı durdurur, lütfen endişelenme

babylovee ben de çok tuvalete çıkıyorum, gece bazen 2 defa oluyor, gündüz çok sık ama çok da su içiyorum

Bir de kızlar, hastane kıyafeti konuşulmuş, hastane kendisi kıyafet veriyor( özel hastane),
Hatta hasta pedi vs de veriyor ama tavsiyem depend külot, ben çok rahat etmiştim onunla. Ameliyattan çıkıp odaya geldim, hemşirem hemen annemden pijama mı istedi, annem verdi saçımdan ameliyat bonesini aldılar saçımı düzeltip topladılar, iç çamaşır giydirmeden direkt pijama mı üzerime geçirdiler, çok ağrım var diye ağlıyordum Ağrı kesici serum istedim, bu arada ameliyat yeri vs değil bedenim çok yoruldu diye ve o anın duygusallığı yüzünden ağlıyordum

Ve kızlar, geçen doğum şekli konuşulmuştu. Doğum çok güzel bir şey ya, benim onca aksilik olmasına rağmen o anı hiç unutmuyorum, inanın o sesi duyduğunuz an, dünya dönmeyi bırakıyor, zaman duruyor, tüm sesler kesiliyor, göz her şeye kör, dil her şeye lâl, kulak her şeye sağır olur
Yeniden doğmuş gibi hissediyorsunuz, hep böyle düşünün, ne şekilde olursa olsun, mucize gibi bir şey

Nasıl güzel yazmışsın canım duygulandım Rabbim bu güzel duyguyu hepimize nasip etsin inşallah

Canim depend kulot 1 paket yeterli olur mu?

Kıyafet yıkayan kızlar makinaya herhangi bir işlem yaptınız mı öncesinden, sosyal medyada sirke karbonat olayı dolaşıyor ya sanki her yıkamada yapacaz

Kıyafet yıkayan kızlar makinaya herhangi bir işlem yaptınız mı öncesinden, sosyal medyada sirke karbonat olayı dolaşıyor ya sanki her yıkamada yapacaz
Kız dümdüz yıka sonra güneşe ser kapalı alanda olabilir biraz güneş görmeli kuruyunca ütüle kaldır oldu bitti makinelerimiz temizdir biz temiz hatunlarız kendinizi yıpratmayın aa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…