Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Çok güzel düşünmüşsün canım ben de bu fikirleri düşüneceğim
Kusura bakma ya cevap yazdım sanmıştım unutmuşum

Tamam aşkom bakayim bi. Hep görüyorum ama rakip etmiyorum yaa.
Ay sepide cok istahim açık bugun yaa. Nolur sizde böyle misiniz söyleyin

Çaktırma
Ay cidden mi.. oglen yemegimi saat 3.30 da yedim. 1 saat kadar once ara öğün yaptim. Su an yine açım
Çok açımmm ne yicem yaaaa
Kanka bende öyle 2 muzı gümlettim bir saat önce ama şu an yine mandalina patlattım bir saat tutsun diye, kalan boşluğuda suyla doldurdum

Kanka bende öyle 2 muzı gümlettim bir saat önce ama şu an yine mandalina patlattım bir saat tutsun diye, kalan boşluğuda suyla doldurdum
2 muza cesaret edemedigimden 1 tane yedim ben yaninda azcik cubuk kraker yedim yani tutsun midemi diye
Ama Yine açımmmm. Suyum da bitti kalkip almaya üşeniyorum.
Allam çok yorgun ve açım

2 muza cesaret edemedigimden 1 tane yedim ben yaninda azcik cubuk kraker yedim yani tutsun midemi diye
Ama Yine açımmmm. Suyum da bitti kalkip almaya üşeniyorum.
Allam çok yorgun ve açım
O sırada bebişim çok kilo almasın diye muz yiyemeyen ben resmen kaç haftadır açım kızlar ya sebze yemeği çorba yumurta başka bişi yemedim ara öğünlerde leblebi yedim yarın kontrol günüm kızlar dua edin kilo çok almamış olsun haftasndan büyük çıkmasın şuan 33+6 gözüküyor dahada ne yapacağımı bilmiyorum erken doğum olmasın diye tüm tuşlara basıyorum inşallah başarılı olabilirim

Yine sayfalarca konuşmuşsunuz kızlar okudum da yazamadım, alıntı yapmıştım o da kayboldu nasıl olduysa
Ay vajinada ağrı hissedenler gelin sarılalım ben sizi hiç anlamıyormuşum. Birkaç saattir tam vajinama kramp girmiş gibi, böyle bir şey batıyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…