- 10 Haziran 2024
- 2.417
- 3.448
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #42.781
Maşallah yaa bu ne güzellikkk kız32. haftadan bildiriyorum kilo aynı ama göbek aldı başını gitti
Ben ilk kıyafetlerini yıkadığımda hepsini tellere asmıştım sonra zamanla zaten çok vakitte kalmayacağı için kurutmaya attım gitti ama bazıları çekme de yapıyorkızlarr, gelemedim buralara, kızımın eşyalarını döktüm yıkıyorum, etiketlerini kestim, kendime aldığım iç çamaşırları vs onları da kestim, attım yıkadım hepsini ütüleyip kaldıracağım, ya ben kurutma makinesine atmayı düşünüyorum, siz atacak mısınız? Sonuçta hep tele seremem ya kıyafetleri
Benim oğlumda catlatmişti bunda da çatladı bence yapısal bir şey biraz da yaaa benim vücudum çok meyilli ama zamanla o çatlaklar beyazliyor merak etmeyinKızlar ben göbekte ufak bi çatlak görür gibi oldum günde 2ye çıkardım yağlı pehlivanlığı
Sabahları lierac akşamları bio oil kullanıyorum şimdi, sizde bu durumlar nasıl
Ben onları da henüz seçemedimBen de istiyorum bu defa aslımda ama oturup onu araştıracak gücü kendimde bulamadım. Zaten kapı süsü ve bebek hediyeliklerini zor seçtim
Oyy yerim yaaa minnoş kıyafetlerinitel böyle bi tatlılık görmemiştir
Canım işte bende çekim yaptıracaktım ama çok yüksek fiyatlar mecburen vazgeçtim. Etrafta olanlardan rica edicem cep telefonuyla çeksinler diye artık olduğu kadarCanım bizim hastanede doğumdan sonraki gün bir çekim oluyor ben onun için bir tulum, şapka takım yaptırdım ama 3 parça öyle çoklu değil anı kalsın sonra da saklarım diye. Eldiven, şapka, tulum 1000 ve takı yastığı 900 liraydı isim işlemeli hepsi
Kızlar ben göbekte ufak bi çatlak görür gibi oldum günde 2ye çıkardım yağlı pehlivanlığı
Sabahları lierac akşamları bio oil kullanıyorum şimdi, sizde bu durumlar nasıl
Canim kullandin mi sen catlak kremiBenim oğlumda catlatmişti bunda da çatladı bence yapısal bir şey biraz da yaaa benim vücudum çok meyilli ama zamanla o çatlaklar beyazliyor merak etmeyin
Oyyy nasıl tatlı bir görüntüBurada telimiz teyzoşu
Çok teşekkür ederim canımCanım ben de bu gibi şeylere çok fiyat vermek istemedim açıkçası ama hatıra kalması açısından isimli sade bir set yaptırmaya karar verdim. Yaptırdığım yer 5 günde hazırlayıp kargoya veriyor o yüzden burayı seçtim. Hem de fiyatı da gayet uygun. 3gün önce sipariş verdim. Tulum,şapka,eldiven 450TL. Hem kızıma Hem oğluma yaptırıyorum. Beğendiğim seti yapaz zeka ile kızımın ismine uygun hazırlattım mesela bak istersen bi. Yastık istemedim ama ben. İnstagram adresini de paylaşıyorum.
Ayyy annem hamileligimde catlamadim diyo ama ben deCanım ben çatlamadım henüz, her akşam çeşitli yağlarla ama ben genetik olduğunu düşünüyorum, bazıları yağlansa da çatlıyormuş, bakalım henüz yok ben de
Niye öyle düşünüyosun kuzum, ablamda fotocu olduğu halde inan bizim çektiğimiz fotolar çokk daha güzeldiCanım işte bende çekim yaptıracaktım ama çok yüksek fiyatlar mecburen vazgeçtim. Etrafta olanlardan rica edicem cep telefonuyla çeksinler diye artık olduğu kadarİşte böyle olunca hevesim kırıldı kıyafet konusunda. Beyaz lohusa takımı alcaktım kızıma da isimli tulum şimdi gereksiz mi kaldı artık diye düşünüyorum
CanımmmNiye öyle düşünüyosun kuzum, ablamda fotocu olduğu halde inan bizim çektiğimiz fotolar çokk daha güzeldiisimli tulumda yaptır kendine de al kıyafet hevesini kursağında bırakma sakın. Ben paket almadım hastaneden, ekte fotocu tutmayı düşünmüyorum pek. İçeride hemşire, doktor vb çeker doğumda, dışarıda ablam, kız kardeşim çeker herşeye de özeniyorum. Ben rahat edemem fotocuyla yapay poz veririm zaten yeni telefonların kameraları da çok iyi.
Ne mutlu bana ozaman canımCanımmmçok teşekkür ederim.
Gerçekten msjın bana çok iyi geldi.
Ben kurutmaya attım hem tozları tüyleri topluyor diye herhangi bir çekme olmadı inşallah olmaz dadifembahyaa yazdıktan sonra aklıma geldi. Biz bu bebişlerin kıyafetlerini hep telde mi kurutucaz ya kurutma makinesinde çekme ihtimali çok mu yüksek?
Kurutma makinenin markası ne ve hangi programda kuruttun acaba bizlere de örnek olsunBen kurutmaya attım hem tozları tüyleri topluyor diye herhangi bir çekme olmadı inşallah olmaz da
Ay sağol bebişimYine harika bir anniş ve harika bir göbüşmaşallahhh. Yalnız cidden benim göbek yayvan kız olduğu için demek
Benim annemde tam tersi aşırı çatlamış ben o yüzden tırsıyorumAyyy annem hamileligimde catlamadim diyo ama ben dePamlok gibi sadece gobege aliyorum direkt o yuzden catlicam gibi geliyo bi noktadan sonra
Benim attığım hiç bir kıyafet çekmedi kuzu ama bebek kıyafetleri zaten minicik olduğu için sanırım bende yenidoğanken kurutma kullanmayacağımdifembahyaa yazdıktan sonra aklıma geldi. Biz bu bebişlerin kıyafetlerini hep telde mi kurutucaz ya kurutma makinesinde çekme ihtimali çok mu yüksek?
Arçelik marka pamuklu da kuruttum kuzenimin 1 yaşında bebeği var o da her zaman kurutmaya atıyormuş doğduğundan beri onunki de arçelikKurutma makinenin markası ne ve hangi programda kuruttun acaba bizlere de örnek olsun
Hangi programda kuruttun canım ve kurutma makinenin markası ne bizlere de örnek olsun bi arkadaş pamuklu programda kuruttuğunu hiç çekmediğini yazmışAy sağol bebişimHurafe mi bilmiyorum ama kız bebekte basen büyür göbek yayvan olur derler erkekte de sivri, cidden öyle galiba
Benim annemde tam tersi aşırı çatlamış ben o yüzden tırsıyorum
Benim attığım hiç bir kıyafet çekmedi kuzu ama bebek kıyafetleri zaten minicik olduğu için sanırım bende yenidoğanken kurutma kullanmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?