- 23 Ekim 2024
- 6.286
- 10.472
- 163
- Konu Sahibi annabelica
-
- #43.481
Bana araba ve kasım indirimi deme panik atağım tetikleniyorKızlar bir de sizin fikrinizi almak istiyorum. Ben büyük parçaları bebek arabası park beşik gibi kasım ayına bırakmıştım.
Trendyolda 7-12 Kasım tarihlerinde Süper Alışveriş Günleri indirimleri olacakmış. 21-26 Kasım günlerinde de Efsane Günler & Black Friday indirimleri olacakmış.
Sizde hangi günlerde daha fazla indirim olur. Kasıma bırakan var mı benim gibi. Sizden bir ay geriyim ya ben o yüzden Kasım benim için sorun olmaz diye düşünüyorum.
Ay bu da çok güzel bir düşünme yöntemiSenle bebeğinin canı sağolsun kuzum farzet ki senin bebikon tombik doğdu şaşırttı sizleri ve kıyafetleri küçük kaldıöyle düşün
İnşallah canım o gün gelsin paylaşırımkuzum baya heycan yaptın bugün gelicek diye ama iki güne gelicekmiş bizimle o gün odayı paylaşırsın bende çok merak ediyom senin bebişin odasını
kasım ayına bırakın zaten coğu şeyi çok büyük indirimler olcakİnşallah canım o gün gelsin paylaşırım
Perdem halım ve şifonyerim yok daha almadım onları bakıyorum Kasım ayına kaldı onlar da
Onlar bıraksında sen bırakma bencekasım ayına bırakın zaten coğu şeyi çok büyük indirimler olcak
Canım şöyle yaptım ikinci partiyi, süreli programda 2 kere 20 dakika çevirdim kurutmada. Hala ıslaktı oldukça ama en azından fazla tozu tüyü haznede kaldı. Şimdi de askıya astım. Bunlarda sıkıntı yok çünkü kurutmamış oldum. Bu arada bu siveno buram buram parfümlü kokusu. Bu kadar beklemiyordum ben. Ütüden sonra biraz azaldı da iyi olduUfala ufala yok olmasa iyiydi kızBen de atacağım ama sürekli tele seremem ve senin dediğin gibi benim de bünyem alerjik bir yapıya sahip olduğu için çok elzem benim için kurutma makinesi
bak böyle yazıyorsun sepetimdeki herşeyi alıcam şimdiOnlar bıraksında sen bırakma bence
Canım şöyle yaptım ikinci partiyi, süreli programda 2 kere 20 dakika çevirdim kurutmada. Hala ıslaktı oldukça ama en azından fazla tozu tüyü haznede kaldı. Şimdi de askıya astım. Bunlarda sıkıntı yok çünkü kurutmamış oldum. Bu arada bu siveno buram buram parfümlü kokusu. Bu kadar beklemiyordum ben. Ütüden sonra biraz azaldı da iyi oldu
Biz bile Kasım da olabiliriz diyoruzz sen bide bizden oncesinbak böyle yazıyorsun sepetimdeki herşeyi alıcam şimdikız ben kasımda doğurabilirmiyim heycan yaptırıyorsun bana
Ben bile kasım da düşünüyorum kuzum sana kesin yetişir bencedeBen daha 25 haftalık olduğum için illa bana yetişir diye düşünüyorum kuzum ya kasımda sipariş verdim kasım sonu da gelseler olur yanii
Bu arada baktığım çoğu şeyin fiyatı şuan katlandı bence kasım indirimleri olacağı için fiyatları yükselttiler bindirim üzerinden indirim olacak diye düşünüyorumAy sorma lansinoh eller sertbest ikili pompa 4000 di alayım dedim sonra resmen şov yaptı zaten
Canım şöyle yaptım ikinci partiyi, süreli programda 2 kere 20 dakika çevirdim kurutmada. Hala ıslaktı oldukça ama en azından fazla tozu tüyü haznede kaldı. Şimdi de askıya astım. Bunlarda sıkıntı yok çünkü kurutmamış oldum. Bu arada bu siveno buram buram parfümlü kokusu. Bu kadar beklemiyordum ben. Ütüden sonra biraz azaldı da iyi oldu
Ay kızlar hanginizin sivenosuna güveneceğimAa canım ben de Siveno ile yıkadım ama hiç koku yok ben de
Katiliyorum sanaa. Aklimizdaki bebek arabasına esim Dün gitti bakmaya aradi görüntülü fln fiyat resmen 5-6 bin koymus üzerine. Şaka gibi. Şurda 15 20 güne de fiyatlari yine eskisine çekerler flash indirim dev indirim olur adı,yersenBen bile kasım da düşünüyorum kuzum sana kesin yetişir bencede
Bu arada baktığım çoğu şeyin fiyatı şuan katlandı bence kasım indirimleri olacağı için fiyatları yükselttiler bindirim üzerinden indirim olacak diye düşünüyorum
Aynen öyle kuzu mesela dün de yazdım bebek kamerası 2800-3000 civarındaydı şimdi 6bin olmuş nerdeyseKatiliyorum sanaa. Aklimizdaki bebek arabasına esim Dün gitti bakmaya aradi görüntülü fln fiyat resmen 5-6 bin koymus üzerine. Şaka gibi. Şurda 15 20 güne de fiyatlari yine eskisine çekerler flash indirim dev indirim olur adı,yersen
Siveno kokusuz değil miydi ?? Bende ondan aldım parfümsüz diyeCanım şöyle yaptım ikinci partiyi, süreli programda 2 kere 20 dakika çevirdim kurutmada. Hala ıslaktı oldukça ama en azından fazla tozu tüyü haznede kaldı. Şimdi de askıya astım. Bunlarda sıkıntı yok çünkü kurutmamış oldum. Bu arada bu siveno buram buram parfümlü kokusu. Bu kadar beklemiyordum ben. Ütüden sonra biraz azaldı da iyi oldu
Ben köpüklü aldım canımPortatif küvet alan kızlar içine file aldınız mı? Aldıysanız ince mi, havlu mu, köpüklü mü aldınız?
Ay çok sinir bozucu ama bu durum yaa. Enayi yerine konuluyoruz su an. Hadi biz kasımı bekleyelim. De su an acil almasi gerekenler mecbur bu fiyata alacakAynen öyle kuzu mesela dün de yazdım bebek kamerası 2800-3000 civarındaydı şimdi 6bin olmuş nerdeysekasımda inecek kesin yani
Ahahaah neden kızzBana araba ve kasım indirimi deme panik atağım tetikleniyor
Sormaa lansinoh 2 li eller serbest 4000 di ty da 10.000 hb de 12.000 olmuş şaka mıBen bile kasım da düşünüyorum kuzum sana kesin yetişir bencede
Bu arada baktığım çoğu şeyin fiyatı şuan katlandı bence kasım indirimleri olacağı için fiyatları yükselttiler bindirim üzerinden indirim olacak diye düşünüyorum
Ah ah onu hiç sorma canım ebebekte harika bir indirim oldu teklisi 2300 dü kızlar aldı ben erken diye almadım şuan bin civarı nerdeyseAhahaah neden kızz
Sormaa lansinoh 2 li eller serbest 4000 di ty da 10.000 hb de 12.000 olmuş şaka mı
4 binAh ah onu hiç sorma canım ebebekte harika bir indirim oldu teklisi 2300 dü kızlar aldı ben erken diye almadım şuan bin civarı nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?