Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188

Canım, benim göbüş sivri, erkeğe benziyor, top tutmuş gibiyim, arkadan bakınca asla hamile olduğum anlaşılmıyor mesela, ilki oğlandı mesela o göbüşün aynıs çıktı yine ben de, ben de anlayamadım

Hangi programda kuruttun canım ve kurutma makinenin markası ne bizlere de örnek olsun bi arkadaş pamuklu programda kuruttuğunu hiç çekmediğini yazmış

Normalde canım benim makinem de bebek için hijyen ayarı var, yüksek buhar veriyor. Kuruluma gelen servis bu ayarda bebek kıyafetlerini kurutun demişti

Burada telimiz teyzoşu
Ay duygulandım, ne güzel anlar bunlar
Arkadaşım benim doğum hastanemde doğum paketi olan herkesi doğumdan sonraki gün gelip fotoğrafçı birkaç kare çekiyor ama ben onu sallamıyorum bile, benim arkadaşlarım daha güzel fotolar çeker hiç öyle düşünme bence bütçene uygun bir lohusa takımı ve isimli takım yaptır eminim çevrendekiler çok daha güzel çekecektir neden içinde kalsın ki.

Kız sen hastane diyorsun , benim nikahımda fotoğrafçı yoktu görümcemin fotoğraf makinesinde çekti ve emin ol o kadar güzel fotolar çıktı ki ortaya telefonlar makinadan daha iyi çekiyor şu an

Benimde göbeğim hep öne doğru aşko, geçen eşime dedim hiç yanlara yayılmadı önde top gibi diye, önden kimse anlamıyor hamile olduğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…