Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Ay benim eşimin bu yeteneği 6. Ayda kayboldu şu an her şeye anlamsız boş boş bakıyoruz halbuki kıyafeti mobilyayı falan seçerken çok rahattık güzeldik bi bakayım bu sayfaya da teşekkür ederimm
Kolaylıklar diliyorum allahtan benim ilk bebekten eşyalar hazır da çok karar vermek zorunda kalmadım

Belki görüş saatinde izin veriyorlardır bilmiyorum. Ama anladığım kadarıyla odalarda doğum da yapılıyor ondan servise erkek alınmıyor sanırım. Çünkü yataklar doğum yatağına çevrilebiliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Odada doğum yaptırıyorlardı. Dediğin gibi ablam devlet hastanesinde doğum yapmıştı böyle bir şey yoktu ama ilden ile göre değişiyor olabilir. Forumda vardır Konya şehir hastanesinde doğum yapanlar, aratıp onlara sorsana.

Kızlar ben göbekte ufak bi çatlak görür gibi oldum günde 2ye çıkardım yağlı pehlivanlığı
Sabahları lierac akşamları bio oil kullanıyorum şimdi, sizde bu durumlar nasıl

Kızlar ben göbekte ufak bi çatlak görür gibi oldum günde 2ye çıkardım yağlı pehlivanlığı
Allahımmmmm biri böyle yazınca artık düzenli kullanacağım diyorum sonra gene unutuyorum

İlk haftalarda ful lierac ve bio oilin sarı olanını kullanmıştım turuncusunda retinoid içerik olduğu için. Ama istediğim verimi alamadım kaşıntım kuru hissim devam etti sonra hindistan cevizi yağına geçtim aklıma geldikçe kaşınıyo gibi oldukça sürüyorum henüz bişey yok

Kızlar merhaba okul açıldı açılalı buraya gelemedim asla zaman bulamıyorum hem oğlumu bırakıp gitmek onu alıştırmak çok zorladı hem de bebeğimin pozisyonu ters olduğu için ben aşırı zorlanıyorum 31.haftaya yeni girdim devamı nasıl gelecek bilmiyorum Ayrıca oğlum hala bu şekilde ayağımda uyuyor ikinci çocuğu bekleyip aralarında yaş farkı az olanlar nasıl yapıyorsunuz Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz?

Off ben de çok çok düzenli yapmıyordum ama o görüntü beni fena tetikledi
Bende göbeğimin alt tarafını göremiyorum eşime soruyorum çatlamış mıyım diye her gün yağlamasam bile krem mutlaka sürüyorum şimdiden sonra daha da gerildiği için çatlama ihtimalide artıyor

Ya tam begendigim modellerden yaptirmissin canım cok güzel
Siparişin gelince de paylasabilir misin kuzu. Bende yaptirmak istiyorum da

Yaa çok sevindim, kontrolüm yarın da nette kötü şeyler yaziyor diye endişe ettim, 2 aydır falan multivitamini biraktirdi bana, yeniden başlar o zaman , teşekkür ederim içim rahatladı
Kaç çıktı ki değerin canım ? Hiç korkma ya ne değerlerimiz düşüyor yükseliyor bu hamilelikte hepsinin çözümü var doktorun gerek görürse tedaviye başlar mutlaka

Oğlum için dantelsiz model seçtim tabi
Paylaşırım kuzu tabi. 3-4güne elimde olur inşallah
Ay lütfen ama ogluşlarımıza da dantelli fistolu giydirmeyelim tamam kuzum merakla bekliyorum
Kızlar kapı süsü olarak da ben böyle bir şey yaptırdım Daha elime ulaşmadı ama yeni bitmiş kargoya verilecek
oyy sevsinler. Güzel isimli bebisler saglikla gelsin tüm bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…