Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
Bana araba ve kasım indirimi deme panik atağım tetikleniyor

kuzum baya heycan yaptın bugün gelicek diye ama iki güne gelicekmiş bizimle o gün odayı paylaşırsın bende çok merak ediyom senin bebişin odasını
İnşallah canım o gün gelsin paylaşırım
Perdem halım ve şifonyerim yok daha almadım onları bakıyorum Kasım ayına kaldı onlar da

Ufala ufala yok olmasa iyiydi kız Ben de atacağım ama sürekli tele seremem ve senin dediğin gibi benim de bünyem alerjik bir yapıya sahip olduğu için çok elzem benim için kurutma makinesi
Canım şöyle yaptım ikinci partiyi, süreli programda 2 kere 20 dakika çevirdim kurutmada. Hala ıslaktı oldukça ama en azından fazla tozu tüyü haznede kaldı. Şimdi de askıya astım. Bunlarda sıkıntı yok çünkü kurutmamış oldum. Bu arada bu siveno buram buram parfümlü kokusu. Bu kadar beklemiyordum ben. Ütüden sonra biraz azaldı da iyi oldu

Aa canım ben de Siveno ile yıkadım ama hiç koku yok ben de

Ben daha 25 haftalık olduğum için illa bana yetişir diye düşünüyorum kuzum ya kasımda sipariş verdim kasım sonu da gelseler olur yanii
Ben bile kasım da düşünüyorum kuzum sana kesin yetişir bencede
Ay sorma lansinoh eller sertbest ikili pompa 4000 di alayım dedim sonra resmen şov yaptı zaten
Bu arada baktığım çoğu şeyin fiyatı şuan katlandı bence kasım indirimleri olacağı için fiyatları yükselttiler bindirim üzerinden indirim olacak diye düşünüyorum

Aa canım ben de Siveno ile yıkadım ama hiç koku yok ben de
Ay kızlar hanginizin sivenosuna güveneceğim bende siveno ile incia arasindayim hala.
Sitede yumuşatıcılı falan yaziyor uzerinde beyin hücrelerim birbirine dolandi artik icerik okumaktan

Katiliyorum sanaa. Aklimizdaki bebek arabasına esim Dün gitti bakmaya aradi görüntülü fln fiyat resmen 5-6 bin koymus üzerine. Şaka gibi. Şurda 15 20 güne de fiyatlari yine eskisine çekerler flash indirim dev indirim olur adı,yersen

Aynen öyle kuzu mesela dün de yazdım bebek kamerası 2800-3000 civarındaydı şimdi 6bin olmuş nerdeyse kasımda inecek kesin yani

Siveno kokusuz değil miydi ?? Bende ondan aldım parfümsüz diye

Aynen öyle kuzu mesela dün de yazdım bebek kamerası 2800-3000 civarındaydı şimdi 6bin olmuş nerdeyse kasımda inecek kesin yani
Ay çok sinir bozucu ama bu durum yaa. Enayi yerine konuluyoruz su an. Hadi biz kasımı bekleyelim. De su an acil almasi gerekenler mecbur bu fiyata alacak
2 katı olmus kamera fiyatina bak

Bana araba ve kasım indirimi deme panik atağım tetikleniyor
Ahahaah neden kızz
Sormaa lansinoh 2 li eller serbest 4000 di ty da 10.000 hb de 12.000 olmuş şaka mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…