Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Bunlar da gayet yeterli aslında beni tek geren bi konu da stajyerler filan olması hadi kız olsa neyse de erkek de denk gelebilir biraz çekiniyorum o yönden ama yapacak da bisey yok inşallah kadın olur diyelim
Ben kadın doğum doktorumu değiştirdim temmuzda, erkeğe gectim. Kadındayken vajinal muayenede Cekiniyordum, adamda o ilk muayene anını hatırlamıyorum bile hiç çekinme gelmedi aklıma
Ben kendim de Zeynep Kamil doğumluyum ama tanıdıklarımdam orda doğuran olmadı hiç. Lütfi Kırdar da epey gelişti son zamanlarda ama kadın doğum bölümü hakkında fikrim yok maalesef

Benim öyleydi 2 ay önceki kontrolümde. Doktorum iyot olan multivitamin ile değişiklik yaptı. 1,5 ay sonraki kontrolde normal seviyede çıktı canım
Yaa çok sevindim, kontrolüm yarın da nette kötü şeyler yaziyor diye endişe ettim, 2 aydır falan multivitamini biraktirdi bana, yeniden başlar o zaman , teşekkür ederim içim rahatladı

Kızlar Kasım annelerine baktım şimdi özelde doğum yapanlar parasının bi kısmını alabiliyormuş ama bazı hastaneler doğum paketine ekstra fotoğrafçı oda süsleme kuaför hizmeti, lohusa serbeti gibi seyleri bilerek ekliyorlar onları kabul edince zaten paranı geri alamıyormuşsun Ama bunları istemiyorum diyip paranızı geri alabiliyorsunuz

Günaydın kızlar, iyi pazarlar
Ben hala 8. aya girdiğimize inanamıyorum birkaç hafta önce binbir takla atıp hareket hissetmeye çalışırken şimdi ayakta, otururken vs. de kıpır kıpır oğlumu hissediyorum

Eklentiler

• 1000158543.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 67
İnsanın tüm yorgunluğu ağrısı sızısı geçiyor minik ellerini ayaklarını içimizde hissettikçe. Ne mutlu sağlıkla büyüyorlar

30dan aşağısı yokuş aşağı diyolardı demek cidden hızlı geçecek

Hiç ağırlık yapma kendine hastane veriyorsa. Az eşya en güzeli. Hastane pilates topu veriyor dimi sizde de. En önemli ihtiyaç o bence. Topsuz asla doğuramam
az eşya en güzeli adminim ya
evet oluyor hastanede, okadar öven olduki şu topu bende busefer topsuz doğurmicam

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim admincim. Bu konuyu bende merak ediyorum şu an hem özelde hem şehir hastanesinde doktora gittiğim için nerde yapsam diye kararsızım. Şeyi sormak istiyorum eş durumu nasıl oluyor normal doğumda eşini yanına almıyorlar sanırım değil mi veya yanıma mesela annemi falan alabiliyor muyum birde odalarda refakatçi durumu nasıl oluyor tek kişilik oda olursa bilmiyorum da oldu ki iki kişilik odalarda yer var sadece eşim kalabiliyor mu?

Ben de istiyorum bu defa aslımda ama oturup onu araştıracak gücü kendimde bulamadım. Zaten kapı süsü ve bebek hediyeliklerini zor seçtim

Ben doğum yapmadım ama İstanbul’da şehir hastanesinde yatışım olmuştu 2 gece ilk gebeliğimde. Eşleri odaya değil kata bile almıyorlardı. Anneleri de doktor vizitinden önce çıkarıyorlardı. Ben eve gitmek istiyorum diyince hoca yarım saat servis dışında eşinle görüş demişti, görüş günü gibi bu dediğim belki ist’a özeldir bilmiyorum, Süleyman Yalçın şehir hastanesi canım.

B
Hoşgeldiiinn
Ben ve @babylovee pazartesi olacağız

Ben bu haftaiçi olacağım canım hastalığımın geçmesini bekliyordum
Ayy b12 eksikliği sağolun kızlar bu ara aşırı koşturuyorum her şeyi unutuyorum ya bi toplayamadım kafayı eczanelerde yok şuan bekliyorum inşallah gelirse ben de olcam süresi kaçıcak etkisi olmucak diye çok stres oldum.

Tam kışın ortasında hastanede olcaz o sıralar çok hastalık olur bide geleni gideni ne kadar engellesen de kapı pencere de kapalı tam mikrop o yüzden bence de olmak en iyisi en azından daha hafif atlatırız hastalansak dahi

Benimki veriri mi merak ettim şimdi

Ay ben de kendimde hiç bişeye karar vercek güç bulamıyorum ne kapı süsü ne bişey nerden aldınız kapı süsünü
Ben bir kaç yerle yazışıp fiyat alıp eşime gösteriyorum, ona karar verdirdim genelde, çünkü aşırı kararsız kalıyorum böyle durumlarda
Şu instagram hesabından yaptırıyorum, yani ödemeyi dün yaptım, 30-35 günde teslim dedi.

az eşya en güzeli adminim ya
evet oluyor hastanede, okadar öven olduki şu topu bende busefer topsuz doğurmicam
Kuzum bence de önce hastaneye sor yoksa kesin al bizim hastanede her odada var çok da işe yarıyor, ben 30'dan sonra pilates topuna başladım evde de onla çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…