- 22 Şubat 2021
- 145
- 109
- 53
- Konu Sahibi annabelica
-
- #42.721
Ay benim eşimin bu yeteneği 6. Ayda kayboldu şu an her şeye anlamsız boş boş bakıyoruz halbuki kıyafeti mobilyayı falan seçerken çok rahattık güzeldikBen bir kaç yerle yazışıp fiyat alıp eşime gösteriyorum, ona karar verdirdim genelde, çünkü aşırı kararsız kalıyorum böyle durumlarda
Şu instagram hesabından yaptırıyorum, yani ödemeyi dün yaptım, 30-35 günde teslim dedi.
Canım bizim hastanede doğumdan sonraki gün bir çekim oluyor ben onun için bir tulum, şapka takım yaptırdım ama 3 parça öyle çoklu değil anı kalsın sonra da saklarım diye. Eldiven, şapka, tulum 1000 ve takı yastığı 900 liraydı isim işlemeli hepsiKızlar bu arada isme özel tulum yaptırdınız mı ?
Ben henüz yaptırmadım kendime de almadım daha. Çok kararsız kaldım bu konuda. Bi yanım gereksiz diyor. Zaten hastanede büyük ihtimalle uykusuz olcam çekim konusunda bile emin değilim. 15000 fiyat verdiler çok geldi açıkçası. Sizce siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
benim nerdeyse bitmeme rağmen sadece bebeğin kıyafetleri yıkancak ona rağmen telaş girdiGerçekten öyle ya bir de her şeyi mecburen sona bırakıyoruz ya şimdi de yetişir mi telaşı sarıyor böyle
Ben de aşı ayarlamaya çalışıyorum bulduğum an net olmaya karar verdimB
Ayy b12 eksikliğisağolun kızlar bu ara aşırı koşturuyorum her şeyi unutuyorum ya bi toplayamadım kafayı eczanelerde yok şuan bekliyorum inşallah gelirse ben de olcam süresi kaçıcak etkisi olmucak diye çok stres oldum.
Tam kışın ortasında hastanede olcaz o sıralar çok hastalık olur bide geleni gideni ne kadar engellesen de kapı pencere de kapalı tam mikrop o yüzden bence de olmak en iyisi en azından daha hafif atlatırız hastalansak dahi
süper yapıyorsun canım vallah evdede başlamakla doğumun kolay olur böyle devam edersenKuzum bence de önce hastaneye sor yoksa kesin albizim hastanede her odada var çok da işe yarıyor, ben 30'dan sonra pilates topuna başladım evde de onla çalışıyorum
Ya artık ne zaman doğar bilmiyoruz ya ondan bencebenim nerdeyse bitmeme rağmen sadece bebeğin kıyafetleri yıkancak ona rağmen telaş girdi
Hadi ya ben konyadayım tıp fakültesi hastanesinde annem rahim ameliyatı olmuştu o zaman yanında ben refakatçi kalmıştım iki kişilik odaydı ama babam falan girmişti aynı şekilde yanımızdaki hastanın erkek yakınları da girmişti ama kadın refakatçi kalması lazımdı şehir hastanelerinin daha sert kuralları var galiba burdaki nasıl hiç bilmiyorum da eşim bebeğimizi göremeyecek mi yani ne saçma şeyBen doğum yapmadım ama İstanbul’da şehir hastanesinde yatışım olmuştu 2 gece ilk gebeliğimde. Eşleri odaya değil kata bile almıyorlardı. Anneleri de doktor vizitinden önce çıkarıyorlardı. Ben eve gitmek istiyorum diyince hoca yarım saat servis dışında eşinle görüş demişti, görüş günü gibibu dediğim belki ist’a özeldir bilmiyorum, Süleyman Yalçın şehir hastanesi canım.
Evet şu an manisada 20-30 eczaneye sorduk belki hepsi yok diyo kimsenin elinde kalmamış depolar da yollamıyomuş reçetemizi kaydettirdik 20sinden sonra gelmesini bekliyolarmış inşallah gelir de hemen olurum. Aşı karşıtlığı çok arttığı için herkes korkar oldu aşı demeye çok ilginç bi durumdayızBen de aşı ayarlamaya çalışıyorum bulduğum an net olmaya karar verdimhem eşim hem ben
YouTube Simge duman videoları var tavsiye ederim haftanıza göre hepsüper yapıyorsun canım vallah evdede başlamakla doğumun kolay olur böyle devam edersen
ben hastanenin doğum bölümünü ziyaret ettim pilates topu vardı
Doğurman gerektiğini fark ettiğin o anYa artık ne zaman doğar bilmiyoruz ya ondan benceaz önce arkadaşım vardı diyor ki 32 oldun 36'dan sonra artık beklenir laaaaan dedim 4 mü hafta
Canım benim bir kuzenim eczacı diğeri de ecza deposunda çalışıyor. Dediler ki aslında depolarda aşı var ama fiyat artışı yapacakları için çıkarmıyorlarmış. Çok pislikler anlayacağınEvet şu an manisada 20-30 eczaneye sorduk belki hepsi yok diyo kimsenin elinde kalmamış depolar da yollamıyomuş reçetemizi kaydettirdik 20sinden sonra gelmesini bekliyolarmış inşallah gelir de hemen olurum. Aşı karşıtlığı çok arttığı için herkes korkar oldu aşı demeye çok ilginç bi durumdayız
O sırada çocuğumun eşyaları henüz kolidedirDoğurman gerektiğini fark ettiğin o an
Evet bizim eczacı da talebi yükseltip zam getirceklerdir o yüzden göndermiyolar yok diyolar demiş eşime. Burası Türkiye corona döneminde maskeye dezenfektana falan ne zamlar yapıldı normal yani ben şaşırmıyorum artık ağlancak halimize alıştıkCanım benim bir kuzenim eczacı diğeri de ecza deposunda çalışıyor. Dediler ki aslında depolarda aşı var ama fiyat artışı yapacakları için çıkarmıyorlarmış. Çok pislikler anlayacağın
E yeter hahahahah benim bi yıkama ütüleme bide hastane çantası kaldı ama gücüm bitti gibi galiba bundan sonrasını getiremicem mentalim yorulduO sırada çocuğumun eşyaları henüz kolidedirneyse yatağı geldi hahaha
Ya ben de tamamlayacağım da oda olmayınca ne var ne yok görülmüyor şu anE yeter hahahahah benim bi yıkama ütüleme bide hastane çantası kaldı ama gücüm bitti gibi galiba bundan sonrasını getiremicem mentalim yoruldu
Canım ben de bu gibi şeylere çok fiyat vermek istemedim açıkçası ama hatıra kalması açısından isimli sade bir set yaptırmaya karar verdim. Yaptırdığım yer 5 günde hazırlayıp kargoya veriyor o yüzden burayı seçtim. Hem de fiyatı da gayet uygun. 3gün önce sipariş verdim. Tulum,şapka,eldiven 450TL. Hem kızıma Hem oğluma yaptırıyorum. Beğendiğim seti yapaz zeka ile kızımın ismine uygun hazırlattım mesela bak istersen bi. Yastık istemedim ama ben. İnstagram adresini de paylaşıyorum.Kızlar bu arada isme özel tulum yaptırdınız mı ?
Ben henüz yaptırmadım kendime de almadım daha. Çok kararsız kaldım bu konuda. Bi yanım gereksiz diyor. Zaten hastanede büyük ihtimalle uykusuz olcam çekim konusunda bile emin değilim. 15000 fiyat verdiler çok geldi açıkçası. Sizce siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Oda gelince işin büyük çoğunluğu bitiyor gerçekten benim de her şey çingene bohçası gibi duruyodu cuma mobilyaları geldi içine yerleştirdim o yayıntı kalktı en azından eksiği gediği de net gördüm ortalık toplanınca insanın kafa da rahatlıyo gerçekten benim de niyetim eğer aralık ayında totom donmadan giyebileceğim lohusa takımlarımı ayarlayabilirsem kasım 15 gibi tüm işi bitirip yatağıma gömülmekYa ben de tamamlayacağım da oda olmayınca ne var ne yok görülmüyor şu anodası gelsin ay sonuna bitecek her şey inşallah o zamana kadar mentali toplayayım bari haha
Ohh senin bitmiş arkadaşım darısı bizeOda gelince işin büyük çoğunluğu bitiyor gerçekten benim de her şey çingene bohçası gibi duruyodu cuma mobilyaları geldi içine yerleştirdim o yayıntı kalktı en azından eksiği gediği de net gördüm ortalık toplanınca insanın kafa da rahatlıyo gerçekten benim de niyetim eğer aralık ayında totom donmadan giyebileceğim lohusa takımlarımı ayarlayabilirsem kasım 15 gibi tüm işi bitirip yatağıma gömülmek
Normalde isimli yaptırmayı hiç düşünmüyodum ama gerçekten çok kibarcık olmuş çok beğendim güle güle giydirmek nasip olsunCanım ben de bu gibi şeylere çok fiyat vermek istemedim açıkçası ama hatıra kalması açısından isimli sade bir set yaptırmaya karar verdim. Yaptırdığım yer 5 günde hazırlayıp kargoya veriyor o yüzden burayı seçtim. Hem de fiyatı da gayet uygun. 3gün önce sipariş verdim. Tulum,şapka,eldiven 450TL. Hem kızıma Hem oğluma yaptırıyorum. Beğendiğim seti yapaz zeka ile kızımın ismine uygun hazırlattım mesela bak istersen bi. Yastık istemedim ama ben. İnstagram adresini de paylaşıyorum.
ay inşallah hızlıca hepimizin ki biter doğuma dinlencek vakit kalırOhh senin bitmiş arkadaşım darısı bizelohusa takımı dediğin nedir gönlüne göre bulup alırsın hemencik sonrası dinlenme modu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?