- 8 Eylül 2021
- 1.904
- 2.918
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #42.761
0.79 çıkmış. Öyle tabi, doğru diyorsunKaç çıktı ki değerin canım ? Hiç korkma ya ne değerlerimiz düşüyor yükseliyor bu hamileliktehepsinin çözümü var doktorun gerek görürse tedaviye başlar mutlaka
Canım ben ilk zamanlar doğal kurutmadan yanayım, belli bir süre sonra kurutma makinesi. Tabi şöyle ki benim yaşadığım şehirde kar, yağmur vs çok olmadığı için normalde de kurutmayı nadir kullanırım, sizlerin yaşadığı yerlerde imkan yoksa mecbur atılır ama tavsiyem ilk birkaç ay mümkünse doğal kurutmakızlarr, gelemedim buralara, kızımın eşyalarını döktüm yıkıyorum, etiketlerini kestim, kendime aldığım iç çamaşırları vs onları da kestim, attım yıkadım hepsini ütüleyip kaldıracağım, ya ben kurutma makinesine atmayı düşünüyorum, siz atacak mısınız? Sonuçta hep tele seremem ya kıyafetleri
Canım ben ilk yenidoğan 28günlük dönemde asıp ütüleyeyim diye düşündüm. Zaten minnacıklar kurutmada daha da küçülme riskini göze alamadımkızlarr, gelemedim buralara, kızımın eşyalarını döktüm yıkıyorum, etiketlerini kestim, kendime aldığım iç çamaşırları vs onları da kestim, attım yıkadım hepsini ütüleyip kaldıracağım, ya ben kurutma makinesine atmayı düşünüyorum, siz atacak mısınız? Sonuçta hep tele seremem ya kıyafetleri
Canım ben ilk zamanlar doğal kurutmadan yanayım, belli bir süre sonra kurutma makinesi. Tabi şöyle ki benim yaşadığım şehirde kar, yağmur vs çok olmadığı için normalde de kurutmayı nadir kullanırım, sizlerin yaşadığı yerlerde imkan yoksa mecbur atılır ama tavsiyem ilk birkaç ay mümkünse doğal kurutma
Çünkü ısı, bebek kumaşlarında lifleri yıpratabiliyormuş. Lif tozu ve statik elektrik nedeniyle alerjen riski de artabiliyormuş.Of ben bunları neden biliyorum diye sorguladım yazarken
Canım ben ilk yenidoğan 28günlük dönemde asıp ütüleyeyim diye düşündüm. Zaten minnacıklar kurutmada daha da küçülme riskini göze alamadımSonrasında kurutmaya geçerim hee seferinde uğraşamam heralde
Beni yıktın şu anben hep kurutma kullanıyorum ya kışın nasıl olacak hiç bilmiyorum, petek üstü mü yapacağız acaba, çok kirlisi oluyordur diye düşünüyorum şu an, ayy bilemedim keşke bilmeseydin bu kadar şey kuzum
En azından yapabilirsen dediği gibi ilk 1 ay doğal kurut kuzuAklıma gelmedi de değil çekme oranızaten çok küçükler çekerseler hiç olmayacaklar
Evet ondan bencee çünkü kimle konuştuysam hep 30 sonrasını anlamıyosun diyoGerçekten öyle ya bir de her şeyi mecburen sona bırakıyoruz ya şimdi de yetişir mi telaşı sarıyor böyle
Çok güzel modeller canım, çokta uygunmuş fiyatıCanım ben de bu gibi şeylere çok fiyat vermek istemedim açıkçası ama hatıra kalması açısından isimli sade bir set yaptırmaya karar verdim. Yaptırdığım yer 5 günde hazırlayıp kargoya veriyor o yüzden burayı seçtim. Hem de fiyatı da gayet uygun. 3gün önce sipariş verdim. Tulum,şapka,eldiven 450TL. Hem kızıma Hem oğluma yaptırıyorum. Beğendiğim seti yapaz zeka ile kızımın ismine uygun hazırlattım mesela bak istersen bi. Yastık istemedim ama ben. İnstagram adresini de paylaşıyorum.
Maşallahhhhhh32. haftadan bildiriyorum kilo aynı ama göbek aldı başını gitti
Yine harika bir anniş ve harika bir göbüşAyyy allahım bende aynıyım birde erkek bebek göbeği cidden sivri oluyormuş
Bence de riske atma bu ay canım küçülürlerse hiç giydiremeyizAklıma gelmedi de değil çekme oranızaten çok küçükler çekerseler hiç olmayacaklar
Bence de riske atma bu ay canım küçülürlerse hiç giydiremeyizBen de atmıycam
En azından yapabilirsen dediği gibi ilk 1 ay doğal kurut kuzuyaz kış balkonda birkaç saatte çamaşırları kurutan kız ne bilsin petek üstü kurutmayi şaka bir yana Eskişehir'de okurken ben de öyleydim ama şimdi bebenin kıyafetleri de çok olacak dediğin gibi hangi birini peteğe atasın. İlk 1 ay direnmeye çalış hahaha
Canımm benim makinemde karışık bir program var atıyorum o yüzden hepsini bir bir şey olmuyor ama rossmandaki domolun mendilleri aşırı övülüyor bir dene derimÖyle yapacağım canım, serdim tele şimdi, bir de koyu renk açık renk ayırdım, şu renk topu var ya da mendilleri acaba işe yarıyor mu onlar öyle bir şey alıp hepsini birlikte atsakbir sürü detay çıkmıştır yine
kız hiçbişey kalmadı bu arada 4 ne ya ikimizin haftası aynı bu arada kuzumYa artık ne zaman doğar bilmiyoruz ya ondan benceaz önce arkadaşım vardı diyor ki 32 oldun 36'dan sonra artık beklenir laaaaan dedim 4 mü hafta
bakıcam bugün sağol canımYouTube Simge duman videoları var tavsiye ederim haftanıza göre hep
Oyy yerim yaaa minnoş kıyafetleriniAyy öyle yaptım, tele serdim, kurusunlar artık sonra ütülerim ne yapayım
Ben mobilyacıyı darlamaya gidiyorum hoccaqalinkız hiçbişey kalmadı bu arada 4 ne ya ikimizin haftası aynı bu arada kuzum
hahahahah ayy darla darla heran doğurabilirim deBen mobilyacıyı darlamaya gidiyorum hoccaqalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?