Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Ben ilk kıyafetlerini yıkadığımda hepsini tellere asmıştım sonra zamanla zaten çok vakitte kalmayacağı için kurutmaya attım gitti ama bazıları çekme de yapıyor

Kızlar ben göbekte ufak bi çatlak görür gibi oldum günde 2ye çıkardım yağlı pehlivanlığı
Sabahları lierac akşamları bio oil kullanıyorum şimdi, sizde bu durumlar nasıl
Benim oğlumda catlatmişti bunda da çatladı bence yapısal bir şey biraz da yaaa benim vücudum çok meyilli ama zamanla o çatlaklar beyazliyor merak etmeyin

Canım işte bende çekim yaptıracaktım ama çok yüksek fiyatlar mecburen vazgeçtim. Etrafta olanlardan rica edicem cep telefonuyla çeksinler diye artık olduğu kadar İşte böyle olunca hevesim kırıldı kıyafet konusunda. Beyaz lohusa takımı alcaktım kızıma da isimli tulum şimdi gereksiz mi kaldı artık diye düşünüyorum

Kızlar ben göbekte ufak bi çatlak görür gibi oldum günde 2ye çıkardım yağlı pehlivanlığı
Sabahları lierac akşamları bio oil kullanıyorum şimdi, sizde bu durumlar nasıl

Canım ben çatlamadım henüz, her akşam çeşitli yağlarla ama ben genetik olduğunu düşünüyorum, bazıları yağlansa da çatlıyormuş, bakalım henüz yok ben de

Çok teşekkür ederim canım
Sen peki gecelik olarak takım aldın mı aldıysan atar mısın

Canım ben çatlamadım henüz, her akşam çeşitli yağlarla ama ben genetik olduğunu düşünüyorum, bazıları yağlansa da çatlıyormuş, bakalım henüz yok ben de
Ayyy annem hamileligimde catlamadim diyo ama ben de Pamlok gibi sadece gobege aliyorum direkt o yuzden catlicam gibi geliyo bi noktadan sonra

Niye öyle düşünüyosun kuzum, ablamda fotocu olduğu halde inan bizim çektiğimiz fotolar çokk daha güzeldi isimli tulumda yaptır kendine de al kıyafet hevesini kursağında bırakma sakın. Ben paket almadım hastaneden, ekte fotocu tutmayı düşünmüyorum pek. İçeride hemşire, doktor vb çeker doğumda, dışarıda ablam, kız kardeşim çeker herşeye de özeniyorum. Ben rahat edemem fotocuyla yapay poz veririm zaten yeni telefonların kameraları da çok iyi.

Canımmm çok teşekkür ederim.
Gerçekten msjın bana çok iyi geldi.

Canımmm çok teşekkür ederim.
Gerçekten msjın bana çok iyi geldi.
Ne mutlu bana ozaman canım Grubun en az yarısında da yoktur özel fotocu çekimi. Çektiririz telefonlarla mis gibi önemli olan o anılar ki isimli tulum hastanede değil illa eve getirir beşiğine koyar en güzel fotoları kendimiz de çekeriz

Yine harika bir anniş ve harika bir göbüş maşallahhh. Yalnız cidden benim göbek yayvan kız olduğu için demek
Ay sağol bebişim Hurafe mi bilmiyorum ama kız bebekte basen büyür göbek yayvan olur derler erkekte de sivri, cidden öyle galiba
Ayyy annem hamileligimde catlamadim diyo ama ben de Pamlok gibi sadece gobege aliyorum direkt o yuzden catlicam gibi geliyo bi noktadan sonra
Benim annemde tam tersi aşırı çatlamış ben o yüzden tırsıyorum
difembahyaa yazdıktan sonra aklıma geldi. Biz bu bebişlerin kıyafetlerini hep telde mi kurutucaz ya kurutma makinesinde çekme ihtimali çok mu yüksek?
Benim attığım hiç bir kıyafet çekmedi kuzu ama bebek kıyafetleri zaten minicik olduğu için sanırım bende yenidoğanken kurutma kullanmayacağım

Hangi programda kuruttun canım ve kurutma makinenin markası ne bizlere de örnek olsun bi arkadaş pamuklu programda kuruttuğunu hiç çekmediğini yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…