- 23 Ekim 2024
- 6.336
- 10.570
- 163
- Konu Sahibi annabelica
-
- #42.221
Bende gördüm bu videoyu kızların konuşmasının tam üstüne oldu
sen bana paylaşmak istediklerini özelden at kanka ben iletirim burayaBende gördüm bu videoyu kızların konuşmasının tam üstüne olduama tabi ifşalanmamak için artık video atmıyorum iyi oldu senin attığın
Kuzum çok önemli bir konuya parmak bastın. Ben de Sabahattin beye gitmiştim ya 13. Haftamda. O kadar negatif şeyler söyledi korkuttu beni. Yok normal doğum yapamazsın kilon var. Yok sana ecopirin vermemişler kilon var. Dedim doktor bey ben çok kolay normal doğum yaptım zaten dedim. Hadi ya diyor. Çok sinir olmuştum. Ki ben egede de takipliydim o zaman. Bir sürü doktor gördü beni bir kişi de doğuramazsın demedi. İyi ki ilk çocuğumda özele gitmemişim. Devlette tuğban hanımdı doktorum. Çatı bile bakmadı senin fiziğin normal doğuma çok uygun dedi. Özelde olsa bir sürü bahaneyle sezaryen yapacaklarmış demek ki diyorum. Hep bir korkutma ve size devlette bakılmaz bize gelin kafası var. Şeker hastası olunca da doğumda kabul etmiyorlar 2. Basamak çocuk yoğunbakım yok diye. Direkt şehir hastanesine gönderiyorlar. Hastanede yattığımda yanımda öyle bir hasta vardı 33. Haftasında sevgi şehir hastanesine göndermiş kızı şekeri var diye burda doğurma demişler. Sen şimdi bence bir dahiliye randevusu al. O seni gebesin diye endokrine gönderiyor hemen. Endokrinde açlık tokluk bakarlar diyetisyene gönderirler. Canını sıkma hiç. Bebeğin suyu da çok değişken bişeymiş Betül hanım öyle dedi bana. 10 gün önce normaldi şimdi niye az çıktı diye sordum. Çok hızlı değişebilir dedi hatta bebeğimin mesanesi doluydu. 2 saat sonra bile biraz daha artacak suyun dediYok canım yönlendirmedi kendi takip ediyordu ya benim sonuçlar sınırdaydı bu sevgide doktor resmen sanki gebelik şekerim çok yüksekmiş gibi bana baya bi kötü yorum yaptı şükran hanım bu kadar negatif değildi yani çok yüksek değil ama sınırda demişti sadece o yüzden seni gebelik şekerin varmış gibi düşünüyorum dedi. Her hafta sehire gidiyorum hep kontrol ediyor bi kere suyun çok demedi sevgiye gittim su çok diyor anlam veremedim hangisi doğru söyliyor böbreklerime falan baktı taş varmi diye mesela ne alaka kanaman oldumu diyo sanki kötü bişey söylesem hemen tastikleyecek beni eşimde sinirlendi hep negatif bi olumsuz konuşuyor madem sehirdeki doktorun neden konuşmuyor bu kadar olumsuz diyo doğru söylüyo bide işte bilirsin özelde doğum yapmam içinde biraz sanki zorladı gibi hissettim şey diyor bebekte doğumda bi sorun olursa işte şehir hastanesi sorumluluk almıyora getirdi şekeri olan bi gebeyi normal doğum yaptırıyolarmış böyle bi saçmalık olabilir mi resmen kötülüyor bir dahada gitmem yani tamam kendide para kazanmak için söylüyor olabilir ama yinede bu kadar kötü yorum yapması çok saçma geldi bana
Ben havuç suyu içtiğimden beri şenlik var içerde ya nasıl hareketli anlatamamAy tam olarak aynı seyi düşünüyoruz. Yani yedigimiz ictigimiz seyden bebekte icerde keyif alsin dimi ama. Muz üstü tahin yerken çocuğum icerden tekmeler savuruyor. Deemek ki seviniyor. Ben ne diyorum,tuzsuz taze fasulye,tuzsuz çorba tuzsuz tavukcocugum neyle keyiflenecek
Seneye gruplarda ağrım var diye ağlayan sepide
Sağol kuzum 1 ay önce tdap oldum şimdi td.tdap hiç yan etki yapmadı buda yapmaz herhalde bakalımHadi geçmiş olsun kirazımbakalim bir etki yapacak mi. Tek tetanoz mu oldun td olandan mi oldun ?
Valla itiraf edeyim, kilo almak icin birazda insülin destegine güvenerek birseyler yemeye basladim yasaklı da olsa...Ben havuç suyu içtiğimden beri şenlik var içerde ya nasıl hareketli anlatamambiraz şeker çok kötü olmayabilir belki de yatırım tavsiyesi değildir
Bana dahiliye 14 gün şekerini ölç ona göre karar vericez demişti 5 gündür ölçüyorum açlıklar 92,95 gibi tokluklar 118-130 arası gidip geliyo nasıl sence canım?Canım yane ilacı başladılar kuzu sana ? Sıkma canını bak tansiyon ile alakalı bir sıkıntı çıkmamış. Buna şükür. Şeker de en son ihtimal insülin ile dengeleniyor bir sekilde. Merak etme. Bende bastan beri cok sorunlar yaşadım şekerden biliyorsun ya..
Yediklerine dikkat edip bol su ic sen,beyaz ekmek falan hic yeme. Meyve yemeyi falan da kes bir süre.
Hadi insallah canımSağol kuzum 1 ay önce tdap oldum şimdi td.tdap hiç yan etki yapmadı buda yapmaz herhalde bakalım
Yok kuzum bebiş için sıkıntı değil de bizim vücuda ağır geliyormuş erken hamile kalmak. Benim ebenin yalancısıyımBen de 14 ay sonra hamile kalmış oldum canım, bazen ikinci sezeryan beni korkutmuyor değil, geçen ağladım hatta sinirlerim bozuldu bir korku geldi bedenime, sonra dedim saçmalamaDuygular şelale
Sağol kuzum 1 ay önce tdap oldum şimdi td.tdap hiç yan etki yapmadı buda yapmaz herhalde bakalım
Bence gayet güzel canım.Bana dahiliye 14 gün şekerini ölç ona göre karar vericez demişti 5 gündür ölçüyorum açlıklar 92,95 gibi tokluklar 118-130 arası gidip geliyo nasıl sence canım?
Şeker çok nankör ya. Simitten yükselmedi diye hamburger yedim. O kadar da ileri gitme dedi vücutValla itiraf edeyim, kilo almak icin birazda insülin destegine güvenerek birseyler yemeye basladim yasaklı da olsa...
Sevdigim biskuviden 2 3 adet.
Sonra bazende cips.
Bazende günde 2 porsiyon meyve.
Ama fazla kacinca hemen seker etkileniyor tabi
Yok kuzum bebiş için sıkıntı değil de bizim vücuda ağır geliyormuş erken hamile kalmak. Benim ebenin yalancısıyımiyi gidiyor civcivlerimiz sağlıkla gelecekler inşallah iyiyi çağıralım biz
Kanka sırada 6 tane var, tek olsa okeydimSeneye gruplarda ağrım var diye ağlayan sepide
duş alSağol kuzum 1 ay önce tdap oldum şimdi td.tdap hiç yan etki yapmadı buda yapmaz herhalde bakalım
İlk bebeğimde 40. Haftada bile penguen olmadım. Şimdi 30. Haftada salyangoz hızında yürüyen penguen gibiyimTabi onun için sıkıntı değil ama bedene zor geliyor, ilkinde daha kanlı canlı bir hamilelik geçirdim bunda daha ağır geçiriyorum, ya yerim ben onu ya yeter ki sağlıkla doğsun da dediğin gibi
6 tane daha deyince sırtımın ortasına ağrı girdi şu an. Zor anam çok zorKanka sırada 6 tane var, tek olsa okeydim
duş al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?