- 18 Ekim 2022
- 2.281
- 3.117
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #42.741
Kolaylıklar diliyorumAy benim eşimin bu yeteneği 6. Ayda kayboldu şu an her şeye anlamsız boş boş bakıyoruz halbuki kıyafeti mobilyayı falan seçerken çok rahattık güzeldikbi bakayım bu sayfaya da teşekkür ederimm
Belki görüş saatinde izin veriyorlardır bilmiyorum. Ama anladığım kadarıyla odalarda doğum da yapılıyor ondan servise erkek alınmıyor sanırım. Çünkü yataklar doğum yatağına çevrilebiliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Odada doğum yaptırıyorlardı. Dediğin gibi ablam devlet hastanesinde doğum yapmıştı böyle bir şey yoktu ama ilden ile göre değişiyor olabilir. Forumda vardır Konya şehir hastanesinde doğum yapanlar, aratıp onlara sorsana.Hadi ya ben konyadayım tıp fakültesi hastanesinde annem rahim ameliyatı olmuştu o zaman yanında ben refakatçi kalmıştım iki kişilik odaydı ama babam falan girmişti aynı şekilde yanımızdaki hastanın erkek yakınları da girmişti ama kadın refakatçi kalması lazımdı şehir hastanelerinin daha sert kuralları var galiba burdaki nasıl hiç bilmiyorum da eşim bebeğimizi göremeyecek mi yani ne saçma şey
Allah ikinci bebe rahatlığı nasip etsin o zaman ahhahahaKolaylıklar diliyorumallahtan benim ilk bebekten eşyalar hazır da çok karar vermek zorunda kalmadım
Allahımmmmm biri böyle yazınca artık düzenli kullanacağım diyorum sonra gene unutuyorumKızlar ben göbekte ufak bi çatlak görür gibi oldum günde 2ye çıkardım yağlı pehlivanlığı
Sabahları lierac akşamları bio oil kullanıyorum şimdi, sizde bu durumlar nasıl
Off ben de çok çok düzenli yapmıyordum ama o görüntü beni fena tetiklediAllahımmmmm biri böyle yazınca artık düzenli kullanacağım diyorum sonra gene unutuyorum
İlk haftalarda ful lierac ve bio oilin sarı olanını kullanmıştım turuncusunda retinoid içerik olduğu için. Ama istediğim verimi alamadım kaşıntım kuru hissim devam etti sonra hindistan cevizi yağına geçtim aklıma geldikçe kaşınıyo gibi oldukça sürüyorum henüz bişey yokKızlar ben göbekte ufak bi çatlak görür gibi oldum günde 2ye çıkardım yağlı pehlivanlığı
Sabahları lierac akşamları bio oil kullanıyorum şimdi, sizde bu durumlar nasıl
Ayyy allahım bende aynıyım birde erkek bebek göbeği cidden sivri oluyormuş32. haftadan bildiriyorum kilo aynı ama göbek aldı başını gitti
Ay senin göbeğin ne güzel kuzu direkt önde benim karışım gibi hahahaAyyy allahım bende aynıyım birde erkek bebek göbeği cidden sivri oluyormuş
Bende göbeğimin alt tarafını göremiyorum eşime soruyorum çatlamış mıyım diyeOff ben de çok çok düzenli yapmıyordum ama o görüntü beni fena tetikledi
Fındık yutmuş solucan gibiyim ajsjsjAy senin göbeğin ne güzel kuzu direkt önde benim karışım gibi hahaha
Ya tam begendigim modellerden yaptirmissin canım cok güzelCanım ben de bu gibi şeylere çok fiyat vermek istemedim açıkçası ama hatıra kalması açısından isimli sade bir set yaptırmaya karar verdim. Yaptırdığım yer 5 günde hazırlayıp kargoya veriyor o yüzden burayı seçtim. Hem de fiyatı da gayet uygun. 3gün önce sipariş verdim. Tulum,şapka,eldiven 450TL. Hem kızıma Hem oğluma yaptırıyorum. Beğendiğim seti yapaz zeka ile kızımın ismine uygun hazırlattım mesela bak istersen bi. Yastık istemedim ama ben. İnstagram adresini de paylaşıyorum.
Kaç çıktı ki değerin canım ? Hiç korkma ya ne değerlerimiz düşüyor yükseliyor bu hamilelikteYaa çok sevindim, kontrolüm yarın da nette kötü şeyler yaziyor diye endişe ettim, 2 aydır falan multivitamini biraktirdi bana, yeniden başlar o zaman , teşekkür ederim içim rahatladı
Oğlum için dantelsiz model seçtim tabiYa tam begendigim modellerden yaptirmissin canım cok güzel
Siparişin gelince de paylasabilir misin kuzu. Bende yaptirmak istiyorum da
Ay lütfen ama ogluşlarımıza da dantelli fistolu giydirmeyelimOğlum için dantelsiz model seçtim tabi
Paylaşırım kuzu tabi. 3-4güne elimde olur inşallah
Kızlar kapı süsü olarak da ben böyle bir şey yaptırdımDaha elime ulaşmadı ama yeni bitmiş kargoya verilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?