Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
kızlarr, gelemedim buralara, kızımın eşyalarını döktüm yıkıyorum, etiketlerini kestim, kendime aldığım iç çamaşırları vs onları da kestim, attım yıkadım hepsini ütüleyip kaldıracağım, ya ben kurutma makinesine atmayı düşünüyorum, siz atacak mısınız? Sonuçta hep tele seremem ya kıyafetleri

Canım ben ilk zamanlar doğal kurutmadan yanayım, belli bir süre sonra kurutma makinesi. Tabi şöyle ki benim yaşadığım şehirde kar, yağmur vs çok olmadığı için normalde de kurutmayı nadir kullanırım, sizlerin yaşadığı yerlerde imkan yoksa mecbur atılır ama tavsiyem ilk birkaç ay mümkünse doğal kurutma
Çünkü ısı, bebek kumaşlarında lifleri yıpratabiliyormuş. Lif tozu ve statik elektrik nedeniyle alerjen riski de artabiliyormuş. Of ben bunları neden biliyorum diye sorguladım yazarken

Canım ben ilk yenidoğan 28günlük dönemde asıp ütüleyeyim diye düşündüm. Zaten minnacıklar kurutmada daha da küçülme riskini göze alamadım Sonrasında kurutmaya geçerim hee seferinde uğraşamam heralde

Beni yıktın şu an ben hep kurutma kullanıyorum ya kışın nasıl olacak hiç bilmiyorum, petek üstü mü yapacağız acaba, çok kirlisi oluyordur diye düşünüyorum şu an, ayy bilemedim keşke bilmeseydin bu kadar şey kuzum

Aklıma gelmedi de değil çekme oranı zaten çok küçükler çekerseler hiç olmayacaklar

Aklıma gelmedi de değil çekme oranı zaten çok küçükler çekerseler hiç olmayacaklar
En azından yapabilirsen dediği gibi ilk 1 ay doğal kurut kuzu yaz kış balkonda birkaç saatte çamaşırları kurutan kız ne bilsin petek üstü kurutmayi şaka bir yana Eskişehir'de okurken ben de öyleydim ama şimdi bebenin kıyafetleri de çok olacak dediğin gibi hangi birini peteğe atasın. İlk 1 ay direnmeye çalış hahaha

Herkese günaydın, musmutlu haftasonları
Gerçekten öyle ya bir de her şeyi mecburen sona bırakıyoruz ya şimdi de yetişir mi telaşı sarıyor böyle
Evet ondan bencee çünkü kimle konuştuysam hep 30 sonrasını anlamıyosun diyo ayy inşallah su gibi aksın gitsinnn Ekimi ortaladık sayılır çok şükür Geçmeyen ve riskli yaz aylarından sonra bu hızlı geçiş çok iyi geldi bana

Çok güzel modeller canım, çokta uygunmuş fiyatı

Öyle yapacağım canım, serdim tele şimdi, bir de koyu renk açık renk ayırdım, şu renk topu var ya da mendilleri acaba işe yarıyor mu onlar öyle bir şey alıp hepsini birlikte atsak bir sürü detay çıkmıştır yine

Canımm benim makinemde karışık bir program var atıyorum o yüzden hepsini bir bir şey olmuyor ama rossmandaki domolun mendilleri aşırı övülüyor bir dene derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…