Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Kuzum çok önemli bir konuya parmak bastın. Ben de Sabahattin beye gitmiştim ya 13. Haftamda. O kadar negatif şeyler söyledi korkuttu beni. Yok normal doğum yapamazsın kilon var. Yok sana ecopirin vermemişler kilon var. Dedim doktor bey ben çok kolay normal doğum yaptım zaten dedim. Hadi ya diyor. Çok sinir olmuştum. Ki ben egede de takipliydim o zaman. Bir sürü doktor gördü beni bir kişi de doğuramazsın demedi. İyi ki ilk çocuğumda özele gitmemişim. Devlette tuğban hanımdı doktorum. Çatı bile bakmadı senin fiziğin normal doğuma çok uygun dedi. Özelde olsa bir sürü bahaneyle sezaryen yapacaklarmış demek ki diyorum. Hep bir korkutma ve size devlette bakılmaz bize gelin kafası var. Şeker hastası olunca da doğumda kabul etmiyorlar 2. Basamak çocuk yoğunbakım yok diye. Direkt şehir hastanesine gönderiyorlar. Hastanede yattığımda yanımda öyle bir hasta vardı 33. Haftasında sevgi şehir hastanesine göndermiş kızı şekeri var diye burda doğurma demişler. Sen şimdi bence bir dahiliye randevusu al. O seni gebesin diye endokrine gönderiyor hemen. Endokrinde açlık tokluk bakarlar diyetisyene gönderirler. Canını sıkma hiç. Bebeğin suyu da çok değişken bişeymiş Betül hanım öyle dedi bana. 10 gün önce normaldi şimdi niye az çıktı diye sordum. Çok hızlı değişebilir dedi hatta bebeğimin mesanesi doluydu. 2 saat sonra bile biraz daha artacak suyun dedi

Ben havuç suyu içtiğimden beri şenlik var içerde ya nasıl hareketli anlatamam biraz şeker çok kötü olmayabilir belki de yatırım tavsiyesi değildir

Ben havuç suyu içtiğimden beri şenlik var içerde ya nasıl hareketli anlatamam biraz şeker çok kötü olmayabilir belki de yatırım tavsiyesi değildir
Valla itiraf edeyim, kilo almak icin birazda insülin destegine güvenerek birseyler yemeye basladim yasaklı da olsa...
Sevdigim biskuviden 2 3 adet.
Sonra bazende cips.
Bazende günde 2 porsiyon meyve.
Ama fazla kacinca hemen seker etkileniyor tabi

Bana dahiliye 14 gün şekerini ölç ona göre karar vericez demişti 5 gündür ölçüyorum açlıklar 92,95 gibi tokluklar 118-130 arası gidip geliyo nasıl sence canım?

Ben de 14 ay sonra hamile kalmış oldum canım, bazen ikinci sezeryan beni korkutmuyor değil, geçen ağladım hatta sinirlerim bozuldu bir korku geldi bedenime, sonra dedim saçmalama Duygular şelale
Yok kuzum bebiş için sıkıntı değil de bizim vücuda ağır geliyormuş erken hamile kalmak. Benim ebenin yalancısıyım iyi gidiyor civcivlerimiz sağlıkla gelecekler inşallah iyiyi çağıralım biz

Sağol kuzum 1 ay önce tdap oldum şimdi td.tdap hiç yan etki yapmadı buda yapmaz herhalde bakalım

Şifa olsun inşallah, ben daha olmadım tdap olacağım, haftaya doktoruma soracağım, internette bir doktorun kendi eşine tdap aşısını 32. Haftada yaptırdığını gördüm, dedim demek ki acele etmesem de olur 28-32 arası oluyormuş

Bana dahiliye 14 gün şekerini ölç ona göre karar vericez demişti 5 gündür ölçüyorum açlıklar 92,95 gibi tokluklar 118-130 arası gidip geliyo nasıl sence canım?
Bence gayet güzel canım.
Ama sana bir dipnot düşeyim, bu ölçümler bittikten sonra da su an beslendigin gibi besleneceksen eger sorun yok.
Ama ölçüm yapiyorsun diye biraz yedigine ictigine dikkat ediyorsan ve ölçümler bitince yediklerini artiracaksan o zaman sıkıntı olur.
Normalde nasil beslenmeye devam edeceksen o sekilde beslen ve ölçümleri öyle yap.
Gebelik sekeri takibine hile karıştırmak cok büyük hata

Şeker çok nankör ya. Simitten yükselmedi diye hamburger yedim. O kadar da ileri gitme dedi vücut geçen bir arkadaşımla konuştum hamileyken 1 dilim tam buğday ekmeği bile 400 yapardı şekerimi dedi. Seninki şeker mi falan dedi. Gaza getirme beni dedim açım zaten

Yok kuzum bebiş için sıkıntı değil de bizim vücuda ağır geliyormuş erken hamile kalmak. Benim ebenin yalancısıyım iyi gidiyor civcivlerimiz sağlıkla gelecekler inşallah iyiyi çağıralım biz

Tabi onun için sıkıntı değil ama bedene zor geliyor, ilkinde daha kanlı canlı bir hamilelik geçirdim bunda daha ağır geçiriyorum, ya yerim ben onu ya yeter ki sağlıkla doğsun da dediğin gibi

Tabi onun için sıkıntı değil ama bedene zor geliyor, ilkinde daha kanlı canlı bir hamilelik geçirdim bunda daha ağır geçiriyorum, ya yerim ben onu ya yeter ki sağlıkla doğsun da dediğin gibi
İlk bebeğimde 40. Haftada bile penguen olmadım. Şimdi 30. Haftada salyangoz hızında yürüyen penguen gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…