- 23 Ekim 2024
- 6.307
- 10.525
- 163
- Konu Sahibi annabelica
-
- #43.561
Aşkım ben bu ikisini takip ediyorumHicbirini takip etmiyorum inanir misin
Hangisini takip edeyim söyle baaağna
Çok güzel düşünmüşsün canım ben de bu fikirleri düşüneceğimÇok teşekkür ederim arkadaşım
Ben çikolata ve zeytin fidanı düşünüyorum. Bir de TEGV ya da TEMA'ya bağış. O da hem oğlumun dünyaya gelişini kutlamak için hem de gelen misafirlerimiz adına doğaya ya da eğitime bir katkı anlamında
Tamam aşkom bakayim bi. Hep görüyorum ama rakip etmiyorum yaa.Aşkım ben bu ikisini takip ediyorum
Uzm. Ebe Ayşe YILMAZ | Bebek Hemşiresi (@uzmanebe.ayse) • Instagram fotoğrafları ve videoları
297K Takipçi, 557 Takip, 209 Gönderi - Uzm. Ebe Ayşe YILMAZ | Bebek Hemşiresi'in (@uzmanebe.ayse) Instagram fotoğraflarını ve videolarını görwww.instagram.com
IfşaaaAşkım ben bu ikisini takip ediyorum
Uzm. Ebe Ayşe YILMAZ | Bebek Hemşiresi (@uzmanebe.ayse) • Instagram fotoğrafları ve videoları
297K Takipçi, 557 Takip, 209 Gönderi - Uzm. Ebe Ayşe YILMAZ | Bebek Hemşiresi'in (@uzmanebe.ayse) Instagram fotoğraflarını ve videolarını görwww.instagram.com
Ay gerçekten miIfşaaaay kusura bakma ya benim yüzümden oldu
yalnız değilsin arkadaşımTamam aşkom bakayim bi. Hep görüyorum ama rakip etmiyorum yaa.
Ay sepide cok istahim açık bugun yaa. Nolur sizde böyle misiniz söyleyin
ÇaktırmaAy gerçekten mi
yalnız değilsin arkadaşım
Whatsapptan yaz canım bana oradan dönüş yaptılar hemenYa canım çok güzel olmuslarsağlıkla giymek nasip olsun bebislerimzie
Ben sayfaya mesaj attim sen ilk dediginde 4 5 gun oldu galiba hala cevap bile yazmadilar
Ben o arada isim karari vereyim bariWhatsapptan yaz canım bana oradan dönüş yaptılar hemen
Kanka bende öyle 2 muzı gümlettim bir saat önce ama şu an yine mandalina patlattım bir saat tutsun diye, kalan boşluğuda suyla doldurdumÇaktırma
Ay cidden mi.. oglen yemegimi saat 3.30 da yedim. 1 saat kadar once ara öğün yaptim. Su an yine açım
Çok açımmmne yicem yaaaa
2 muza cesaret edemedigimden 1 tane yedim benKanka bende öyle 2 muzı gümlettim bir saat önce ama şu an yine mandalina patlattım bir saat tutsun diye, kalan boşluğuda suyla doldurdum
Biri acısın2 muza cesaret edemedigimden 1 tane yedim benyaninda azcik cubuk kraker yedim yani tutsun midemi diye
Ama Yine açımmmm. Suyum da bitti kalkip almaya üşeniyorum.
Allam çok yorgun ve açım
Yok kız ben tıklayınca çıkmadı senin profil bana ifşalanmadın başkasını bilemem sjsjsAy gerçekten mi
yalnız değilsin arkadaşım
Kanka artık battı balık yan gider ismimi falan açıklayacaktım akşamYok kız ben tıklayınca çıkmadı senin profil bana ifşalanmadın başkasını bilemem sjsjs
Ahahaha aşko aynen öyle yaa battı balık yan giderKanka artık battı balık yan gider ismimi falan açıklayacaktım akşam
Ay bana da çıkmadıYok kız ben tıklayınca çıkmadı senin profil bana ifşalanmadın başkasını bilemem sjsjs
Sen en azından ismini biliyosun ben onu da bilmiyorum sad story
O sırada bebişim çok kilo almasın diye muz yiyemeyen ben2 muza cesaret edemedigimden 1 tane yedim benyaninda azcik cubuk kraker yedim yani tutsun midemi diye
Ama Yine açımmmm. Suyum da bitti kalkip almaya üşeniyorum.
Allam çok yorgun ve açım
Merakımdan uyuyamayacağım diye açıkladı kıyamamSen en azından ismini biliyosun ben onu da bilmiyorum sad story
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?